FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Készíts egy téli lejátszási listát

A média által folyamatosan arcodba nyomott pop slágerek vagy karácsonyi dalok nem a legalkalmasabbak a hygge hangulat megteremtésére. Szánd rá tehát az időt, hogy összeállíts egy nyugtató, lassú tempójú lejátszási listát azokkal a számokkal, melyek meghitt hangulatot ébresztenek benned. Lehet akár soul, jazz, hangszeres zene vagy akármi, ami a legjobban ellazít téged. A zene képes teljesen megváltoztatni a hangulatunkat, ne becsüld le tehát a hatalmát.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL