FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Próbáld ki a következő tevékenységeket

A külvilág talán nem tűnik túl barátságosnak ebben az évszakban, de így is kiélvezheted a szabadban töltött időt. Snowboardozás, síelés, szánkózás, hóemberépítés vagy hócsatázás – csak néhány tevékenységet említünk, melyeket ki kell próbálnod idén télen a családoddal és barátaiddal. Gyermekei boldogsággal fogsz feltöltődni, ez pedig az egyik módja a hygge megtapasztalásának.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL