FÉSZEK

8 „hygge” tipp a meghitt téli hangulathoz

A hygge nézőpont szerint a téli hónapok a boldogság időszakai, mindössze néhány trükköt kell ismerned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a hideg időjárás varázsából. Itt van 8 hygge tipp az eddigi legmeghittebb téli hangulatért.

Közeledik a tél, amikor hideg lesz, nedves, szürke, komor, és hamar besötétedik. Ugyanakkor fényekkel, hópelyhekkel, meleg kakaóval és boldog családi és baráti összejövetelekkel lesz tele, tehát minden csak nézőpont kérdése! A dánok minden bizonnyal tisztában vannak a témával, ugyanis egy komplett életmódot szentelnek a melegség, a meghittség és az általános jólét érzéseinek. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Gyűjtsd össze a barátaidat vagy a családodat

Azzal sincs semmi baj, ha télen szereted otthon egyedül hibernálni magad, de van egy jobb lehetőség is. Mi lenne, ha összegyűjtenéd a szeretteidet egy közös szórakozásra? Lehet ez akár egy közös vacsora, társasjátékok, vagy filmnézés, a társaságtól függően. A tél a legjobb alkalom arra, hogy együtt maradjatok az otthon melegében, hiszen nem csábít ki a szabadba a kellemesen napos időjárás.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL