FÉSZEK

5 dolog, amire szükség van, ha harmonikus téli otthonra vágysz, ahol nyugalomra lelsz

Az évszakok váltakozásával elérkezett a hideg időjárás, a teljesen kopasz fák, és már szinte normálissá vált, hogy a nap 4 órakor lemegy. Ez az éves körforgás bizony hatással van az otthonunkra is. Nem csak az alacsony hőmérsékletre készülünk fel, de otthonunk hangulatát is érdemes megváltoztatni.

A lényeg az, hogy meghittebbé tegyük otthonunkat az új évszak számára. Viszonylag nagy elvárásnak számít, hogy egyszerre legyen fizikailag kényelmes és vizuálisan megnyerő. Ha te is ezt szeretnéd elérni, akkor olvass tovább, mert most bemutatjuk azt az 5 kiegészítőt, mely a hideg hónapokban elengedhetetlen az otthonodban. Ha félre tennéd az átfestés és az új bútorok gondolatát, fontold meg a következő egyszerű változások bevezetését, melyekkel garantált lesz az élvezetes beltéri élmény. 

Világítás

A művészien megtervezett világítás kiemelkedő része lehet a téli otthonnak. Tavasszal és nyáron bőséges természetes fény áll rendelkezésedre, ebben az évszakban azonban jobban kihasználhatod majd a speciális álló- vagy asztali lámpák nyújtotta lehetőségeket. A hideg időjárással létfontosságú a megfelelő világítás beszerelése, de valljuk be, sok kihívást jelenthet ez a folyamat. A legegyszerűbb, de mégis átfogó világítási rendszer a nappali szobába, ha minden fajta lámpából beszerzel egyet, álló, asztali és fej fölötti lámpát is. Nem valószínű, hogy ezeket egyszerre fogod használni, de így lehetőséged lesz megválasztani, hogy milyen szintű fényre van szükséged, és a szoba melyik sarkában szeretnél letelepedni. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL