EZOTÉRIA

Sybilla levéljóslata - Elárul mindent, amit csak tudni akarsz!

Szerző:
Szabó Anna
Mi várható a szerelemben? Mi a helyzet anyagi téren? Milyen kilátásaid vannak a munkahelyeden? Ezek és ezekhez hasonlók foglalkoztatnak manapság? Akkor bízd magad az ókori világ egyik legnevesebb orákulumára, Sybillára, aki levéljóslatával most felfedi előtted azt, amit tudni kívánsz!

 

Sybilla az ókori Görögország egyik legismertebb, legnevesebb orákuluma volt. Cumaet-ben, a mai Nápolyi-öbölnél emelkedő vulkanikus magaslaton épült Apollo-jósdában, illetve egy barlangban tevékenykedett. A mondák szerint Sybilla Glaucos leánya és Apollo kedvese volt, aki az adakozó kedvű istentől ajándékba kapta a jóslás tudományát. Egy másik verzió szerint szűz volt, kortalan és ezer évig élt. Jóslatait mindig előre leírta falevelekre, és ezeket sorban a barlang földjére fektette. Ezek már a legkisebb szellőre is felkavarodtak, és ez alapján mondott jóslatot vagy időnként Apolló isten szavát közvetítette. Természetesen ő is tele volt híresebbnél híresebb vendégekkel.


Most te is kérhetsz tőle jóslatot! Ha szeretnéd tudni, mi vár rád mostanában vagy életed egy bizonyos területére vagy kíváncsi, akkor válasz egy levelet behunyt szemmel, körözz felettük a kurzoroddal, mintha csak a szél kavarná meg őket. Sybilla már mondja is, amit tudnod kell!

 

 

 

 

ezotéria kártyajóslás joslas jóslat jósda tarotkártya
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL