EZOTÉRIA

Ma megérkezik hozzád az erő, amellyel kezedbe veheted sorsodat! - Felemelkedett mesterek üzenete

Nyisd meg magadat a Forrás, az égiek szeretete és a teremtő energia előtt, amely minden pillanatban körülötted van.

Szerafisz Bey

Szerafisz Bey a Negyedik Fénysugár ura, és a felemelkedés fehér sugarának Alfája és Omegája. A negyedik fénysugarat használhatod a spirituális fejlődéshez, a kozmikus tudatosságba való felemelkedéshez, illetve fénytest aktiváláshoz.

Nyisd meg magadat a Forrás szeretete és a teremtő energia előtt, amely minden pillanatban körülötted van. Csak annyit kérnek tőled a égiek, hogy nyisd ki a szívedet, hogy befogadd az erőt és a szeretet. Hagyd, hogy áramoljon az életedben.

Azt üzeni neked a mester: Válaszd a fényt és az egyszerű, gondtalan életet. De akár választhatod, hogy az illúziók és téveszmék fátyolában vagy sötétségében élj.
Bármit is választasz, az lesz a valóságod.

Folyamatosan leckékről beszéltek, amikor valójában nincsenek leckék, csak azok az élmények, amelyeket magad hozol létre, és ezek többnyire a saját fejedben vannak. A Föld nem iskola, és ti nem vagytok gyerekek, akiket tanítanak.

A Föld a csoda és az öröm helye, a csodálatos teremtő energia helye, amely nem található máshol ebben az Univerzumban. Ez egy olyan hely, ahol élvezni kell a létet, tisztelni és szenvedélyesen szeretni. Minden pillanatban árad a Forrás tiszta teremtő energiája rá. És mégis sokan közületek úgy döntötök, hogy mindenféle fájdalmat teremtetek.

Nyisd meg a szíved és csatlakozz a Forrás tiszta teremtő energiájához. Mindez a fájdalom és szenvedés, amit létrehoztál, hiábavaló. Engedd el. Döntsd el, hogy átadod Istennek, a teremtés Univerzális energiájának, és akkor: életedben csoda történik. Fogadd be az erőt, kapcsolódj újra az Egységhez, engedd el a negatív hiedelmeidet és figyeld meg: minden megváltozik körülötted, miközben véget ér a szenvedésed.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL