ANGYALISKOLA

7 dolog, amiben csak Gábriel arkangyal lehet a segítségedre!

Gábriel egyike annak a két angyalnak, akit nevén neveznek a Bibliában. A Gábriel arkangyal jelentése szó szerint: „Isten ereje”. Gyakran nőként vagy férfiként ábrázolják, ám sokan úgy vélik, hogy az angyaloknak nincs nemük. Gábriel Isten hírnöke, és az angyali birodalom egyik legerősebb angyala. Ő áll a legközelebb az emberiséghez, talán emiatt is lett olyan népszerű! Fordulj hozzá bizalommal, mert ebben a 7 dologban szinte garantáltan a segítségedre lehet!

Gábriel arkangyal korlátlan hatalommal rendelkezik, azaz mindenki számára segíthet, akinek szüksége van rá. Legfőképpen a következő 7 dologban lehet a segítségedre:

Választ kaphatsz a kérdéseidre

Gábriel volt az, aki megjelent Szűz Mária előtt és megjövendölte neki a gyermekáldást, és hogy magának a Messiásnak az anyja lesz. Éppen ezért ha kéred, és nincs semmi akadálya, akkor téged is beavat a jövődbe és válaszolhat arra kérdésre, amit most a leégetőbbnek érzel és mindenképpen tudni szeretnéd. Emiatt tartják a jóslás, a jövendölés és a látnokok angyalának, mert bepillantást engedhet a jövőbe.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL