HOROSZKÓP

A csillagjegyek karmikus feladatai

Szerző:
Szabó Anna
Az ókori bölcsek szerint semmi sem történik véletlenül. Meg van azonban a lehetőségünk arra, hogy saját magunk alakítsuk jövőnket. Mindez persze nem mentesít életfeladataink teljesítése alól, hiszen mindannyian valamilyen személyes küldetéssel jöttünk erre a világra.

Mindenkinek van feladata

Azért születtünk erre a világra, hogy teljesítsük feladatainkat. Ám minden embernek más és más életfeladata van. Ezek a feladatok általában előző életünkből jönnek velünk. Ha például valaki előző életében önző és zsugori volt, annak valószínűleg jelen életében jóságosnak, adakozónak kell lennie. Ezek a célok, feladatok egész életünkön át elkísérnek bennünket.

Természetesen ezekkel a feladatokkal nem mindig vagyunk tisztában, de egy bizonyos idő elteltével (általában a 30. születésnapunk után) szép lassan tudatosodni kezd bennünk a születésünkkor kapott személyes küldetésünk. Persze csak akkor, ha figyelünk a jelekre, és az ezoterikus tanításokra. Ez nem olyan nagy dolog, mindössze nyitott szemmel kell járnunk a világban, és befogadó képesnek kell lennünk. Nem szabad elutasítani a gyakran feltűnő jelzéseket: egy-egy hirtelen változást, egy találkozást, egy különös helyzetet, vagy éppen olyan eseményt, amelyre egyáltalán nem találunk magyarázatot. És szerencsére segítségünkre vannak a felismerésben az ősi tapasztalatokon és jelképeken alapuló tudományok. Most az asztrológia segítségével pillantunk be a különböző csillagjegyek szülötteinek idei feladataiba.


Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki azt, amelyben születtél, és olvasd el a legfontosabb feladataidat. Jó utat kívánunk!

   

   

   

   

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL