Az Ikrek karmikus feladata

Ikrek

E jegy szülöttje igazán nyüzsgő típus: mindenhol ott akar lenni, és hozzá akar szólni. Néha azonban nem ártana tudatosan visszafognod magad. Gondos terfezéssel kivédheted a stresszt és az elaprózódást.


Életed átfogó kulcsmondata: azért élek, hogy kommunikáljak.

Ebben az időszakban meg kell tanulnod, hogy a másik fél felé is fordulsz néha. Meg kell szoknod, hogy nem csak félvállról hallgasd meg társad, környezeted problémáit, hanem komolyan odafigyelve. Ha szükséges, akkor pedig tanácsokkal ellátva. Most kell tehát kifejlesztened magadban a teljes odaadást, a megértést, és azt, hogy a másik érdekeit is figyelembe veszed. Ne feledd: alkalmazkodással megkönnyítheted nemcsak a saját életedet, de a körülötted élőkét is. Nem szerencsés, ha mindig mástól várod az áldozatot. Állandóan az jár a fejedben, hogyan valósítsd meg a kapcsolaton belüli harmóniát. De sajnos mindig egy láthatatlan falba ütközöl: az „énközpontúságba”. Tanulj meg jobban bízni társadban, és ne félj attól, hogy a szorosabb kötődés esetén elveszíted önmagad! Ne feledd: a függetlenségedet nem veszélyezteti a testi-lelki-szellemi összhang. Hallgasd meg bölcsen a környezetedben élők érvelését.

Kellemes utazások várnak rád ebben az évben, melyek remek hangulatot varázsolnak életedbe. Egy jó és összetartó csapat élén kiváló irányító válhat belőled.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL