A Bika karmikus feladata

Bika

A Bika általában nyugodtan éli meg az eseményeket. Eredményeket azonban csak akkor tudsz felmutatni, ha leküzdöd lustaságodat, és megnyilvánul kalandvágyó éned is. Gondolj bele: a nyugalom még korántsem minden.


Lényednek általános kulcsmondata: azért élek, hogy birtokoljak.

Ebben az időszakban egy önelemző módszer segítségével lelkednek legmélyebb bugyraiba kell belepillantanod, és ha lehet le is kell szállnod oda. Rá kell ébredned, hogy minden elmúlik egyszer, és nem változtathatod meg a visszafordíthatatlant. Véletlenül sem szabad hamis külsőségekre építened, mert bensődnek nem anyagi kincseit kell most felkutatnod. Emiatt sok konfliktushelyzetre kell számítanod. Főként a lelki és a fizikai javak között, valamint a mulandóság tudása és a megtartási vágy között. Cselekvéseid hátterében sajnos túl erőssé válik a pénzsóvárság, és ez bizony komoly veszélyeket rejt.
Nemcsak az anyagiak a döntőek számodra most, mert szinte mágnesként fognak vonzani a viharos szerelmek is. Rengeteg lelki tapasztalatot gyűjthetsz akkor, ha mélyebb szexuális élményekre törekszel. Nagyon kell ügyelned arra, hogy ne kerüld el a konfliktushelyzeteket csupán azért, hogy „tiszta, és ártatlan” maradj. Szembe kell nézned azzal, amivel muszáj, és ami elkerülhetetlen. Egyetlen zűrös problémát sem érdemes tovább cipelni. Ha lehet, akkor és ott, frissiben le kell zárni. Egy szó, mint száz, unatkozni nem fogsz, hiszen változékony sors lesz az osztályrészed.
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL