A Kos karmikus feladata

Kos

Ha sikerül úrrá lenned temperamentumodon és türelmetlenségeden, jó esélyed van arra, hogy szakmádban és magánéletedben is sikereket érhess el. Azonban az a legfontosabb, hogy megtaláld az egyensúlyt.


Szellemi bensődnek kulcsmondata: azért élek, hogy tegyek valamit.

Erre az időszakra jelölt életfeladatod az, hogy minden kifogást mellőzve, igazi képzettséget szerezz a szürke hétköznapok lélekölő taposómalmában. Meg kell találnod az eszmék és a jelenségek mögött rejtőző igazi értelmet. Személyes vagy valamiféle vallásos világképhez kell eljutnod alapvető tanulmányok, utazások és szellemi zarándoklatok segítségével. Emellett fontos lenne, ha meg tanulnál bízni saját álláspontodban és véleményedben. Ki kell végre lépned eddigi meg szokott környezetedből, hogy új lehetőségeket fedezz fel. Távoli, jelentős célokat kell kitűznöd magad elé, és meg kell próbálnod ezeket megvalósítani.

Arra összpontosíts most, hogy a mindennapi közhelyek és az emelkedettebb gondolkodás, az értékek közti feszültséget fel tudd oldani. Ennek csupán egyetlen veszélye van, még pedig a felaprózódás. Amikor elveszhetsz a tudás bőségében. Tanulj tehát meg különbséget tenni a sokrétű információk között. Ez nagyon fontos!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL