SZEX, SZERELEM

6 ok, amiért a nagy korkülönbséggel rendelkező házasságok élethosszig tarthatnak - egy tanulmány szerint

Egy tanulmány bebizonyította, hogy az idősebb nők a legelégedettebbek szerelmi életükkel egy fiatal férfi mellett. Bár az idősebb partner érettsége már jól ismert tényező ezeknek a kapcsolatoknak a sikeréhez, sok más oka is lehet annak, hogy valaki előnyben részesíti az idősebb partnert.

Lássuk, a párok közötti nagy korkülönbség előnyeit a tanulmány szerint, ami megmagyarázza, miért lehetséges, hogy ezek a kapcsolatok a sírig tartanak. 

1. Mindketten tudják, mit akarnak, és koruk illeszkedik egymás prioritásaihoz

Az emberek egy bizonyos életkor elérésekor különböző célokat követhetnek. Vannak fiatalabb nők, akik készek a családra, és idősebb férfiak, akik még mindig szeretnének gyermeket. Ebben az esetben az idősebb-fiatalabb párosítás „jó befektetés”.

Egy nő, aki családot akar alapítani, keresi az érettséget és a stabilitást, amelyet egy tapasztaltabb férfi tud nyújtani, míg egy idősebb férfi, aki gyermeket szeretne, fiatalabb nőt választhat.
Azoknak a pároknak, ahol a feleség idősebb, mint a férj, az egyik előny az, hogy a nő már biztos abban, hogy mit akar az életben. Ez azt jelenti, hogy kevesebb az esélye, hogy vegyes üzeneteket kapjon tőle, és a férfi pontosan tudja, mire számíthat. Az idősebb nők logikusabban és tisztességesebben is kezelik a problémákat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL