MÁGIA

Bűvöld el Valentin-napon a 3 varázslat egyikével és tiéd lesz a szíve!

Szeretnéd biztosítani a párod szerelmét? Vagy a kiszemeltedet lenne jó meghódítani? Ha az ég is úgy akarja, akkor ennek semmi akadály! Próbáld ki a maximálisan veszélytelen, 3 Valentin-napi szerelmi mágia egyikét és bűvöld el a kedvesedet vagy éppen a leendő párodat, hogy megnyerd magadnak a szívét!

Ezek a varázslatok nem minősülnek szerelmi kötésnek, viszont ha nincs semmi akadály, akkor könnyedén megadhatják neked azt, amire vágysz: a párod, illetve a kiszemelted szívét! Válassz egy Valentin-napi mágiát és végezd el február 14-én:

A te szíved az én szívem varázs

Gyújts két piros gyertyát, de előtte kend be őket mézzel. Utána fogj egy kis pogácsát és mondd: „Ez az én szívem, de boldogan megosztom veled.” Törd ketté.
Majd fogJ a másik kicsi, egész pogácsát és így szólj: „Ez a te szíved vagy boldogan megosztod velem.” Ezt is törd ketté.

Fogj egy-egy darabot, ami a tiéd meg az ő szívét jelképezi. Tedd közéjük néhány hajszáladat és körömdarabodat, plusz két darab rózsaszirmot majd kösd össze egy piros fonallal a két felet e szavakkal: „Az én szívem, a te szíved és a te szíved az én szívem része. Oszd meg velem és én boldoggá teszlek.”

Az összekötött pogácsát tedd egy biztos helyre és őrizd meg legalább 1 hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL