MÁGIA

Bűvöld el Valentin-napon a 3 varázslat egyikével és tiéd lesz a szíve!

Szeretnéd biztosítani a párod szerelmét? Vagy a kiszemeltedet lenne jó meghódítani? Ha az ég is úgy akarja, akkor ennek semmi akadály! Próbáld ki a maximálisan veszélytelen, 3 Valentin-napi szerelmi mágia egyikét és bűvöld el a kedvesedet vagy éppen a leendő párodat, hogy megnyerd magadnak a szívét!

Ezek a varázslatok nem minősülnek szerelmi kötésnek, viszont ha nincs semmi akadály, akkor könnyedén megadhatják neked azt, amire vágysz: a párod, illetve a kiszemelted szívét! Válassz egy Valentin-napi mágiát és végezd el február 14-én:

Kívánlak- add meg magad varázs

Gyújts két piros gyertyát. Eellett szükséged lesz két friss eperre, egy virágcserépre és egy tűre. Az egyik eperbe karcold be a párod vagy kiszemelted nevét, a másikba a tiédet. Piros cérnával fűzd össze őket. Ültesd az epreket a virágcserépbe. Önts rájuk egy kis mézet, szórd bele néhány hajszáladat (meg esetleg a párodét) majd így szólj:

„Ahogy elültetem ezt a két a gyümölcsöt,
A kettő eggyé válik a földben,
Amelyből megszületik a szerelem virága.
Kívánlak téged kevesem,
Add meg magad nekem!”

Ismételt el háromszor, azután takard be földdel az epreket és hónap végéig őrizd meg a cserép tartalmát, utána eláshatod a szabadban.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL