SZÁMMISZTIKA

Mi a kínai karakterszámod?

Szerző:
Szabó Anna
Cikksorozatunk első részéből megtudhattad a gua számodat, melyhez most megadjuk a karakterszámot is. A karakterszám azt mutatja meg, hogy mi rejtőzik a valódi éned mögött, igazából gyermeki mivoltodra világít rá.
A keleti személyiségtérképnek többféle megnyilvánulásai vannak, melynek része a feng shui is. Az elnevezés a csillagok megfigyelésén alapul, ezért kapta a 9 csillag Ki nevet. A kínai naptár alapján megkaptuk a GUA számot, mely szükséges a következő szám, a karakterszám kiszámolásához.


Ha esetleg elfelejtetted a GUA számodat, vagy nem számoltad még ki, akkor megteheted itt >>>

 

Mit mutat meg a kínai karakterszám?


A GUA szám az alaptermészetedet, valamint képességeidet tárta fel. A karakterszám inkább azt világítja meg, hogy mi rejtőzik a valódi én mögött. Ez a szám nagyon fontos gyermekeknél, mert igazából gyermeki mivoltunkra világít rá. Az ösztönös természetünket mutatja meg, ami inkább csak akkor bukkan felszínre, ha valamilyen stresszhatás, kényszerhelyzet ér bennünket. Ilyenkor jelentkeznek a gyermekkor megoldatlan problémái és viselkedésmódjai. Hogy ez elkerülhető legyen, jó tisztába lenni a karakterszámokkal, így tudatában lehetünk gyengeségeinknek, amelyeket pozitív irányba befolyásolhatunk felnőtt énünkkel. Ezáltal megfelelő működésbe hozhatjuk magatartásunkat, érzelmeinket, amivel egy csatát megnyerhetünk. Ha pedig odafigyelünk pozitív gyermeki énünkre, és erősítjük azt, segítünk a felnőtt énünk harmonikusabbá válásában. GUA számunk és karakterszámunk teljesen eltérő lehet, mivel stresszhelyzetben másképp viselkedünk, mint a mindennapi életünkben.

A karakterszámot a születési időpont, és a GUA szám alapján megtalálod az alábbi táblázatban. Először keresd ki azt a sort, amelyben születtél, majd a GUA számod alapján kiderül, hogy mely oszlopban kell keresned a kínai karakterszámodat.

Gua számok

Születési idő

1,4,7

5,2,8

3,6,9

Február 4- március 5.

8

2

5

Március 6- április 5.  

7

1

4

Április 6-május 5.

6

9

3

Május 6-június 5.

5

8

2

Június 6-július 7.

4

7

1

Július 8-augusztus 7.

3

6

9

Augusztus 8-szeptember 7.

2

5

8

Szeptember 8-október 8.

1

4

7

Október 9-november 7.

9

3

6

November 8- december 7.

8

2

5

December 8- január 5.

7

1

4

Január 6-február 3.

6

9

3


Kattints a karakterszámodra, és olvasd el a jellemzést!

    

   

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL