6-os

6-os karakterszám


Az ide tartozó személyeket a tiszta égbolthoz lehet hasonlítani, akik ezáltal nagyon következetesek, harcolnak az igazságért, és morális érzékük is igen fejlett. Nyílt, szókimondó és megalkuvást nem tűrő személyek, amelyeket ha túlzásba visznek, önteltséghez vezethetnek. Alkalmasak a vezetésre, olyannyira, hogy mások észre sem veszik, hogy befolyásuk alá kerültek.

Mindenben megkövetelik a pontosságot és precizitást, önmagukkal szemben is. Ebből kifolyólag, nem tűrik mások bírálatait, mivel igen büszkék. Azáltal, hogy nagyon jó vezetők, ez a szerep egyébként igen imponál nekik, a tekintélyvesztést nehezen viselik. A vezetés alatt ne csak vállalatok vezetését értsük, hanem kisebb csoportokat, vagy éppen a családot is. Mivel tart mások kritikai megjegyzésitől, nem igen hozza nyilvánosságra gondolatait, terveit, érzelmeit. Fontos számukra, hogy találjanak egy olyan társat, akivel beszélhetnek az ötleteikről, és nem rosszindulatú véleményeket kapnak tőlük. Az ilyen embertől még a tanácsokat is elfogadják.

A gyerekkorban még fontosabb számukra az igazság, ehhez olyan felnőttekre van szükségük, akiket a bizalmukba fogadhatnak. Az ilyen gyermek bizalmát a legnehezebb megszerezni, ráadásul nagyon nehezen viselik a kritikát. Óvatosan kell közölni velük nemtetszésünket, mert kárt okozhatunk önbizalmukban. Nagyon önérzetesek.


Vissza a táblázathoz és a számokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL