7-es

7-es karakterszám


A tóval jellemezhető ez a karakter, mely a felszínen teljesen mást mutat, mint ami a mélyben zajlik. Kívülről talpraesett, gondoktól mentes, nyugalmat sugárzó személyiségek. Amit azonban senki sem lát, az érzelmek csatája, amit folyamatosan vívnak. Sokan közülük nagyon jó megfigyelőkészséggel rendelkeznek, diplomatikusan tudják elmondani véleményüket. Vannak olyanok közöttük, akik szeretik a romantikát. Rejtett álmaikból kifolyólag szívesen nosztalgiáznak. Igazi társasági emberek, kiváló humorérzékkel rendelkeznek, ami jó kommunikációs készségükkel párosulva a társaság kedvencévé teszi őket.

Legpozitívabb tulajdonságuk, hogy képesek másokra odafigyelni, és ebben az odaadó figyelésben a másik bátorítása, segítése van, nem pedig kihasználása. Tudják éreztetni velük, hogy értékes emberek. Ez a karakter nem csak a saját tapasztalataiból tud meríteni, hanem hallgat a szülők tanácsaira is. Ha érdeklődésének megfelelő célt és munkát talál magának, akkor képes teljes intenzitással dolgozni érte.

A 7-es karakterszámú gyerekek természetüknél fogva vidámak, így nagy szükségük van a közösségre. Szeretik, ha pezseg körülöttük az élet, mind otthon, mind az iskolában. Fantasztikus képzelőerővel és fantáziadús lélekkel rendelkeznek. Itt nagyon fontos szerepe van a családnak, nehogy elszálljanak. Finoman, burkoltan határokat kell szabni, mert szertelenné, csapongóvá válhatnak.


Vissza a táblázathoz és a számokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL