A Halak és a 2009. esztendő

Halak


Karrier

Munkádban láthatóan nagy örömödet leled. Azon szerencsések közé tartozol, akik a hobbijukból élnek. Sokan irigyelnek is emiatt, de te ne törődj senkivel, ne engedd, hogy bárki a kedvedet szegje, akár csak egy rosszmájú megjegyzéssel is. Ha úgy érzed, hogy a munkahelyi keretek túl szűkek, és korlátozzák kreativitásodat, merj kilépni. Nyugodtan indíts saját vállalkozást, jó társakra fogsz lelni a beindításhoz. Kezdeti nehézségekre azonban készülj fel. Előfordulhat, hogy otthonról fogsz dolgozni, és csak idővel lesz alkalmad saját irodát bérelni. Tehetségedet és pénzedet is fel kell használnod a siker érdekében, de megtérül minden áldozat, melyet hozol, hiszen végre a saját magad ura lehetsz.

Szerelem

Nemcsak megtalálhatod azt, akiről mindig is álmodtál, hanem vele a szex is olyan lesz, mint még soha. Erre a találkozásra nagy esélyed van márciusban, ráadásul ezzel a személlyel a szexualitást sosem érzett mélységében élheted át. A párkapcsolatban élő Halaknak már kevésbé lesz kedvező az év eleje, legkésőbb azonban a nyár végére minden rendeződik, és újra olyan lehet a szex is, mint régen.

Egészség

Idén fertőzéseknek leszel kitéve, ha nem vigyázol eléggé az egészségedre. Vírusok és bacilusok betegíthetnek meg, ezért fokozottan figyelj arra, hogy védekező-rendszeredet megerősítsd. Igyál rendszeresen immunerősítő gyógyteákat (csipkebogyó, csalán), és fogyassz minél több citrusfélét. A narancs, grépfrút és a kivi tele van antioxidánsokkal.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL