HIRDETÉS
2014. december 21. - Tamás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Vedd meg olcsóbban karácsonyra! A hónap témája: advent! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. december 21. - Tamás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztKarácsony 2014
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen gyermek voltál - Kínai horoszkópjegyed elárulja

A kínai asztrológia, a jövendölésnek ez a távol-keleti művészete immár több mint 5000 éves múltra tekint vissza, és maga a ciklus 12 állat nevét viseli. A jellemünket és az eljövendő sorsunk alakulását a Holdévek alapján próbálja meg kifürkészni. Legenda, mese, vagy valóság? Most kiderül, milyen gyermek voltál.

tovább »

Adventi horoszkóp

Az advent nem szól másról, mint hogy ráhangolódjunk az ünnepekre. Mi most tükröt tartunk eléd a horoszkópodon keresztül. Gondolkozz el rajta, idén milyen karácsonyt szeretnél, és advent idején tedd meg a szüksége lépéseket annak érdekében, hogy az idei ünnep felejthetetlen legyen.

2015 a Kecske éve - Mit üzen a kínai horoszkópod?

2015 éve a Kos, vagyis a Kecske csillagjegy befolyása alatt áll. Ezek a szinonimák előfordulnak a vietnámi, a burmai, és a japán horoszkópban is. Ha szeretnéd tudni, hogy mit hoz életedbe a Kecske éve, légy türelmes és olvasd el a rád vonatkozó jövendöléseket, hogy ne csak bölcsebb, hanem rutinosabb is lehess az elkövetkezendő időszakban!

Milyen ágyban alszol? - Horoszkópod elárulja

Ideális esetben az életünk egyharmadát ágyban töltjük. Többnyire alvással. És igen, mással is. A „vízszintesben” töltött szokásaid is elárulják, hogy milyen jegyben születtél, de ne felejtsd: a fekvőalkalmatosság „egyéb” szempontjai miatt fontos, hogy tájékozódj Aszcendensed és Holdjegyet tulajdonságairól is. Carpe diem!

Jellemed az ős szláv horoszkóp szerint

A szlávok világképének tengelyét a Világfa képezi, amely összefogja a három világot vagy szférát: az eget, a földet és az alvilágot. Az ős szláv hiedelem szerint az ember lelke halál után egy fatörzsbe száll, ahol tovább él. A régi szláv népek horoszkópja lunáris rendszerű, fák jelképezik a ciklusokat. Nézd meg, melyik fa vagy te, és tudd meg, mit tartanak rólad az ős szlávok!

Színre lép a Zodiákus Filharmonikus Zenekara - Csillagjegyed elárulja, milyen szerepet töltesz be benne

Zenészeink egytől-egyig közismertek, leszögezzük: ki-ki a maga hangszerének igazi virtuóza, szórakoztató, tehetséges előadó. A premierre neked is VIP-jegy jár, az Univerzum ruhatára ingyenes, viszont a humorérzékedet ne hagyd otthon, kacagni kötelező! Gördüljön fel hát a függöny, és lássuk, melyik tagja vagy a zodiákus zenekarának!

Ismerd meg magad a görög asztrológia szerint!

Az ókori Görögországban virágzott az asztrológia, ők voltak az asztrológia úttörői Európában. A klasszikus görög asztrológia tizenhárom csillagjegyből áll. Minden csillagjegy egy mítosznak, istennek vagy félistennek felel meg. Ha kíváncsi vagy, milyen mitológiai hős vagy istenség tulajdonságaival bírsz, nem kell mást tenned, mint kikeresned, milyen jegyben születtél!

Milyen az ideális pár számodra a cigánykártya szerint?

Oly sokan keresik, kevesen találják, ész nélkül hajszolják… Azt hiszem, nem kell befejeznem a mondatot, hogy rájöjj miről is van szó. A cigánykártyát hívtam segítségül, hogy megmutassa számodra a helyes utat, milyen párt keress magadnak ebben a nagyvilágban. Tudom minden ember más és más, de a csillagjegyeink meghatározzák kihez is vonzódunk igazán, milyen erények nélkülözhetetlenek számunkra párválasztáskor, és mi az, ami visszatetszést kelt bennünk.

Milyen isteni tulajdonságokat hordozol magadban? - Születési bolygód elárulja

Minden asztrológiai jegyhez tartozik egy, vagy két uralkodó bolygó, mely meghatározza alapvető hajlamainkat, tulajdonságainkat. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy ezen égitestek, és a hozzájuk rendelt személyiségjegyek mitológiai háttérrel rendelkeznek: minden bolygó egy-egy ókori görög, római istenséget jelöl, akiknek ősi történetei, és személye a 12 csillagjegyben él tovább.

Hogyan fogadod a változásokat? - A csillagok ezt is tudják!

A váratlan eseményeket, a meglepetésszerű helyzeteket nem mindenki szereti. Egyesek jól kezelik a stresszes szituációkat, mások legszívesebben elmenekülnének a meghökkentő vagy döbbenetes körülményektől és másoktól várják el az ilyen helyzetek megoldását. Változások azonban mindannyiunkat érnek, függetlenül óhajainktól.

Merre visz az utad 2015-ben?

2015-ben sem áll meg az élet, álmokat szövünk, tervezgetünk és keressük az utunkat. Mint azt a mondás tartja, jó pap is holtig tanul, így van ez mindenkivel. Az élet egy tanfolyam, ezt ne feledd! Nézzük, mit jósolnak a csillagok 2015-re!

Ismerd meg személyiségedet az indián horoszkóp szerint!

Az indiánok mindig is híresek voltak ösztöneikről, megérzéseikről. A természettel harmóniában éltek, és sok más néphez hasonlóan ők is megalkották a saját zodiákusukat. Ha kíváncsi vagy, milyen is a személyiséged az indiánok szerint, keresd ki, mit mond rólad a saját csillagjegyed!

Milyen szerelem vár rád 2015-ben? - Nagy Szerelmi Horoszkóp

Nekünk, nőknek mi sem fontosabb, mint megtudni mi vár ránk a szerelemben. Új év küszöbén állunk, új terveket szövünk, új remények villannak fel bennünk. Vajon jobb lesz az életünk? Mit mondanak a csillagok? Az elkövetkező év általában dinamikát hoz mindenkinek, felfrissülést, és mintha megint kissé felgyorsulna körülöttünk a világ.

Mi a pasid csillagjegye? - ilyen a lelke

Saját csillagjegyed adta tulajdonságaiddal bizonyára tisztában vagy. De vajon azt is tudod, hogy kedvesedet milyen lélekkel ruházták fel a csillagok? Ha ez segít abban, hogy jobban megismerd őkelmét, akkor olvass tovább…

Sorsod a kínai asztrológia tükrében

A kínai asztrológia, a jövendölésnek ez a távol-keleti művészete, immár több mint 5000 éves múltra tekint vissza, és maga a ciklus tizenkét állat nevét viseli. A jellemünket és az eljövendő sorsunk alakulását a Holdévek alapján próbálja meg kifürkészni.

Tudd meg, mit ígérnek a csillagok 2015-re a Japán Horoszkóp szerint!

A Japán Horoszkóp a Krisztus előtti 100. évben, Japánban uralkodó Kaika császár nevéhez fűződik. Nem annyira ő, mint inkább a felesége volt az, aki kidolgozta a Nap és a Hold állásának segítségével a ma már Japán asztrológiaként ismert módszert. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a 2015-ös év, keresd ki a születési éved alapján, mely csillagjegybe tartozol!

Hogyan vásárolsz? - Horoszkópod elárulja

Állítólag egy jó kereskedő már akkor megmondja rólad, hogy mit veszel vagy veszel-e egyáltalán valamit, amikor belépsz az üzletbe. Nem titok, hogy a jó kereskedő manipulátor is egyben. Képzeld el, ha ráadásul – másodállásban – még hobbiasztrológus is… Meg kell hát ismerned, milyen vásárló vagy a horoszkópod szerint és vigyázz a pénztárcádra, jön a Karácsony!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Egészséges leszel a télen? - A számmisztika ebben is segít!

Egészséges leszel a télen? - A számmisztika ebben is segít!

Vajon egészséges leszel ezen a télen, vagy megtalál téged is egy-egy fertőzés? A számmisztika segítségével most megtudhatod, hogyan maradhatsz jó formában, a hideg időben is, és ha mégis lebetegszel, mi a legmegfelelőbb módszer arra, hogy mosolyogva ints búcsút a fertőzéseknek!

Tovább »
A vasárnapi nap angyali üzenete

A vasárnapi nap angyali üzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Ez az üzenet az ima hatalmát példázza. Gyógyulásra vonatkozó kérelmed meghallgattatott. A kérdéses helyzetet Isten veszi körül megújító szeretetével, s csodálatosképpen minden magától megoldódik. Imáid gyógyerejűek, ne hagyj fel velük."

Tovább »
Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »
EZO TV

Hirdetés

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

EZO TV
Női Portál oldaltérkép