2015. július 03. - Kornél, Soma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 03. - Kornél, Soma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Kapcsolati karmád a Szaturnusz tükrében

Ha szeretnéd tudni, milyen feladatokkal születtél a Földre, fókuszálj arra, hol áll a Szaturnusz a születési képletedben. A karma folyton változik, előző életeidből hozott cselekedeteid, új tapasztalásaid mind-mind befolyásolják. Törekszel a boldogságra, de minden olyan bonyolult körülötted? Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba!

tovább »

Ismerd meg karmádat a kínai horoszkóp szerint!

A legenda szerint a 12 állatövi jegy, ami a kínai horoszkóp alapja, úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták nevüket. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen feladatot szánt neked a Sors, és mit üzen neked az ősi Kína, keresd ki, és olvasd el a rád jellemző leírást!

Hogy viseled a konfliktusokat? - Csillagjegyed elárulja

Életünk során sokszor elkerülhetetlen, hogy összetűzésbe kerüljünk környezetünkkel, hiszen emberek vagyunk különböző véleményekkel. Te hogyan viszonyulsz egy konfliktusokkal terhelt szituációhoz? Kattints csillagjegyedre, és megtudhatod.

Ismerd meg személyiségedet és erősségeidet a perzsa horoszkóp segítségével!

A perzsák is megalkották saját asztrológiai rendszerüket, amely alapján 15 jegyet különböztetnek meg. Ha kíváncsi vagy, vajon milyen személyiség lehetsz a perzsák szerint, keresd ki a születési évedet és a születésed napját az alábbi táblázatból. Tudd meg, mik a te erősségeid és pozitív tulajdonságaid az ősi perzsa horoszkóp szerint, és légy sikeres a perzsa misztikum segítségével!

Csábító vagy elcsábító? - A horoszkópod elárulja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen is vagy te a flörtjátszmákban? Spontán cselekszel? Tervszerűen? Erőteljes a vonzerőd? Vagy még finomítani kell a helyzetet ahhoz, hogy határozottabban merj fellépni? Tárd ki a bűvkörödet, és ne zárkózz el a románc elől. Legyél te a flörtmester!

Mennyire vagy törtető?- A csillagok sikerútja

Igen meghatározó szerepet tölt be az életünkben a karrier. Számtalan esetben van, hogy csak hagyjuk, hogy az események megtörténjenek. Nem próbáljuk irányítani, alakítani. Majd az eredmény után felháborodottan tekintünk körül. Bármilyen meglepő, a csillagok ezen a területen is segíteni tudnak. Merd megismerni önmagad, hogy mennyire is vagy karrierista.

Milyen zene érinti meg a lelkedet? - Csillagjegyed megmutatja

Ízlések és pofonok… - szokták mondani. Ahányan vagyunk, annyiféle ízléssel rendelkezünk. Így van ez a zenével is. Van, aki a komoly zenét szereti, mások a latin, pop, rock vagy az alternatív stílusok kedvelői. Hallgathatunk különféle stílusú zenét, különféle okból: nyugtatási, relaxációs céllal, azért, hogy felpörgessen, figyelemelterelésképpen. Mindenki másért csinálja…

Szépítsd meg a lelkedet! - A csillagok segítenek

Mi nők mit sem szeretnénk jobban, mint azt, hogy egy reggeli ébredés után a tükörbe nézve varázsütésre frissnek, üdének és szépnek láthassuk magunkat. A csillagok segítenek nekünk abban is, hogy ezt hogyan érhetjük el.

Mit árul el rólad az indián horoszkóp?

Az amerikai őslakosok, vagyis az indiánok hitvilágában a horoszkóp fontos szerepet játszott, csak úgy, mint a nyugati kultúráknál. Az indián kultúra főszereplői az állatok. és minden állatnak megvan a maga szerepe, jellemzése. A horoszkóp állatjegyei többek között totem állatok is, érdekes információkat tartogathatnak neked jellemzés szempontjából.

Milyen barát vagy? - A csillagjegyed megmutatja

A barátodat, illetve barátaidat viszonylag jól ismered, hiszen az élet nyújtotta különböző szituációk már számos réteget felszínre hoztak. Azonban a saját határaiddal, tűrőképességeiddel tisztában vagy? Minden helyzetben számíthatnak rád? A csillagok nem csak a szerelemben, a romantikában tanácsolnak, hanem a másokhoz való viszonyodra is választ tudnak adni.

Amerikai indián totemállat horoszkóp

A totemállat szimbólumok mindegyik amerikai indián törzsben szerepelnek, és szimbolikus jelentésük van. Sok bennszülött amerikai kultúrában úgy tartják, hogy a születés pillanatában a személy kap egy állatot, melynek a tulajdonságait fogja viselni. Te melyik totemállat tulajdonságait viseled magadon?

Nagy nyári szex horoszkóp

Szeretnéd tudni, mit tartogat az idei nyár a számodra? Vajon élmény dús hónapokban lesz részed, netán fergeteges kalandokat élsz át, vagy megannyi forró és szenvedélyes pillanatokban lesz részed?

Nagy nyári szerelmi horoszkóp

Ne keseredj el, ha még egyedül vagy, csak élj okosan. Amíg nincs a láthatáron az igazi, élvezd ki a nyarat - flörtölj, csavard el a pasik fejét minden kötelezettség nélkül. Ám tartsd nyitva a szemedet és főleg a szívedet, hogy felismerd, mikor kell bevetni a praktikákat! Szerencsére az égbolt, mint egy nyitott könyv, olvasni engedi, mit jósolnak a csillagok. Szerelmet hoz az idei nyár?

Milyen különleges képességeid vannak? - Maja horoszkópodból kiderül

A maja civilizációban három naptár volt ismeretes, amelyik viszont az idők során fennmaradt, az a Haab, ugyanis ez hasonlít a legjobban a napjaink kalendáriumához. A maják 19 csillagjegyet különböztetnek meg, melyek jelentése a maja kultúrából, időjárásból és csillagokból táplálkozik.

Melyik napon születtél? Olyan vagy a szerelemben

A hét napjai évezredek óta különös szimbolikával bírnak, hiszen a természet körforgásának, és az élet idő által meghatározott ciklusosságának szimbólumai. Nem véletlen, hogy a hét napjai eredetileg istenekről kapták a nevüket. Az, hogy melyik napon születtél befolyásolja személyiségedet, hajlamaidat, így a szerelemhez való hozzáállásodat is.

Életfeladatod a sámán horoszkóp szerint

A sámánok hittek a növények és ásványok gyógyító erejében. Az ember és természet egységét hirdették. Tudtak olvasni a jelekből, tisztelték a Földet. Most te is tanulhatsz tőlük! A sámánok hite szerint minden hónapnak megvan a saját szimbóluma – az élet ciklusait követve.

Így tedd boldoggá a párodat! - A horoszkóp segít

Mind mások vagyunk, más a személyiségünk, máshogy ébredünk reggel, és ez bizony az egész napi hangulatunkat befolyásolja. De kedvünkre hatást gyakorol az is, hogy kik vesznek körül bennünket. Derítsd ki, minek örülne legjobban a kedvesed, és hogyan viszonyulj hozzá egy fáradt, hosszadalmas nap után.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A retteget Lothian temető, ahol még mindig tart a Szellemek Harca

A retteget Lothian temető, ahol még mindig tart a Szellemek Harca

Csupán 5 percre található a rettegett Lothian temető Delhiben a Kasmír kaputól nem messze, amit nemcsak a helyiek, de mások is úgy tartanak számon, mint a világ egyik leginkább kísértetjárta temetője, ahol egy halott férfi a kezében a fejével sétálgat, egy elhunyt gyermek a szüleit keresi és egyes kultúrák éjszakánként még mindig vívják szellemcsatájukat.

Tovább »
Emlékezz az álmaidra! - Varázslat a felejtés ellen

Emlékezz az álmaidra! - Varázslat a felejtés ellen

Sokszor kapod magad, amint azon hőbörögsz, hogy megint elfelejtetted az álmodat és rendkívül bosszús vagy? Mert tudod, hogy álmodsz, de egyszerűen reggelre mindig elfelejted. Szórd el ezt a varázslatot és meglátod, többé nem szöknek ki az álmok a fejedből!

Tovább »
8+1 lépés a spirituális otthonért

8+1 lépés a spirituális otthonért

Bizonyára érzékeltél már olyat, hogy néhány napot vendégségben töltöttél valakinél, és valahogy sokkal energikusabb voltál, mint amikor a saját otthonodban hajtod álomra a fejed. Nos, ez azért fordulhat elő, mert mint tudjuk, mindenhol más és más energiák vannak jelen. Ám ha ügyes vagy, otthonodban is könnyedén megváltoztathatod az energiák áramlását, ezzel együtt pedig a sajátodat is.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép