2015. szeptember 02. - Rebeka, Dorina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. szeptember 02. - Rebeka, Dorina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik görög istennő vigyázza lépteidet? - Születésed napjából kiderül

Jellemedre az is befolyással van, hogy melyik napon születtél, hiszen a hét minden napja másfajta energiával rendelkezik. Ennek következtében jelképesen a görög istennők egyike testesíti meg a női tulajdonságaidat, amely hatással van az életedre.

tovább »

A csillagok jóslata nyár végére

Bizonyára érzed már, hogy közeleg a nyár vége. Fáradt napsütéses délutánok következnek egymás után, amelyeken a legjobb nyári élményeidről nosztalgiázhatsz. Azonban koránt sincs még ok a szomorkodásra! Hogy miért? A csillagok most elárulják.

Milyen szerelemre van szükséged - A csillagok elárulják

A bolygók és a csillagok együttes állása meghatározza, azt is, milyen vagy a szerelemben. Kedveled a romantikát, vagy inkább az újabb kihívások tetszenek? Minden nő tudja, milyen férfit tart vonzónak, ám mégis sokan elbizonytalanodnak, ha felbukkan az Igazi. De ki is a nagy Ő számodra? Erre a kérdésre is a csillagokban keressük a választ, sőt arra is, hogyan viselkedsz, ha eltalál Ámor nyila.

Merre visz az utad a nyár hátralévő részében? - Csillagjegyed elárulja

Minden ember jó valamiben. Van, aki több dologban is. Sokszor hallottad már szüleidtől, barátoktól hogy roppant tehetséges vagy és elpazarolod az idődet? És azt, hogy sikereket érhetnél el a sportban, karrierben, bármiben? Mi tart vissza? Miért nem mersz belevágni?

Mit üzen neked a mágikus tarot kártya? - Csillagjegyed elárulja

A tarot pontos eredetét sűrű homály övezi, csakúgy, mint a lapjain található szimbólumok jelentését. Van, aki szerint a nagy arkánum lapjai az emberi élet fontos állomásait ábrázolják, mások az psziché egyes tudatállapotait látják a lapok mögött. Annyi bizonyos, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy szimbólum, mely sokat elmond a hozzá tartozó személy jelleméről, és életfeladatáról.

Ismerd meg önmagad a régi szláv népek virághoroszkópjából

Az ősi szlávok természetimádatukról voltak ismertek. Az emberi sorsokat fák, virágok és állatok tulajdonságaiból olvasták. A már ismert ős szláv fahoroszkóp mellett szintén neves a régi szlávok virághoroszkópja is, mely lunáris szerkezetű. Ismerd meg az ős szláv lunáris horoszkópot, és belőle a jellemedet.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 10 - Augusztus 16.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Milyen isteni tulajdonságokat hordozol magadban? - Születési bolygód elárulja

Minden asztrológiai jegyhez tartozik egy, vagy két uralkodó bolygó, mely meghatározza alapvető hajlamainkat, tulajdonságainkat. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy ezen égitestek, és a hozzájuk rendelt személyiségjegyek mitológiai háttérrel rendelkeznek: minden bolygó egy-egy ókori görög, római istenséget jelöl, akiknek ősi történetei, és személye a 12 csillagjegyben él tovább.

Kozmikus kelta növényhoroszkóp - Melyik növény szimbolizálja belső énedet?

A kelták évszázadokkal ezelőtt 13 hónapos holdnaptárt hoztak létre, amelyben egy szökőnap volt. Úgy tartották, az ember része a természetnek, és számára is ugyanazokra az elemekre van szükség az élethez, mint a növényeknek. Az eltérő időszakban virágzó növények, és azokban az időszakokban született emberek között emiatt hasonlóságok vannak. Így váltak bizonyos fák kelta szimbólumokká.

Milyen jegyű a pasid? - Így vesd be női praktikáidat

Túl az első szerelmes éjszakán, mikor még minden szép és ígéretes, eltelnek az első hónapok, és egy reggel arra ébredsz, oda lett a varázs. Ne aggódj, ez abszolút nem jelenti a vég kezdetét, csupán jelzés: vessd be a női praktikáidat. Nézzük, mivel bátoríthatod vagy távolíthatod el a pasit a hálószobádból – a csillagok segítenek!

Hogyan használod a Neptunusz ajándékait? - Csillagjegyed spirituális hajlamai

Neptunusz a spirituális tanító. Egy-egy csillagjegyen sokáig vonul át, legtöbbször több mint egy évtizedig. Ezért generációs bolygónak nevezik, hiszen jelenlétével egész generációkat megbélyegez. Hatása azonban nemcsak akkor érezhető, amikor átvonulóban van egy jelen, hanem akkor is, ha egy csillagjegyet különböző fényszögekből érint.

A csillagjegyek karmikus feladatai

Az ókori bölcsek szerint semmi sem történik véletlenül. Meg van azonban a lehetőségünk arra, hogy saját magunk alakítsuk jövőnket. Mindez persze nem mentesít életfeladataink teljesítése alól, hiszen mindannyian valamilyen személyes küldetéssel jöttünk erre a világra.

Mit hoztál magaddal előző életedből? - Nyugati Karmahoroszkóp

Biztosan tapasztaltad már, hogy valamit cselekszel, de nem tudod, miért teszed azt. Vannak dolgok, amelyek előző életünkben is jelen voltak, és a jelenlegi életünkben ugyancsak végigkísérnek bennünket, és olyan is van, hogy éppen valamin változtatnunk kell, netán el kell engednünk azt. Szeretnéd tudni, hogy mit hoztál magaddal? Ismerd meg karmádat és jelen élethelyzetedet!

 

Előző életed rejtelmei a horoszkópod szerint

Csillagaink nemcsak a jövőképünket árulják el, hanem bennük rejtőznek előző életünk titkai is. E világról mi mit sem sejtünk, csak éljük az életünket. Ám nem is gondolnánk, hogy előző életünk kihatással van a jövőre és meghatározza, befolyásolja minden lépésünket. Jelen van álmunkban, végig kísér életünk minden területén. Milyen állatot szimbolizáltál előző életedben? A csillagok elárulják.

Melyik alaptermészetbe tartozol Hippokratész szerint? - Csillagjegyed elárulja

A különböző jegyek elemeihez négyféle alaptermészeteket társíthatunk. Ez az alaptermészet az adott elem képviselőiben mindig megtalálható. Az időszámításunk előtti 4.-5. században élő görög orvos, Hippokratész határozta meg először a négy alaptermészetet, majd később felfedezték ezek párhuzamait a négy ősi elemmel.

Különleges képességeid az Ausztrál Bennszülöttek Horoszkópja szerint!

Ahogy a világ bármely más részén, úgy Ausztráliában is sajátos asztrológiai rendszer alakult ki. A bennszülöttek a 12 állatövi jegyet a kontinensen honos állatokról nevezték el, és úgy hitték, nagyban meghatározza a személyiséget, a tulajdonságokat, ki melyik hónapban született. Ha szeretnéd tudni, hogy melyek a te különleges képességeid, olvasd el a rád jellemző leírást!

Mi a szerencseszíned? - Horoszkópod elárulja

Minden csillagjegy részére hivatott egy szín, attól függően, hogy milyen jellemzői vannak, melyek a meghatározó elemei, vagy éppen, melyik bolygó pártfogoltja. Fedezd fel te is a szerencse színedet!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kis lakásból nagy otthon

Kis lakásból nagy otthon

Tippjeinkkel elérheted, hogy bármilyen szoba nagyobbnak látszódjon új színnel, bútorral és trükkös tároló-megoldásokkal. Hozd ki a legtöbb helyet kis lakásodból!

Tovább »
Kryptos megfejthetetlen rejtélye

Kryptos megfejthetetlen rejtélye

Tavaly októberben profi és amatőr kódfejtők beszéltek meg találkozót egy étteremben a Virginia állambeli Langleyhez közel. Az est témája egy mind a mai napig megfejtetlen szöveg volt, ami egy modernkori szobron található. Rejtélyes mivoltát neve is tükrözi: Kryptos.

Tovább »
Eltűnt népek rejtélyes emlékei

Eltűnt népek rejtélyes emlékei

Az ember a világban jártában-keltében olyan építményekre bukkan, amit a régészek már sikeresen azonosítottak, ami egy-egy ókori birodalomhoz köthető. Ám, hogy ezeket hogy hozták létre, mire szolgáltak a hajdani időkben már közel sem ilyen világos. Járjuk körül a világ gigantikus, misztikus építményeit.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép