2016. május 04. - Mónika, Flórián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 04. - Mónika, Flórián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen számodra az ideális lelki társ? - A horoszkópodból megtudhatod!

Nem csak annyi a lelki társ jellemzője, hogy a partnerével tökéletesen kiegészítik egymást, szinte mindenben egyetértenek és egy hullámhosszon vannak. Igen, ezek ékes jellemzői, ám az nagyon is eltérő, hogy személyenként milyen az a bizonyos ideális lelki társ. Miben lehet a segítségedre, mit nyújthat neked, egyáltalán mitől lesz a lelki társad. Vizsgáljuk meg azt a kérdést a csillagok szemszögéből!

tovább »

Mekkora befolyása van feletted a gonosz erőknek? - A csillagokban rejlik a válasz

Milyen mértékben képesek befolyásolni téged a gonosz erők? Könnyen meghallod a sugallataikat vagy nem? Egyáltalán sok vagy kevés gonoszság rejlik benned? Mennyire hajlasz arra, hogy valami rosszat tegyél? Nem csak magában a személyiségünkben, hanem a csillagjegyükben is ott rejlik erre válasz. Járj utána, hogy mekkora hatással vannak rád vagy akár másra a sötét oldal teremtményei.

Vadász vagy zsákmány típus vagy? - A csillagjegyed most sem hazudik rólad!

Mit gondolsz magadról? Vajon vadász vagy zsákmány típus vagy inkább? Az, aki mindent megszerez és elér vagy az, aki mások áldozata és akit gyakran kihasználnak? Te érvényesíted az akaratodat vagy rajtad szokták? De persze nem csak magadat, hanem bárki mást is megismerhetsz erről az oldaláról, hiszen a csillagjegyek nem hazudnak!

Mivel tudod beindítani a pasidat? - Előjátéksúgó a csillagjegyek szerint

Mivel tudod levenni a pasidat a lábáról? Mi kell ahhoz, hogy a felszínre hozzd belőle a tüzes csődört? Finom érintésekkel? Csókcsatákkal vagy harapásokkal? Komplett sztriptíz műsorral? A csillagjegyek szerinti előjátéksúgó megmondja neked, milyen huncutsággal, trükkel, női bájjal döntsd őt az ágynak, mi az, amitől teljesen eldobja az agyát és szexistennő leszel a szemében!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 18. - Április 24.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Ki illik hozzád, és kivel lehetsz valóban boldog? - A csillagokban ez is meg van írva!

A nyugati asztrológia több száz éves tapasztalatokat sűrít magába, s behatóan foglalkozik azzal is, hogy milyen jegyek vonzzák egymást, ezáltal a létrejövő kapcsolatok tartós alapokra épülnek, és melyek azok, amelyek egyáltalán nem illenek össze, mert jellemük teljesen eltér egymástól. Most megtudhatod, hogy te milyen csillagjegyű emberrel találod meg az igaz boldogságot!

Milyen a kapcsolatod a szellemvilággal? - A csillagjegyedből kiderül!

A csillagjegyünk erőteljesen hat a nézeteinkre és az érzékeinkre, amelyek befolyásolhatják a kapcsolatunkat a szellemvilággal. Mit gondolsz? Neked szoros vagy inkább laza a kapcsolatod vele? Mennyire hiszel a szellemvilágban vagy ami talán még lényegesebb, mennyire hisznek ők benned? Vajon gyakori vendégeid a szellemek vagy inkább elkerülnek? A horoszkópodból mindez kiderül!

Hívd segítségül saját arkangyalodat, és tudd meg, mit kérhetsz tőle! - Segít a csillagjegyed

Az arkangyalok létező, vallás feletti, nagyhatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől, és az élet minden területén támogatnak téged. Oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek a világban, az emberben. Hatalmuknál fogva képesek rábírni a cselekvésre. Hívd segítségül saját arkangyalodat, és hagyd, hogy vezessen a mindennapokban!

Milyen univerzális lóerők rejlenek benned? - A horoszkópodból megtudod!

Az univerzális erő az, amelynek segítségével képes vagy megoldani a problémákat, segítenek céljaid elérésben, amelyek által kapcsolatokat építhetsz ki. Ugyanilyen különleges erők rejlenek a lovakban, akik nem csak szépségükkel és munkabírásukkal teszik gazdagabbá ezt a világot, hanem a bennük rejlő egyedi világgal és misztikummal. Ha már belenéztél egy ló szemébe, akkor tudod miről van szó! Mik a te univerzális erőid a Lóhoroszkóp szerint?

 

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 25. - Május 1.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Tárd fel belső személyiségedet és rejtett tulajdonságaidat az ókori görögök asztrológiájával!

A görögök az asztrológia úttörői, hiszen az ókori Görögországban virágzott csak igazán. A legrégebbi görög horoszkóp I. Antiokhosz királyé, melyet egy sziklába véstek. A görög asztrológia, 13 csillagjegyből áll. Tulajdonképpen minden csillagjegy egy istennek, félistennek vagy egy mítosznak felel meg. Ismerd meg rejtett személyes jellemzőidet az ókori görögök segítségével!

Mennyire van helyén az önértékelésed? - Fény derül rá a horoszkópodból

Komoly önértékelési problémákkal küzdesz? Vagy nagyon is helyén van az önbizalmad, tán még több is van, mint kellene? Vajon helyes a magadról alkotott képed? A válaszok ott rejlenek a csillagjegyedben és egy kattintással fel is fedik előtted, mit kell tudnod az önértékelésedről!

Ki a mennyei atyád a születésed óta és miben segítheted neked? - A csillagjegyed elárulja

Rendelkezünk földi szülőkkel, de ugyanakkor léteznek égi szüleink is. Egy mennyei anyánk és egy atyánk, akik születésünktől kezdve mellettünk vannak és támogatnak. Erőt, lehetőségeket és jeleket küldenek. Mellettünk állnak örömünkben és bánatunkban, életünk minden szakaszában erősítenek és szeretetettel töltenek fel. Vajon ki a te erős, védelmező égi atyád, aki láthatatlan bölcsességével és jóindulatával támogat téged?

Hogyan nyilvánulnak meg a mindennapokban az állatias tulajdonságaid a csillagjegyed szerint?

Minthogy mindannyian rendelkezünk a zodiákusokban egy állattal, úgy birtokoljuk annak állatias tulajdonságait és ösztöneit is! Vajon a hétköznapokban, ez hogy nyilvánul meg? Tüzes csődör vagy hűséges kutya vagy? Állati csillagjegyed elmeséli Neked!

A kihasználó vagy a kihasznált vagy? - A csillagjegyed elárulja, melyik típusba tartozol!

Egy kicsit mind a kettő jelen van bennünk, de természetesen, ahogy ez két ellentétes tulajdonság esetén lenni szokott, más-más arányokban oszlik el. Te vajon az vagy, aki mindig minden lehetőséget kihasznál, akár embereket is a céljai eléréséhez? Vagy inkább az, akit örökösen kihasználnak és emiatt hajlamos vagy lemaradni a jó lehetőségekről is. A csillagjegyedből megtudhatod!

Hányadán állsz Te vagy a párod a házasság kérdésével? - A csillagjegyetek elárulja!

Te már lélekben ott állsz mindennap az oltár előtt? A párodhoz meg pisztolyt kellene tartani, hogy ez létrejöhessen? Vagy éppen fordítva? A csillagjegyeitekből most megtudhatod, hogyan is álltok a házasság kérdéséhez, mik az elképzeléseitek, és mikor, illetve hogyan jöhetne létre a ti egyesülésetek, milyen feltételekre van hozzá szükség, így némi útmutatást is kaphatsz, mire számíthatsz a párod részéről!

Mire számíthatsz áprilisban? - Hebe istennő felfedi előtted a titkot

Kíváncsi vagy arra mit tartogat neked az április? Kezdődhet a Bolondok napjával a nagy áttörés a szerelemben vagy a karrierben? Netán belefutsz végre a Nagy Ő-be? A görög Hebe a tavasz, a fiatalság, és az újjáéledés istennője fellebbenti a fátylat előtted és mindent megtudsz az április hónapjáról, amit csak tudnod kell!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A te párod is ilyen? - Akkor hagyd, csak szenvedést fog okozni!

A te párod is ilyen? - Akkor hagyd, csak szenvedést fog okozni!

Megtalálni a közös hangot egy kapcsolatban, jól tudjuk, szinte lehetetlen. Különböző személyiségek, különböző szokások, régi sebek, melyek nehezen gyógyulnak be, és még sorolhatnánk. Mutatjuk, melyek azok a tulajdonságok, melyekre már az elejétől fogva figyelned kell, mert könnyen lehet, hogy az adott partner csak szenvedést fog okozni.

Tovább »
Javíts az életszínvonaladon azzal, hogy elvégzed májusban ezt az 5 angyali feladatot!

Javíts az életszínvonaladon azzal, hogy elvégzed májusban ezt az 5 angyali feladatot!

Ambirel, május havának angyala elhozza a megtisztulást, a megújulást és a regenerálódást. Ezenfelül beavat abba, miként javíthatsz az életszínvonaladon, ha elvégezd ezt az 5 angyali feladatot. Változtass magadon és az életeden a hónap előrehaladtával és a végére azon kapod magad, hogy minden más lett körülötted. Természetesen csak is pozitív értelemben!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Tarot mai üzenete: "Az Uralkodónő üzenete az alkotás és a szenvedély. Olyan élethelyzetet jelez, amikor valamilyen új tervet valósíthatunk meg."

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rózsavölgyiné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rózsavölgyiné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép