2017. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Vajon mit teszel a világért? - Kiolvastuk a csillagjegyedből, hogy mit vagy képes adni

Olyan vagy, aki csak a maga dolgával és környezetével foglalkozik, mert az neki éppen elég és „minek” is foglalkozzon mással? Vagy inkább az, akit érdekel a világ és az emberek sorsa és lehetőség szeretne tenni is értük valamit. Ha hiszel abban, hogy képes vagy tenni a világért, akkor a csillagjegyed most elárulja neked, hogy mit is tehetsz, miben vagy a legjobb!

tovább »

Kivel jössz ki a legjobban, és kit kerülj el messziről? - Megsúgja a csillagjegyed!

Furcsák és elsőre érthetetlenek azok az erők, melyek a kapcsolatainkat irányítják. Ha ismerjük a saját asztrológiai jegyünket és önmagunkat, már van egy alapunk, mely szorosan kapcsolódik a többi jegyhez fűződő viszonyulásunkhoz. Keresd ki a saját jegyedet, hogy könnyebb legyen önmagad megismerése és azt is megtudhatod, kivel lehet harmonikus kapcsolatod, sőt azt is, hogy kit kerülj inkább.

Mely istenhez fordulj szerelemért Valentin-napon? - Ez a horoszkóp felfedi, ki az aznapi égi segítőd

Szinglik, szerelmesek, párok és összetört szívűek jól figyeljetek! Tudjátok meg ennek a horoszkópnak a segítségével, hogy Valentin-napon mely istennőhöz kell fohászkodnotok az új szerelemért, a boldog párkapcsolatért, a házasságért vagy éppen a szerelmi bánat enyhítésére! A csillagjegyed felfedi, hogy február 14-én mely istenség támogatását élvezheted! 

Valentin napi horoszkóp - Nem csak szingliknek!

Közeledik a Valentin-nap, ám ez a nap valamilyen módon a szingliknek is a szerelemről fog szólni. A bolygók állásából most felfedjük, vajon mi vár rád ezen a napon! Vajon megismerkedsz a nagy Ő-vel, vagy ez most nem alkalmas időpont az ismerkedésre? Netán izgalmas pillanatok várnak a párkapcsolatban élőkre? Mindjárt kiderül!

Negatív horoszkóp - Avagy mi az, amit nem akarsz tudni magadról?

Amikor valami rossz tulajdonságunk miatt kellemetlen helyzetbe kerülünk, talán nem érezzük jól magunkat, és ilyenkor a legnehezebb szembe nézni önmagunk negatív oldalával. Vagy még sem? Most tükröt tartunk neked, csak válaszd ki a csillagjegyedet, és ha az olvasottak alapján nem éppen a pozitív önmagadra ismersz, akkor az nem a véletlen műve, hanem a csillagoké!

Ki a te jótevő Tündérkeresztanyád és miben lehet a segítségedre? - Tündérkeresztanya horoszkóp!

Mindenki róla álmodozik gyerekkora óta. Egy szépséges, jótétlelkű, varázspálcás, vidám Tündérkeresztanyáról, aki egyetlen suhintással megoldja minden gondunkat és teljesíti leghőbb kívánságainkat. Talán ez nem egészen így megy az életben, de attól még érdemes szemrevételezned ki a Tündérkeresztanyád és mit tehet érted!

Mi hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyél? - A Tökéletlenhoroszkópból kiolvashatod!

Persze tudjuk jól, hogy úgy Isten igazán senki sem lehet tökéletes, de azért miért ne próbálkozhatnánk, hogy elmondhassuk magunkról, hogy szinte tökéletesek vagyunk? A Tökéletlenhoroszkóp felfedi előtted, hogy mi az a kis nyúlfarknyi hiányosság, ami kellene beléd ahhoz, hogy már-már tökéletes legyél!

Mit ígér neked a Február hónap? - Az ókori Februália ünnepi időszak örömére eláruljuk Neked!

Az ókori Rómában a Februália fesztivál – nevét ugyebár Februárról kapta - több héten át tartott. A fesztivált a teljes testi és lelki kora tavaszi megtisztulásnak szentelték, mikor is áldozatok bemutatásával megszabadulhattak bűneiktől, és fizikai és szellemi erőnlétre tehettek szert. Mi pedig ennek örömére eláruljuk neked, hogy mit hoz neked a Február hónap!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 30. - Február 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Milyen nagykövet vagy a világban és mi célt szolgálsz? - A Nagykövethoroszkóp felderíti neked!

Nem csak országoknak, államoknak, szervezeteknek lehet nagykövete, mint ahogy nem csak a bizonyos emberekből lehet. Te ugyanilyen nagykövet vagy a mindennapokban, csak talán még nem tudod, hogy mit képviselsz a világban és mi célt szolgálsz! De a Nagykövethoroszkóp felfedi, hogy az égiek milyen küldetéssel láttak el!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 13. - Február 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Mennyire vagy bosszantó és mivel húzod ki a gyufát másoknál? - A Bosszantóhoroszkópból megtudod!

Légy őszinte, tudod magadról, hogy melyik a legbosszantóbb szokásod a külvilág számára, amivel hajlamos vagy a sírba kergetni őket? Mi az, amivel pillanatok alatt képes vagy másoknál kihúzni a gyufát és egy idő után a legbéketűrőbb embert is kihozni a sodrából? Ha te nem tudod, majd a Bosszantóhoroszkóp elárulja neked!

Intellektuális vagy emocionális típus vagy inkább? - A csillagjegyed ezt is közli veled!

Az vagy, aki az eszére hallgat, reálisan látja a világot, vagy inkább  az, aki az érzelmei után hozza meg a a döntéseit? Persze mind a kettő előnyös tulajdonság, és bár azt mondják az aranyközépút a legjobb, sokszor mégis rutinból cselekszünk aszerint, milyen a természetünk! A csillagjegyed felfedi előtted, hogy te intellektuális vagy inkább emocionális típus vagy-e!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 6. - Február 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Mennyire vagy képmutató? - Hazugság horoszkóp leleplezi

Akinek nem inge, ne vegye magára! - tartja a mondás, ezért a következő horoszkópot úgy is olvasd! A csillagjegyek alapvető tulajdonságai közé tartozik az is, hogy mennyit lódítanak, és hogyan, ha a szükség úgy hozza. Mindannyian kerülhetnünk akarva vagy akaratlanul olyan helyzetekbe, hogy bizony az igazság helyett ki találunk valami mást.

Milyen szellem gyakorol hatást idén az életedre és miben mutatkozik meg? - A Szellemhoroszkóp elárulja!

Nem csak elhunyt emberek szellemei léteznek. Minden más is rendelkezik szellemmel. A víz, a tűz, az idő, minden. Márpedig aminek szelleme van, annak ereje és befolyása is van. Vajon a te életedben milyen szellem gyakorol majd hatalmad, milyen irányba tereli majd és mire számíthatsz? A Szellemhoroszkóp felfedi előtted a titkot!

Milyen változásokat hoz 2017 a szerelemben? - Megmondja a csillagjegyed

2017 összességében a változások éve lesz a szívügyeket illetően is. Nehéz időszakon vagyunk túl, ami sokunk magánéletére volt rossz hatással. Lássuk, a csillagok milyen irányba befolyásolják életünket. Melyik jegy életében érkezett el az idő arra, hogy kockáztasson a szerelemért, és melyik élvezheti a kényeztetés boldog pillanatait?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi rejlik lelked Szent Gráljában, amivel másokat gyógyíthatsz? - A Szent Grál horoszkóp felel Neked!

Mi rejlik lelked Szent Gráljában, amivel másokat gyógyíthatsz? - A Szent Grál horoszkóp felel Neked!

A misztikus Szent Grálról évszázadok óta keringenek fantasztikus legendák. A kehely, amiből Jézus az utolsó vacsorán ivott. A kehely, amibe Jézus vérét felfogták a kereszten. A kehely, ami kedvesére, Mária Magdolna méhére utal. A kehely, ami gyógyít. Vajon a te lelked Szent Gráljában mi rejlik, amivel meggyógyíthatsz másokat? Kattints a csillagjegyedre és megtudod!

Tovább »
Az exedhez fűződő kötelék meggátolja, hogy rátalálj a lelki társadra - Vágd el minél hamarabb!

Az exedhez fűződő kötelék meggátolja, hogy rátalálj a lelki társadra - Vágd el minél hamarabb!

„Nem beszélek vele soha többé! A legszörnyűbb ember, akivel valaha találkoztam, annyira utálom!” Előfordult már, hogy ezeket mondogattad az exedről? A válasz biztosan igen, hiszen ez mindenkivel előfordult már. Minden embernek tört már össze a szíve, legalább egyszer az életben, és ez a cikk pontosan nekik szól!

Tovább »
Hogy fektesd le az abszolút sikeres és gazdag élet alapjait? -  Az utolsó 5 üzenet a Tél Angyalától

Hogy fektesd le az abszolút sikeres és gazdag élet alapjait? - Az utolsó 5 üzenet a Tél Angyalától

A sikeres és gazdag élet nem csak anyagiakkal mérhető. Hiszen a szerelmi és a lelki életed, a karriered is lehet sikeres és gazdag. Ehhez segít hozzá téged a Tél Angyala az utolsó 5 üzenetével, mielőtt átvenné helyét a Tavasz Angyala, ami már csak nincs is olyan messze. Olvasd figyelmesen a Tél Angyalának utolsó instrukcióit ahhoz, hogyan kezd el már tavasz előtt megfelelően lefektetni új életed alapjait!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép