2015. november 30. - András, Andor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 30. - András, Andor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit hoz számodra 2016, a Majom éve? - A kínai horoszkópból kiderül

A Majom jó és rossz tulajdonságai egyesülnek a 2016-os esztendőben, amikor is bármi megtörténhet. A jövő év bőséget és motivációt hoz magával, a Majom éve egy igazán optimista év lesz, bármibe is fogsz, egészen biztosan sikerülni fog! Kíváncsi vagy, hogy az egyes hónapok mit tartogatnak számodra?

tovább »

Melyik bukott angyal áll melletted? - Grigori horoszkóp

A bukott angyalokat eredetileg Virrasztóknak nevezték illetve Grigoriknak, akik sosem alszanak, hanem folyamatosan figyelik és ellenőrzik az teremtett világot. Mivel megtetszett nekik a földi világ, lejöttek, majd az emberekkel keveredtek és megosztották velük tudásukat. Ezért cserébe Isten 200 grigorit buktatott meg, köztük a jobb kezét, Shemyazát. Vajon földre érkezésüktől kezdve melyik áll melletted és mit kaptál tőle?

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 23 - November 29.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Nagy Pasihoroszkóp - Választottad csillagjegye árulkodik a lelkivilágáról

Érdekel, hogy a férfi, aki annyira felkeltette az érdeklődésedet, vajon ugyanúgy vonzódik-e hozzád? Netán arra vagy kíváncsi, hogyan szerezhetnéd, vagy hogyan tarthatnád meg? Szeretnéd jobban megismerni? Most megtudhatod, mi jellemző a kiszemeltedre - persze nem árt, ha tudod, mi az illető csillagjegye.

Tudd meg, mire számíthatsz az év végi időszakban - Az ausztrál horoszkóp elárulja

Az ausztrál bennszülöttek is megalkották a saját asztrológiájukat, amely tizenkét jegyből áll. Ezek a jegyek egy-egy adott hónaphoz tartoznak, és mindegyik jegy egy őshonos állat nevét kapta. Szeretnéd tudni, milyen vagy az ausztrál horoszkóp szerint, és mire számíthatsz az év végi hónapokban, netán mire ügyelj? Olvasd el, vajon mit tanácsolnak neked az ausztrálok!

Fényes vagy sötét isten lakozik benned?- A maja horoszkópból kiolvashatod

Az ősi, letűnt maja civilizáció istenei között nem csak jóságos, segítőkész és mindenben támogató istenek lelhetők fel. A maja istenek között sokkal durvább, pusztítóbb és sötétebb karakterek is vannak, mint ahogy arra akkor igényük volt az embereknek egy harcos, túlélő, örökösen versengő társadalomban. Benned vajon világos vagy sötét ősi maja isten él?

Tudd meg, milyen sorsot szántak neked a maják!

A maják a nyugati horoszkóppal ellentétben 13 jegyre osztották fel az évet. Minden jegy különleges és misztikus történettel rendelkezik. Úgy hitték, hogy az állatok és holdjaik befolyásolják életünket. Ha kíváncsi vagy, milyen sorsot szántak neked a maják, nincs más dolgod, mint a születési hónapod, napod alapján kikeresnim milyen jegyben születtél és mi jellemez téged!

Tudd meg, mit üzennek az Égiek az álmaidon keresztül!

Nyugodtan alszol, netán nehezen szenderülsz álomba, mert sokat forgolódsz? Amikor felébredsz, szoktál néha gondolkodni azon, vajon mit jelenthetnek az álmaid? Most megfejtheted, hogy mit is üzennek álmaidon keresztül az égiek, valamint az egyes csillagjegyek alvási szokásait is megismerheted a nyugati álomhoroszkóp segítségével. Ismerd meg álmaid egyes, visszatérő szimbólumait!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Mivel teheted boldoggá a pasidat? - A csillagjegye elárulja

A csillagok, kivétel nélkül mindent elárulnak, még azt is, hogy mivel teheted boldoggá a párodat. Mit kel tenned, vagy pont mit ne tegyél ahhoz, hogy párkapcsolatotok virágzó és hosszantartó lehessen. Kezedbe adjuk a legfőbb útmutatókat, hogy még csak találgatnod se kelljen! Szívleled meg a csillagok nyújtotta tanácsokat és nagy sikered lesz!

Melyik szféra hatása alatt állsz? - A Kabbala Horoszkópból kiderül

A Kabbalisztikus Életfa egyes jegyei hatással vannak az állatövi jegyekre is. Csillagjegyed alapján megtudhatod, hogy a Kabbalisztikus életfa melyik szférája van rád hatással. A szférák nem csak hiányosságaidról árulkodnak, hanem abban is segítenek, hogy az alsóbb síkokról elindulva, elérhesd a legmagasabb szintet, ahol a megbocsátás és a szeretet erői uralják az emberi lelket.

Hogyan hat rád és életedre Szeléné a Fényes Hold istennője?

Szeléné a görög mitológiában, az ősi hold istennő, akit a római mitológiában Luna istennőjével azonosítanak. Ő a Fényes Hold, a szépség, a szerelem, a Hold minden princípiumát megtestesítő istenség, aki különös a fényes, pozitív oldaláért felelős. Vajon milyen hatással van rád a Holdnak a fényes oldala? Mennyivel változtat jellemeden és hat ki az életedre?

Mitől rettegsz a legjobban? - Az ősi félelemhoroszkóp felfedi a titkot

Mennyire vagy tisztában magaddal? Mennyire ismered a lelked mélyét? Mennyire ismered ősi félelmeidet? Ismerd meg a rettegésed tárgyát, hogy szembenézhess vele és legyőzhesd, általa pedig megszűnjön az akadályozó erő, amely visszafog és megnehezíti az életedet. Kezdd azzal a bátorság és a megvilágosodás útját, hogy egy kattintással felfeded a titkot, amit a félelemhoroszkóp hordoz magában rólad!

Melyik csillagkép lakozik benned? - Teszt

Az ég tele van csillagokkal, csillagködökkel, ezekből állnak össze a csillagképek. Vajon melyik legjobban ismert csillagképre hasonlítasz? Töltsd ki a tesztet, és máris megtudod…

Milyen pasiba bújt herceg illene hozzád a csillagjegyed szerint?

Vajon melyik férfi, pontosabban herceg típus illene hozzád? Kár is tagadni, sok nő álma bizony a herceg fehér lovon, akiket egyébként nem csak a mesék lapjain keresztül lehet elérni. Mert ahogy a nőkben ott lakik a hercegnő, úgy lakik a férfiakban is a herceg. A csillagjegyed elárulja, melyik herceg az, aki a legjobb passzol hozzád és még útmutatást is nyújt, merre keresd!

Mivel támogatja szerelmi életed a csillagjegyed szerinti sumér istened?

Mindenkinek meg van a maga csillagjegye szerinti ősi sumér istene, aki az ókori Mezopotámiában hatalmas népszerűségnek örvendett. Ez az isten most támogat téged a szerelemben. Vajon a mi módon teszi ezt? Mit kell tudnod vagy tenned a siker érdekében? A csillagjegyek, ahogy mindig, ezt is tudják!

Nagy novemberi szerelmi horoszkóp - Tudd meg, mi vár rád!

Rejtély, hogy mit tartogat számodra ez a hónap? Esetleg rád talál a Nagy Ő, vagy némi konfliktus keletkezik a párkapcsolatodban? Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád a szerelem terén november havában, akkor olvasd el a szerelmi horoszkópodat! Ne fuss el a szerelem elől!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

A Tarot mai üzenete: "Ez a kártya a hit és annak a gyakorlatban való megvalósítása közti tökéletes egyensúlyt jelképezi."

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Lelked kreatív kifejezésmód után áhítozik. Arra ösztönzünk, hogy itasd át életedet alkotókedvvel és kreativitással. A kreatív önkifejezés életre kelt és fellelkesít, és újra felkelti életszenvedélyedet."

Tovább »
Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 30 - December 6.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 30 - December 6.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rózsavölgyiné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rózsavölgyiné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép