2015. október 13. - Kálmán, Ede
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. október 13. - Kálmán, Ede
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik mitológiai boszorkány él benned? - Csillagjegyed elárulja

Mindig is izgatott a boszorkányok világa? Úgy érzed, benned is elveszett egy csodás képességű boszi? Akkor jól érzed, mert minden nőben ott van a boszorkány és a horoszkópod most azt is elárulja, benned melyik legendás boszorkány veszett el!

tovább »

Mit várhatsz az év végétől? - A görög horoszkóp felfedi

A klasszikus görög asztrológia 13 csillagjegyből áll. Minden csillagjegy egy mítosznak, istennek vagy félistennek felel meg, rámutatva így jellemző tulajdonságaikra, történetükre, sorsukra. Ezek a sorsok és tulajdonságok rád is hatással vannak, visszaköszönnek benned. Tudd meg, vajon melyik görög istenség ural téged, és mit érdemes tenned az elkövetkező időszakban!

Milyen szellemnek adtál helyet a testedben a születésedkor? - A Szellemhoroszkópból megtudod

Egy valóságos otthon a testünk, ha azt nézzük, hogy el fér benne egy lélek, számos előző élet és tudat illetve rengeteg szellem is. Innen látszik, hogy mennyire sokoldalúak is vagyunk. De vajon beléd milyen fajta szellem költözött, mikor megszülettél? A Nagy Szellemhoroszkópból most megtudhatod!

Milyen szerető vagy az afrikai asztrológia szerint?

Az afrikai asztrológia csillagjegyei a természetből és a családokat felépítő személyekről kapták neveiket. A küzdelem a túlélésért, a forró szavannai éjszakák, a család biztonsága összességében az élet mintájára íródott. Mi mást is ollóztunk volna ki az afrikai horoszkópból, mint azt, hogy milyen szerető vagy?

Milyen átokra vagy rontásra vagy fogékony? - Ismerd meg gyengédet a csillagjegyeden keresztül

Átok nem csak az lehet, amit más szántszándékkal küld ránk, hanem az is, amit magunknak teremtünk, illetve vonzunk be, hiszen számos negatív eseményre ez jellemző, ami bennünket ér. Ebben az esetben pedig gyakran közrejátszik a csillagjegyünk is, mi az, amit hajlamosabbak vagyunk kifogni. Ismerd meg gyengeségedet, hogy könnyebben tudj ellene védekezni!

A csillagjegyedből kiderül, hogy melyik mágia a specialitásod - szeretnéd tudni?

A csillagjegyünk nyújtotta képességek és a belőle adódó uralkodó természeti elemek szerint mindenkinek vannak bizonyos specialitásai a mágia területét illetően, ahol kimagaslóan tud teljesíteni. Szeretnéd tudni, hogy te vajon melyik ágában remekelsz így kapva esetleg nagyobb önbizalmat ahhoz, hogy próbára tedd mágikus tudományodat magadon vagy másokon?

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Szeptember 28. - Október 4.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Te milyen tündér vagy? - A kelta Tündérhoroszkóp megsúgja

Te milyen tündér vagy lelked legmélyén, avagy milyen tündér lehetnél, ha esetleg Tündérországban élnél? Erre kaphatsz most választ a kelta Tündérhoroszkóp segítségével! Vajon a szépséges és nemes daoine sidhe? Vagy egy kis csíntalan kobold? Az értelmiségi elf? A segítőkész és jóravaló manó? Kattints a csillagjegyedre és már olvashatod is!

Melyik Tarot kártya illik hozzád? - A horoszkópod elárulja

A Tarot kártya nem csak a jövő kifürkészésére való. Sokkal inkább az önismeret egyik hatékony eszköze, ami által magunknak és másoknak is segíthetünk önmaguk és rejtett képességeink megismerésében. Tarot-tal dolgozni egyfajta utazás a belső világunkba, a külső környezetünkbe, másokba, és általa megérthetjük mi-miért történik, merre kellene tartanunk vagyis utat mutat és tanácsokkal lát el.

Melyik démon tesz téged próbára születésed óta? - A csillagjegyedből megtudhatod

Nem csak angyalokat, tündéreket és más kedves lényeket rendelnek mellénk születésünkkor, hanem bizony a sötétebb erőkből is kapunk egyet, hogy meglegyen az egyensúly. Ez a démon az, aki születésünk óta velünk van azért, hogy próbára tegyen bennünket, aki akadályokat és nehézségeket gördíthet felénk. Mindezt azért, hogy erősebbek, ellenállóbbak és jobbak legyünk. Vajon ki a te démonod?

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Október 5.- Október 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Melyik bolygó uralja személyiségedet? - Születési éved elárulja

Születésünk pillanata a legmeghatározóbb pillanat, de nem csak a pillanat, hanem az adott év uralkodó bolygója is hatással van személyiségünkre. A bolygók és égitestek éve március 21-én kezdődik és a következő év március 20-ig tart, ennek megfelelően keresd ki, hogy születésed pillanatában melyik bolygó lett hatással rád.

Októberi csillagüzenet

Az október meghozta a sejtelmes, ködös, párás reggeleket, mikor a felkelés sokkal tovább tart, és a felkelő nap fényében fürdő harmatos avar elvonja a figyelmet a munkába igyekvés bosszúságáról. Pedig az élet nem áll meg, a Skorpió havába léptünk, és ezzel bizony új feladatok, élmények kerülnek utunkba. Nézzük, mit üzennek a csillagok, mire készülj októberben?

Milyen belső értékeid vannak a misztikus japán Jókaihoroszkóp szerint?

A japán folklór tele van misztikával és a mágikus lényeket jókaiknak hívja, ami jelentheti a szellemeket, démonokat, a különleges állatokat, akik egytől egyig természetfeletti hatalommal is rendelkeznek. Egyik típusuk a félig állat félig ember lények, a másik pedig a szimplán állati. Vajon te melyik jókai vagy és általa milyen egyedi képességekkel és belső értékekkel rendelkezel?

Melyik druida istennő vezet utadon? - A Druida Horoszkópból kiderül

A kelta panteon istennőit hatalmas tisztelet övezte az ókorban. Papnőik gyógyítottak, varázsoltak, segítettek békét lelni a haldoklóknak és nagyon jól ismerték a természetet. Születési dátumod alapján most megtudhatod, melyik druida istennőhöz tartozol, és milyen üzenetet tartogat számodra.

Ismerd meg az ősi maja jegyedet és tárd fel személyiséged rejtett oldalát

A maják a nyugati horoszkóppal ellentétben 13 jegyre osztották fel az évet. Minden jegy különleges és misztikus történettel rendelkezik. Úgy hitték, hogy az állatok és holdjaik befolyásolják életünket. Születési dátumod alapján most megtudhatod, hogy az ősi maja kultúra szerint milyen tulajdonságokkal rendelkezel.

Csillagjegyed elárulja, milyen terápiára van szükséged az ősszel!

Megjött az ősz és padlón vagy? Jó lenne valami gyors és hathatós segítség a depresszió, a levertség és a fáradtság ellen? Fel kellene készülnöd a sötét, hideg időszakra? Ahhoz, hogy testileg és szellemileg felfrissülj, érdemes elvégezni egy könnyed, mértékletes terápiát addig, ameddig jól esik, meg nem erősödsz tőle és formában nem lendülsz. De vajon mi a neked való terápia? Csillagjegyet majd megmondja!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Roppant érdekes és izgalmas játékra invitálunk, főleg akkor, ha kíváncsi vagy rá, hogy jellemző tulajdonságaitok alapján mennyire illetek össze a pároddal. Most kiderül, miért értitek meg egymást bizonyos helyzetekben, és időnként miért kergetitek egymást az őrületbe. Mindehhez a születési dátumotokra van szükség.

Tovább »
 Élvezd az ásványok hatását elixír formájában is

Élvezd az ásványok hatását elixír formájában is

Az ásványok gyönyörűek. Használhatjuk őket marokkőként, ékszerként, és egy kevésbé ismert módon is. Készíthetünk belőlük drágakővizet is.

Tovább »
Mely csapdába vagy a leghajlamosabb belesétálni? - A Symbolontól megtudhatod!

Mely csapdába vagy a leghajlamosabb belesétálni? - A Symbolontól megtudhatod!

Időnként követünk el hibákat, de van, hogy hajlamosak vagyunk jellegzetesen tipikus hibákba belefutni, beleesni. Vajon mit jelentenek számodra ezek a visszatérő csapdák és hogyan kellene kilábalni belőlük? Ismerd meg titkos problémádat és most a megoldást is megkapod hozzá a Symbolon segítségével!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép