2016. július 01. - Tihamér, Annamária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 01. - Tihamér, Annamária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit rejt a párkapcsolati karmád? - Elárulja a csillagjegyed

A Szaturnuszt a karma bolygójának nevezik, mert fontos életfeladatainkra világít rá, és addig, amíg ezeket nem oldottuk fel, nem is enged tovább lépni. Ez a bolygó elárulja, hogy milyen karmikus feladataid vannak a szerelemben és a kapcsolatokban, így horoszkópodból megtudhatod, mit rejt számodra a karmád!

tovább »

Az élet mely csapdáiba vagy a leghajlamosabb belesétálni? - Megtudhatod a csillagjegyedből

Nem baj, ha az ember hibázik, hiszen a baklövéseiből tanul. De vannak hajmeresztő esetek, amikor már három-négy alkalommal is elköveti ugyanazt a hibát. Igen, lehet, hogy nehezen tanul. Vagy csak nem akarja észrevenni, mely hibákba esik bele. Esetleg annyira jóhiszemű, hogy nem tűnik fel neki. Hogy ezt elkerülhessük, megmutatjuk a csillagjegyek szerint, hogy mely hibákba vagytok hajlamosak belesétálni.

Mivel vágod magadat alatt a fát és baltázod el az életedet? - Kiolvastuk a csillagjegyedből

Mindig a körülöttünk levő világban keressük az ellenségeinket. Vagy rendszerint a sorsot hibáztatjuk azért, ahogy a dolgaink alakulnak. Pedig a legnagyobb ellenségünk, és aki a leginkább befolyással van az életünkre, azok mi magunk vagyunk. Ezek után mit gondolsz, mivel vágod magad alatt a fát és baltázhatod el az életedet? A csillagjegyed elárulja!

Melyik a személyes cigánykártya lapod csillagjegyed szerint és mit jelent rád nézve?

Nem csak misztikum övezi vastagon a cigánykártyát, hanem gazdag és színes formák és még asztrológiai tulajdonságok is. Nem csak a jövőnket, a sorsunkat olvashatjuk ki vele, hanem személyiség jegyeinket, erősségeinket is. Mit gondolsz, vajon melyik a személyes cigánykártya lapod a csillagjegyed szerint és mit üzen neked, mit mond rólad, mire figyelj?

Melyik skandináv istenség vezet az utadon? - Megmondják a csillagok

A skandináv mitológia az északi germán népek kereszténység előtti hitvilága, ahol az isteneknek két fő klánja van: Áz-istenek és Ván-istenek. Az istenek lakhelyén, Asgardban, háború tört ki az istenek között, mely végül békével végződött. A Vánok a termékenység, az Ázok a harc istenei. Derítsd ki, melyik mitológiai istenség tulajdonságait, személyiségjegyeit hordozod magadban!

Hogyan hatnak most érzelmi életedre a csillagok? - Horoszkópod elárulja

A fák is azt susogják… A nyár a fokozottan átélt érzelmek ideje. A tél hűvöséből a kellemesen ölelő melegbe átlépve újra kinyílunk a világ felé, megnyitjuk magunkat a szabadabb érzéseknek. Ezért itt az ideje, hogy rendbe tegyük érzelmi életünket is. Lássuk, mit tanácsolnak a csillagok életünk ezen területén!

Melyik a személyes Tarot kártyalapod a születési bolygód szerint?

Nem csak a csillagjegyedhez, hanem a születési bolygódhoz is kapcsolódik egy Tarot kártyalap, ugyanis ezek mind-mind összefüggésben állnak a Tarottal és lapjainak jelentésével. A bolygód szerinti kártyalap ugyanúgy segít téged előnyös tulajdonságaid megerősítésében, az önmegismerésben és megmutathatja az utat, hogy merre vezet a sorsod.

Melyik a legtökéletesebb Kámaszútra póz számodra? - A csillagjegyed megmutatja képekben!

Frissítsd fel a nemi életedet, illetve fokozd a mindennapi gyönyört azzal, hogy a csillagjegyed szerinti hozzád vagy a párodhoz leginkább illő, a legtökéletesebb Kámaszútra pózt választjátok. Így még teljesebb lesz a gyönyör és mesés élvezetekben lehet részetek. Félre a szemérmességet és kattints a csillagjegyetekre, ahol szobrok mutatják meg neked a tutit!

A júniusi égbolt üzenete - Hallgasd meg Vesta útmutatásait, hogy mire kell a hónapban odafigyelned

A görög Vesta a házi- és a családi tűzhely istennője, és ő a Vesta szüzek gondviselője. Az ő templomában égett a szüzeket oltalmazta örök tűz. Ünnepe a Vestalia 9-15. között zajlott. A közelgő ünnep alkalmából megosztja veled jó tanácsait és kiolvassa a csillagjegyedből mire érdemes odafigyelned a hónapban, és milyen meglepetések várhatnak rád!

Melyik állat védelmez téged? - Az észak-amerikai indiánok asztrológiája megsúgja

Az észak-amerikai indiánok is megalkották saját asztrológiájukat, mely a nyugatihoz hasonlóan, 12 jegyből áll. Úgy tartották, hogy az embert születésekor egy állat veszi védelmébe, és végigkíséri életútján. Vajon téged melyik állat védelmez, és milyen alapvető tulajdonságok jellemzőek rád? Tudd meg, hogyan vélekedtek rólad az indiánok!

Mely életterületen van szükséged fejlődésre? - A csillagok elárulják

Azt mindannyian tudjuk, hogy csillagjegyünk erőteljes hatással van személyiségünkre. Minden jegynek meg vannak a pozitív, előnyös tulajdonságai. Ám születésünk pillanatában olyan bolygóhatások is érnek bennünket, melyek azt határozzák meg, mik azok a kevésbé előnyös, mondhatni negatív tulajdonságok, amelyek kihívást jelentenek a számunkra.

Mivel tudod a leghatásosabban megnyitni a harmadik szemedet? - A csillagjegyedből kiolvasható

Sokan szeretnénk látni. Látni az aurát, a szellemeket, a jövőt. Ha minden igaz, akkor ez nem szimplán egy természetfeletti ajándék – bár az is lehet – hanem egy velünk született képesség, amit az évek alatt elzárunk. Tehát, mindenki láthat, ergo megnyitható a harmadik szem. Kiolvastuk a csillagjegyedből, hogy te mivel tudod a leghatásosabban megnyitni!

Milyen küldetésekkel kell szembenézned a nyáron? - A közelgő nyári égbolt előrejelzése

Azon kívül, hogy azt várod, milyen mesés dolgokat hoz neked a nyár, lesz-e sok pénzed vagy új szerelmed, tedd fel azt a kérdést is: Vajon mi a te feladatod a nyáron, amit el kell intézned, le kell tudnod, végre kell hajtanod? Mire kell figyelned? A csillagjegyed, most erről beszél neked, hogy milyen küldetések várnak rád!

Melyik szexistennő lakozik benned és mivel gyarapítja szexuális tehetségedet? - Elárulják a csillagok!

Kivétel nélkül, minden nőben ott él a szexistennő. Hogy az istennő vad, gyengéd, forró vagy szenvedélyes megtestesülése, az már egyénenként eltérő. Most a csillagjegyed által fény derül arra, melyik szexistennő lakozik benned és milyen készségekkel kamatoztatja a szexuális tehetségedet!

Melyik a kelta növényszimbólumod? - Növényhoroszkóp a kelták tanítása szerint

A misztikus kelták hagyománya szerint az ember nem felsőbbrendű lény, hanem a világ ugyanolyan alkotórésze, mint a növények. Az eltérő időszakban virágzó növények, és azokban az időszakokban született emberek között emiatt hasonlóságok lelhetők fel. Így váltak bizonyos fák kelta szimbólumokká. Melyik a te kelta növényszimbólumod?

Melyik ősi istennő archetípusa lakozik benned? - Tudd meg, mire emlékeztet az év hátralévő részére!

Lakshmi, Isis, Athéné, Bastet… csak néhányan az istennők közül, akiknek a dicsőítését megtagadták a patriarchális társadalomban. Milyen tudást hordoznak? Honnan származnak? Milyen karaktert testesítenek meg, melyeket neked is fel kell ébreszteni magadban, beépíteni vagy éppen dolgozni rajtuk még ebben az évben? Megsúgja a csillagjegyed.

Mivel kecsegtet téged a Június hónap? - Juno istennő misztikus kora nyári sugallata

Juno az ősi itáliai, római istennő, a szülés és a házasság istennője, Juppiter felesége, akit később a görög Hérával azonosítottak, azonos szerepkörük miatt. A nagy és hatalmas, szépséges Juno istennő beavat a titokba, mire számíthatsz a hónapban főleg a szerelem terén, de akár jósolhat egy-két dolgod a karrieredről és a mindennapokról.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Csak pozitív szavakat és gondolatokat használj, mivel a szavak és gondolatok gyorsan formát öltenek. Kérd az angyalokat, hogy töröljék a múltbéli negatív gondolkodás hatásait."

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Péntek

A napi jóslat Számodra - Péntek

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!

Tovább »
Pénteki csillagjóslat

Pénteki csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép