bb
bb
2016. augusztus 26. - Izsó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. augusztus 26. - Izsó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mitől rettegsz a legjobban? - Az ősi félelemhoroszkóp felfedi a titkot

Mennyire vagy tisztában magaddal? Mennyire ismered a lelked mélyét? Mennyire ismered ősi félelmeidet? Ismerd meg a rettegésed tárgyát, hogy szembenézhess vele és legyőzhesd, általa pedig megszűnjön az akadályozó erő, amely visszafog és megnehezíti az életedet. Kezdd azzal a bátorság és a megvilágosodás útját, hogy egy kattintással felfeded a titkot, amit a félelemhoroszkóp hordoz magában rólad!

tovább »

Az Élet Fája - Ismerd meg önmagad a Kabbala Horoszkóp segítségével

Az emberek nem egyformák. Különbözünk, ezért vagyunk egyediek. Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, ahogy a sajátos, meghatározó növényei is. Az Élet Fa ágai között fellelhető egy szoros kapcsolat, mely segít megismertetni a saját ágadat. Fedezd fel személyiségedet az Élet Fa segítségével.

Ismerd meg személyiségedet a Sárkányhoroszkóp segítségével!

A sárkányok a hosszú élet, a bölcsesség és a jó szerencse jelképei. Érzel egyfajta különleges vonzalmas a sárkányok iránt? Tudtad, hogy a keleti kultúrák szerint, bennünk is rejlik egy sárkány? Ha kíváncsi vagy a valódi természetedre, milyen a személyiséged és arra, miféle sárkány lakozik benned, akkor válaszd ki a csillagjegyedet és már olvashatod is!

Te milyen tündér vagy? - A kelta Tündérhoroszkóp megsúgja

Te milyen tündér vagy lelked legmélyén, avagy milyen tündér lehetnél, ha esetleg Tündérországban élnél? Erre kaphatsz most választ a kelta Tündérhoroszkóp segítségével! Vajon a szépséges és nemes daoine sidhe? Vagy egy kis csíntalan kobold? Az értelmiségi elf? A segítőkész és jóravaló manó? Kattints a csillagjegyedre és már olvashatod is!

Mely személyiségedet felejted el? - A Symbolon horoszkóp újra emlékeztet

E kártyának célja, hogy emlékeztessen. A lapok eszünkbe juttatják elfelejtett részeinket, hogy újból össze tudjuk kapcsolni őket és közelebb juthassunk a teljesség érzetéhez, önmagunkhoz vagy valaki máshoz. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Anya, Harcos, Angyal, Bolond, Csábító és a többi szerepeink negatív és pozitív oldalai egyaránt.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 08. - Augusztus 14.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Merre visz az utad a nyár hátralévő részében? - Csillagjegyed elárulja

Minden ember jó valamiben. Van, aki több dologban is. Sokszor hallottad már szüleidtől, barátoktól hogy roppant tehetséges vagy és elpazarolod az idődet? És azt, hogy sikereket érhetnél el a sportban, karrierben, bármiben? Mi tart vissza? Miért nem mersz belevágni?

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 01. - Augusztus 07.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Augusztusi csillagüzenet. Neked!

Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet. Ebben lesz segítségedre az augusztusi csillagüzenet.

Mivel teheted boldoggá a pasidat? - A csillagjegye elárulja

A csillagok, kivétel nélkül mindent elárulnak, még azt is, hogy mivel teheted boldoggá a párodat. Mit kel tenned, vagy pont mit ne tegyél ahhoz, hogy párkapcsolatotok virágzó és hosszantartó lehessen. Kezedbe adjuk a legfőbb útmutatókat, hogy még csak találgatnod se kelljen! Szívleled meg a csillagok nyújtotta tanácsokat és nagy sikered lesz!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 15. - Augusztus 21.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Afrikai zodiákus és a jellemed

Az afrikai asztrológia az azték asztrológia előtt időkre vezethető vissza. A geomantia tudományából származtatható, amely földjóslást jelent. A szertartáshoz egy állat csontjait használták, melyek egy 3 szintes emelvényt, illetve formát ábrázoltak vertikálisan vagy horizontálisan. A jegyek nevei mindennapos dolgokon alapultak.

Melyik szent vigyáz rád születésed óta? - A csillagjegyedből megtudhatod

Bizonyos emberek nem mindennapi alázatos, mintaéletet éltek, mint hívő, próféta , tanító aki aktívan segített másokon. Példamutató életükkel kivívták,hogy haláluk után szentek lehessenek és ahogy életükben, úgy szentként is visszatérnek közénk csodákat tenni. Gyógyító erejükkel, szeretetükkel támogatnak bennünket a mindennapokban. Ám van egy szent, aki odafigyel rád és egyengeti utadat a mindennapokban. Ki a te személyes szented?

Milyen belső értékeid vannak a misztikus japán Jókaihoroszkóp szerint?

A japán folklór tele van misztikával és a mágikus lényeket jókaiknak hívja, ami jelentheti a szellemeket, démonokat, a különleges állatokat, akik egytől egyig természetfeletti hatalommal is rendelkeznek. Egyik típusuk a félig állat félig ember lények, a másik pedig a szimplán állati. Vajon te melyik jókai vagy és általa milyen egyedi képességekkel és belső értékekkel rendelkezel?

Melyik bukott angyal rejlik a személyiséged sötét részében? - Árulkodik a csillagjegyed

Eredetileg a bukott angyalokat Virrasztóknak nevezték, mivel sosem alszanak, hanem folyamatosan figyelik és ellenőrzik ezt a világot. Ám megtetszett nekik a földi világ szépségei, asszonyai, drágaságai, így keveredtek az emberekkel és megosztották velük a tudásukat. Ezért Isten kitiltotta őket a Mennyekből. Vajon a te személyiséged sötét részében melyikük húzódik meg?

Mely északi isten támogat téged a mindennapokban? - Beszél róla a horoszkópod

Vajon melyik legendás, Asgardon élő áz vagy ván klánból származó isten vagy istennő támogat téged a mindennapokban? A szerelem istennője Freya? Vagy a leghatalmasabb isten, Odin? Hogyan hat a személyiségedre isteni jelenléte és mit ad neked? Kattints a csillagjegyre is már olvashatod is!

Melyik mágikus lény hoz neked szerencsét? - Megsúgja a horoszkópod

Rengeteg különleges és csodálatos mágikus lény létezik, mint amilyenek a tündérek, sárkányok vagy unikornisok. Lehet, hogy nem látjuk őket, de mellettünk vannak, vagy magunkhoz hívhatjuk őket. Szobrocskákkal, ékszerekkel, képmásokkal vonzhatjuk be áldásos jelenlétüket. Vajon neked melyik mágikus lény adja a szerencsédet a horoszkópod szerint?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hangulatingadozások - Hogyan segíthetnek a táplálékok?

Hangulatingadozások - Hogyan segíthetnek a táplálékok?

Szürke, borongós idő; korai sötétedés; munkahelyi stressz; válás; iskolai konfliktus; premenstruális szindroma – csak néhány ok, a hangulatingadozást kiváltó tényezők közül. Hogyan segíthetünk ezen különféle élelmiszerekkel?

Tovább »
5 dolog, ami spirituális ébredéskor történik veled

5 dolog, ami spirituális ébredéskor történik veled

Sokan nem akarnak szembenézni érzelmeikkel és egójukkal, mert ez fájdalommal, a kiszolgáltatottság érzésével jár. Azonban teljes valónk és legfőbb énünk eléréséhez szemtől szembe kell kerülnünk démonainkkal, el kell engednünk a negatív érzelmekhez és emberekhez való kötödést.

Tovább »
Milyen megoldást kínál az angyalod? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Milyen megoldást kínál az angyalod? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Az angyalok nap mint nap mellettünk, velünk és köztünk élnek. Segítenek döntéseinkben, próbálják mutatni a helyes utat. Persze nem mindig vesszük észre a jeleket, és néha nem is vagyunk nyitottak a jelenlétükre, de ők akkor is segíteni szeretnének.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Csapocska Mónika

Érzelmi Felszabadítás terapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Csapocska Mónika

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép
bb