A Vízöntő és a 2009. esztendő

Vízöntő


Karrier

Annyira pénzhez szeretnél jutni, hogy még a szerencsejátékot is kipróbálnád. Ne tedd, mert túl nagy a kockázat, és nem neked áll most a zászló. Inkább keress legális pénzügyi lehetőségeket. A munkahelyeden ugyan most duplán meg kell dolgoznod az elismertségért, de ha kitartasz, idővel enyhülnek a terheid. És vigyázz a mézes-mázos munkatársaiddal is. Többen is pályáznak a pozíciódra, alig várják, hogy hibázz. Most ne bízz senkiben, csak magadra számíthatsz. Ha barátokra nem is fogsz lelni a munkahelyeden, szakmailag sok tapasztalatot fogsz gyűjteni, ami a jövőd szempontjából sokkal fontosabb.

Szerelem

Ha kapcsolatban élsz, akkor ez az év nem tartogat túl sok jót: a hétköznapi problémák az ágyban is megmutatkoznak. Olyan gondok kerülnek elő, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, ezért először ezeket kellene tisztáznotok. Sajnos azonban még nehezíti a dolgotokat egy régi szerelem felbukkanása is. Ha azonban észnél vagy, és nem csábulsz el a szép remények láttán, akkor még maradhat némi esély arra, hogy a kapcsolatod visszakerüljön a régi kerékvágásba.

Egészég

Olykor úgy érzed majd, hogy szabadabban kellene szárnyalnod, de a gondok visszahúznak. Ez pedig felemészti a lelkedet. Hogy ezt elkerüld, naponta többször lélegezz tudatosan. Bármilyen légzéstechnikát kipróbálhatsz. A hosszan beszívott friss levegővel tisztító energiákhoz juthatsz, a lassú kifújással megszabadulhatsz a gyötrő, szorító érzésektől. Ha néhányszor megismétled, azonnal jobb lesz a közérzeted.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL