A Bak és a 2009. esztendő

Bak


Karrier

Új utakat hoz az idei év, engedd, hogy a sors irányítson. Egy hirtelen változás visz majd jó irányba. Legyél nyitott az új impulzusokra, és legyél merész. Egy váratlan, szerencsés fordulatot vesz majd karriered, és ez életed minden más területét is egyensúlyba hozza. Talán túl gyorsan akarsz majd bizonyítani, de nem kell annyira sietni. Ha kapkodsz, csak növeled a hibázás lehetőségét. Végezd nyugodtan és átgondoltan a munkádat, nem kell féltened a pozíciódat. A sikerek ellenére takarékoskodj, mert idén még ingatlannal kapcsolatos kiadások várhatók.

Szerelem

Az év első hónapjaiban a párkapcsolatodat uraló feszültséget az egyre ritkuló együttlétek is jelzik. Úgy érezheted, nemcsak a szenvedély, de a vonzalom is kezd elveszni, és ez a szexuális életeteken érezhető legjobban. Csinálj valami meghökkentő dolgot, csábítsd el újra a párodat, ne másban keresd az elveszettnek hitt szenvedélyt! Ha egyedül élsz, akkor pedig ne a múltba merengj, hanem lépj végre tovább. Az előző kapcsolatot már nem érdemes újraélesztened, ne vesztegess rá több energiát.

Egészség

Mivel alvás helyett is a mindennapi problémákon gondolkozol, lassan a teljes kimerülés állapotába kerülhetsz. Ne a koffeinadagokkal tartsd magad ébren, halld meg a szervezeted szavát. A legjobb regeneráló módszer ugyanis az alvás. Ha szükséges, aludj akár napi 10-11 órákat. Most nagy szükséged van rá. Ha lehet, idén kerüld a drasztikus fogyókúrákat az egészséged érdekében.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL