A Nyilas és a 2009. esztendő

Nyilas


Karrier

Az év eleji csillagállások ahhoz segítenek hozzá, hogy valami olyanba kezdj, amit mindig is szerettél volna kipróbálni. Talán saját vállalkozásba kezdesz, vagy egy teljesen új szakterületen próbálod ki magad. Anyagi helyzeted viszont nem alakul túl fényesen, aminek köszönhetően kicsit elcsüggedsz majd. Ha azonban kitartasz, akkor az év közepe felé már élvezheted munkád gyümölcsét. Ne veszítsd el a lelkesedésedet, ez nem méltó egy Nyilashoz. Maradj optimista és lelkes. Bízhatsz abban, hogy idén sikerek várnak rád és a szerencse is mind végig melletted áll.

Szerelem

Idén forrni fog körülötted a levegő, és sokszor összegyűrődik majd a lepedőd is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont nem a jelenlegi partnered fog elvarázsolni. Felszabadító és szenvedélyes élményeket hoz egy új szerelem, mely hatására minden gátlásodtól egy szempillantás alatt megszabadulhatsz. De vajon elég ez arra, hogy kilépj a régi kapcsolatodból, vagy ráeszmélsz, arra, hogy többet ér az a mély szeretet, ami a párod és közted alakult ki az évek során.

Egészség

Folyton rohansz valahová, telefonálsz, ügyet intézel. Ne hagyd, hogy összenyomjon a sok tennivaló, tanulj meg kikapcsolni. A tánc egy örömteli mozgás, rád is jó hatással lenne. Vigyázz, ha túlzásba viszed a pörgést, az a gyomrodra mehet, szép lassan akár gyomorfekély is kialakulhat. Figyelj a folyadékpótlásra és a rendszeres étkezésre is.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL