A Skorpió és a 2009. esztendő

Skorpió


Karrier

Az év eleje, meglehetősen izgalmasan kezdődik. Szinte minden nap történik veled valami, de pánikra semmi ok. Mindent jól kezelsz majd. Év elején egy kicsit összezavarodsz majd, mert nem tudsz kiigazodni a kollégáidon. Nem igazán tudod eldönteni, kiben bízhatsz és kiben nem. Túlbiztosításra azonban nincs szükség, nem leselkedik rád semmiféle veszély. Legyél velük együttműködő, az a biztos. Tavasszal már be is köszönt egy nyugodtabb időszak, amely csendes elégedettséggel telik majd. Az év további részében nem várható különösebb változás, minden simán megy a maga útján.

Szerelem

Év elején úgy érezheted, pároddal eltávolodtatok egymástól. De ez csak egy rossz periódus, tavasszal újra beindulnak majd a hormonjaitok. Az is lehet, hogy egy régi szeretőddel kerülsz közelebbi kapcsolatba, de ez nem azt jelenti, hogy fel akarod adni a kapcsolatodat. Vigyázz azonban, ha úgy döntesz, hogy belemész a kalandba, ez a kis félrelépés örökre hétpecsétes titok maradjon. Ha még szingli vagy, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki a szexualitás új dimenzióiba vezet be.

Egészség

A végsőkig küzdesz és tűrsz is, a felhalmozott düh és bosszúvágy azonban megkeseríti az életedet. Tanulj meg továbblépni, mielőtt komolyabb problémáid származnak belőle. Talán furcsán hangzik, de számodra javasolt gyógymód most a barátság. Ha valakivel megosztod azt, ami a lelkedet nyomja, az jó hatással lesz az egészségedre. Ne hagyd, hogy a negatív energia uralkodjon rajtad!


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL