A Mérleg és a 2009. esztendő

Mérleg


Karrier

A 2009-es év igen sok fordulatot hoz majd az életedbe. Vannak olyan időszakok, amikor át kell adnod magad a változásnak, és nem is szabad keresned az állandóságot. Ne állj ellen ezeknek az energiáknak, különben kényszernek fogod megélni a folyamatot. Most meg kell válnod megszokott kapaszkodóidtól, és talán pénzügyi áldozatot is kell majd hoznod. Ha végzettségedhez képest alacsonyabb pozícióba kényszerülnél, ne elégedetlenkedj, fogd úgy fel a helyzetet, hogy csak átmeneti időszakról van szó. A tavaszi hónapokban már sikerek várnak rád, pénzügyeid is rendeződnek, és miután egyensúlyba kerültél, végre félre is tudsz majd tenni.

Szerelem

Bár sikertelenségnek élheted meg, valójában szerencsésen le tudsz zárni az év elején egy régen húzódó szerelmi viszonyt. Mielőtt azonban nagy önsajnálatba burkolóznál, jó hírünk van számodra. Bár neked nem esik le elsőre, de az egyik jó barátod, akit jobbára arra használsz, hogy kisírd a vállán magad, már régóta várt erre a pillanatra. Gyengédsége meg fog lepni. A nagy vigasztalásból aztán, az egyik pillanatról a másikra eszeveszett szenvedélyes szerelem bontakozhat ki, persze, csak ha abbahagyod az exedről való folyamatos siránkozást.

Egészség

Idén terítéken van a méregtelenítés. Szervezetedben túlságosan felgyülemlettek a méreganyagok, itt az ideje, hogy megszabadulj tőlük. Járj el szaunázni, próbálj ki különféle fürdőket és masszázsokat. Ha teheted, menj ki a szabadba futni, vagy kirándulni, hogy a tüdőd is kiszellőzhessen.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL