A Szűz és a 2009. esztendő

Szűz


Karrier

Önismereti kutakodásod eredményeképp végre megtalálod a személyiségedhez leginkább passzoló munkát. Amit eddig csak hobbiként űztél, most hivatásoddá válik. Érdekes és izgalmas időszak vár rád 2009-ben, és Fortuna is kegyes lesz hozzád. Már rögtön az év elején lehetőséged nyílik arra, hogy ezeket a terveket megvalósítsd. Játékosan és könnyedén állsz a munkádhoz, mivel igazán örömödet leled benne, ami elégedettséggel tölt majd el. Anyagilag nem lesz olyan gyors a változás, de az anyagi sikerekre sem kell túl sokat várnod. Koncentrálj a munkádra, a többit bízd a sorsra.

Szerelem

Ebben az évben fennállhat a veszélye, hogy egy örök szerelemnek induló, de valójában a szexualitásra épülő futó kaland bajokat okoz a munkahelyeden. Ezért ne engedj a jóképű öltönyös kollégák csábításának! Többet árthat ez az affér, mint amennyi örömöt tartogat számodra. Valószínű, hogy idén új partnerre találsz, de az is előfordulhat, hogy egy régi kapcsolatod alakul át szerelemmé. Ha párkapcsolatban élsz, vigyázz a pároddal, mert egy harmadik személy lesben áll. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csábuljon el.

Egészség

Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód együtt veszélyezteti az alakodat. Vigyázz, idén könnyen felszedhetsz néhány kilót. Miért ne előznéd meg a bajt? Ha tényleg nincs időd eljárni sportolni, már napi 15 perces mozgás is segíthet, amit akár otthon is elvégezhetsz. Állíts össze magadnak egy edzéstervet, vagy szerezz be otthonra egy kondigépet. Meg fog térülni a befektetés.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL