Az Oroszlán és a 2009. esztendő

Oroszlán


Karrier

Idén olyan emberek is segítik majd előrejutásodat, akiktől nem is várnád. A szakmai elismertséged idén áthidal minden akadályt. Ne felejtsd el, viszonozni a segítséget, még akkor is, ha úgy érzed, a másik fél érdekből tette mind ezt. Az új pozícióban pedig teljesíts maximálisan. Éld meg a kreativitásodat, és azokat az ötleteidet se vesd el, melyeket túl elvontnak találsz. Megbízóid, vagy főnökeid vevők lesznek a különös elgondolásaidra is. Sőt, ezt várják tőled. Legyél egyedi és extravagáns. Tűnj ki a munkádban és vidd előre a céget is, melynek dolgozol. A szerencse viszont hamar elpártol tőled, ha szeretnéd megtalálni a kiskapukat, vagy mások eszén akarsz túl járni, úgyhogy jobb ezekkel az ügyekkel vigyáznod.

Szerelem

Sajnos elképzelhető, hogy idén a karriered miatt elhanyagolod a párkapcsolatodat. A tutinak vélt kapcsolatodba szinte észrevétlenül belekényelmesedsz. Pedig, ha valamivel nem törődsz, az tönkre fog menni. Ez egy egyszerű törvényszerűség. Szóval, ha nem vigyázol, könnyen előfordulhat, hogy egy harmadik személy férkőzik közétek, vagy váratlan szakításba is torkollhat a kapcsolatod. Vedd elő a szenvedélyes énedet és vigyél színt az intim életetekbe, és szervezz a pároddal több közös programot.

Egészség

Idén elég energikus leszel, nem fogsz az orvosi rendelőben ücsörögni, és a fölösleges kilóidtól is könnyebben megszabadulsz. Bármilyen problémád lesz is az egészségeddel kapcsolatban, azt gyorsan ki tudod majd kezelni, akár házilag is gyógyteákkal, vagy homeopátiás gyógyszerekkel.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL