A Rák és a 2009. esztendő

Rák


Karrier

Az előző évi pechsorozat idén csak fokozódik. Hiába várod, hogy öledbe pottyanjon egy nagyobb pénzösszeg, ha terveidet meg akarod valósítani, jobb, ha év elején összébb húzod a nadrágszíjat. Egy kedves munkatársad segítségére számíthatsz majd, de sok munkahelyi problémával kell megküzdened. Leépítések és átszervezések várhatók. Ne akarj most nagy tetteket véghezvinni, idén a pozíciód megtartása legyen a cél. Legyél készséges főnökeiddel, és végezz precíz munkát, hogy ne találjanak fogást rajtad. Az is segíthet a helyzeteden, ha megpróbálsz közeledni a munkatársaidhoz. Legyél kedves velük, nyerd meg a támogatásukat.

Szerelem

Ez az év számodra a tanulásé, de nem az iskolapadba kell visszaülnöd, hanem a szexben kell új impulzusokat megélned. Ha párkapcsolatban élsz, ne hagyd, hogy rutinná váljon közöttetek a szex. Ha szingli vagy, ebben az évben egy idősebb partnerrel élhetsz át olyan élményeket, amiről még álmodni sem mertél. Valószínűleg ez a személy teljesen felforgatja a szexuális éledet, a kapcsolat azonban nem biztos, hogy a maga teljességében ki tud bontakozni.
Egészség

A sok stressz, és munkahelyi probléma megviseli a szervezetedet is. Immunrendszeredet erősítsd multivitaminokkal és más gyógynövényes készítményekkel, mint búzafű, nehogy betegállományba kényszerülj. Stresszoldás érdekében pedig kezdj el jógázni, járj masszázsra, és meditálj rendszeresen.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL