Az Ikrek és a 2009. esztendő

Ikrek


Karrier

Merj nagyot álmodni, és indulj el a megvalósítás útján. Idén ugyanis nem kell a háttérben maradnod, megmutathatod magad a külvilágnak. Az éves sikerszéria már januárban elkezdődik, amikor is egy olyan lehetőség tárul eléd, amiben először kételkedsz, de valójában ez hozza meg majd a pozitív változásokat életedben. Sokat kell majd tanulnod, és a kezdeti időszakban úgy érzed majd, hogy bedobtak a mélyvízbe, de miért baj az, ha tudsz úszni. Minden feladatot meg fogsz birkózni, bízz a szaktudásodban és a problémamegoldó képességeidben. Fektess nagy hangsúlyt a megfelelő kommunikációra, hogy elkerüld a félreértésekből adódó hibalehetőségeket.

Szerelem

Ez az év kihívásokkal teli lesz számodra mind a szerelem, mind pedig a szexualitás terén. Valószínű, hogy partneredet újra meg kell hódítanod. Ne keseredj el emiatt, van még esélyed nála, csak kicsit megkopott már a szenvedély. A hullámvölgyből is van kiút. Vess be néhány titkos légyottot, és legyél egy kicsit titokzatosabb, tartogass több meglepetést. Ha még szingli vagy, akkor idén találkozhatsz valakivel, aki először csak szexuálisan lesz vonzó számodra, de aztán szép fokozatosan feltárja személyiségének többi értékes részét is.

Egészség

Egy új étrend jobban szolgálná az egészségedet. Rendszertelen életedet ellensúlyozd azzal, hogy legalább a táplálkozásodra odafigyelsz. A házhoz szállító cégektől rendelt, vagy fagyasztott ételekben nem sok a tápanyag, legalább hetente egyszer készíts saját magadnak salátát, vagy akár kipróbálhatnád az otthon sütött házikenyeret is. Figyelj a szemedre is, ne erőltesd túl, a sok munka miatt begyulladhat.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL