A Bika és a 2009. esztendő

Bika


Karrier

Idén megkapod a lehetőséget a bizonyításra. A kiterjedt kapcsolatrendszerednek köszönhetően egy rendkívüli állásajánlat fog rád találni. Ragadd meg a lehetőséget, jó munkahelyi légkör és kedvedre való feladatok várnak rád. Most ne légy kényelmes, megéri nagy erőket bevetni a pénzkeresés érdekében. Egyre azonban figyelj: most jobban tudsz érvényesülni, ha másokkal együtt „húzol”. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy csapatban az erő. Az új munkahelyeden tartsd szem előtt, hogy másokkal kell együttműködnöd, különben a kollégáid meg fogják nehezíteni a dolgodat, esetleg keresztbe is tehetnek. Az elején nyilván több energia befektetést igényel majd az alkalmazkodás, de rövid időn belül egy igazán jó csapatot fogsz formálni a munkatársaidból, ami mindenkinek örömtelibbé és hatékonyabbá teszi a munkáját.

Szerelem

Ez az év valószínűleg tartogat számodra egy tiltott, mégis forró kalandot, aminek beteljesülését még érdekesebbé teszi, hogy sokat kell várnod rá. Az illetővel valószínűleg a munkád során fogsz összeismerkedni. Ne állj ellen a csábításnak, csak azért mert kolléga, vagy üzleti partner. Ebből a kapcsolatból még bármi lehet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben az évben, visszatér az első közös hetek szenvedélyessége és izgalma. Szerelmi és szexuális életed is jobb lehet, ha megpróbálsz egy kicsit odaadóbb lenni. Kényeztesd többet partnered, meglátod, duplán kapsz majd mindent vissza.

Egészség

Vigyél rendszert a táplálkozásodba, és iktass be hetente egy böjtnapot. Ez egy Bika- szülöttnek nehezére esik, de ha arra gondolsz, hogy a szervezetedért, a szépségedért, a bőröd fiatalságáért teszed, könnyebb lesz megvalósítanod. Alacsony vérnyomásod miatt gyakran megfájdul a fejed és szédülsz. Jót tehet a vérkeringésednek, és persze az alakodnak is, ha kipróbálod a kardioedzést.

Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL