A Kos és a 2009. esztendő

Kos


Karrier

Idén a munkádon lesz a hangsúly. Bátran változtass, ha szükségesnek érzed, semmiképpen ne ragaszkodj megszokásból az állásodhoz. Előfordulhat, hogy megszűnik a munkahelyed, de akkor se aggódj, kapsz új lehetőséget. Egy külföldi megbízást is támogatnak a csillagok, lehet, hogy más országban nagyobb esélyed lesz idén szakmai sikereket elérni, mint itthon. Nem árt fontolóra venned, hogy egy rövidebb, vagy hosszabb időre kiköltözz külföldre. Nem kell rögtön nagy távolságokban gondolkoznod, lehet, hogy már az is megoldást hoz, ha egy szomszédos országban kötsz ki.

Szerelem

Szerelmi életedet 2009-ben a szenvedély és a lendület fogja uralni. Nem sok hasznát veszed majd a fegyelemnek és az alapos tervezésnek. Sodorni fog az ár, az események csak úgy pörögnek körülötted. Éld az életedet, hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek veled a dolgok! Az év első felében sok alkalmad nyílik az ismerkedésre, ne fogd vissza maga! Legyél nyitott a flörtre, és ne utasíts vissza egy randit se. A sok jelentkező között nagy eséllyel fel fog bukkanni a nagy ő is, csak légy résen.

Egészség

Hihetetlen lesz teherbírásod, de ne feledd, a szervezetednek időnként pihenésre is van szüksége. Ne mondj le a lazításról, a kikapcsolódásról, fogadd el a tényt, hogy te is ki tudsz merülni. Ráadásul az egyik pillanatról a másikra. Számodra a mini meditációk a leghatékonyabbak, neked napi öt perc is elég a feltöltődéshez.


Vissza a cikkhez >>>

 

Kíváncsi vagy a jövődre?
Szeretnéd jobban megismerni Önmagad?


Még több önismereti és előrejelző horoszkópot találsz itt >>>

 És itt >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL