REJTÉLY-MISZTIKA

Megjártam a túlvilágot?

Szerző:
Szabó Anna
Nem tudom, minek nevezzem a történteket: időutazásnak, vagy túlélésnek? Mindenesetre nagyon különös volt, és a mai napig nem találok rá magyarázatot. Hátha nektek sikerül…
Már három héttel a gyermekem születése előtt beutaltak a kórházba. Amikor eljött az idő, reggel bekerültem a vajúdó szobába, ahol türelmesen várakoztam. Nagy fájdalmaim voltak egész nap. Este hat körül járt az idő, amikor kimerültén feküdtem az ágyon, és a jobb kezemmel a lélegeztető készüléket tartottam a számon, a bal kezem ujjaival pedig a szemhéjaimat próbáltam felnyitni, ami nem sikerült, mert mintha pillanatragasztóval lettek volna leragasztva. Egy mondatomra is emlékszem: „Segítsenek, mert mindjárt meghalok!”. A szülésznő éppen egy másik kórteremben tartózkodott.



Csodálatos meleg fény áradt felém

Miután minden erőfeszítésem ellenére sem tudtam a szememet kinyitni, hirtelen mély, sűrű sötétség vett körül, és pehelykönnyen lebegtem egy végtelenül hosszú alagútban. Az alagút végén volt egy gyönyörű, félig nyitott boltíves kapu, mely felől kellemes, meleg fény áradt felém. Útközben szinte filmszerűen peregtek előttem addigi élelem jó és rossz eseményei. Láttam magam egy virágos, gyönyörű réten, majd nyolc-kilenc évesen gyerekcimboráimmal, amint bújócskázunk, és még azt is, amint üvegszilánkokra esve összevagdalom a tenyeremet. E vágásnyomok máig látszanak.


Egyszer csak felsírt a gyermekem

Már éppen elérkeztem a kapuhoz, amikor nagyon messziről vékony és halk gyermeksírást hallottam, amit egy kellemes női hang kísért. Gyönyörű kislánya született! Szempilláim most már könnyedén kinyíltak, és én sírtam a boldogságtól. Vagy talán attól is, hogy visszajöttem az életbe? Másnap bejött a szülésznő, és elmesélte, hogyan szültem. Amikor meghallotta a kiáltásomat, berohant. Én ájult voltam, a lélegeztető a földön hevert. Gyorsan a szülőszobába vittek, ahol egy órán keresztül zajlott a szülés. Máig sem tudom, miből tértem magamhoz: álomból, vagy a másvilágból? Azóta már többször szültem, epeműtéten is átestem, de sem azelőtt, sem utána nem volt részem ilyen élményben. Mivel mindezt még senkinek nem meséltem el, nem tudom, milyen magyarázata lehet a történetemnek.


A történetet Erika küldte Nagyatádról. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.


Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL