Szabó Anna
Hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj
4 darab felkockázott csirkemellfilé
1 fej hagyma felaprítva
750 g burgonya kockákra vágva
1 darab piros paprika kockákra vágva
2 evőkanál paradicsom és chilimassza
400 g konzerv feketebab (a leve nélkül)
400 g felaprított paradicsom
Elkészítése:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 ºC-ra (gázsütőn 6-os fokozat)
2. Forrósítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben és süsd meg rajta a csirkét, majd add hozzá a hagymát és a burgonyát.
3. A megmaradt hozzávalókhoz önts 150 ml vizet. Forrald fel, majd add hozzá a csirkét a hagymát és a chillimasszát.
4. Tedd be a sütőbe lefedve és legalább 45 percig főzd készre, ameddig meg nem puhul a hús és a burgonya.
5. Tálaláskor díszítheted korianderrel, vagy kukoricatortillával.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK