1 evőkanál olívaolaj
4 darab felkockázott csirkemellfilé
1 fej hagyma felaprítva
750 g burgonya kockákra vágva
1 darab piros paprika kockákra vágva
2 evőkanál paradicsom és chilimassza
400 g konzerv feketebab (a leve nélkül)
400 g felaprított paradicsom
1. Melegítsd elő a sütőt 200 ºC-ra (gázsütőn 6-os fokozat)
2. Forrósítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben és süsd meg rajta a csirkét, majd add hozzá a hagymát és a burgonyát.
3. A megmaradt hozzávalókhoz önts 150 ml vizet. Forrald fel, majd add hozzá a csirkét a hagymát és a chillimasszát.
4. Tedd be a sütőbe lefedve és legalább 45 percig főzd készre, ameddig meg nem puhul a hús és a burgonya.
5. Tálaláskor díszítheted korianderrel, vagy kukoricatortillával.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK