ANGYALISKOLA

Angyali megoldások

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy a nagyi csodás süti receptjei, édesanyád háztartási praktikái, úgy generációról generációra kellene öröklődnie azon imáknak, és kéréseknek, melyeket déd- vagy ük szüleink angyalai is meghallottak. Az ő angyalaik most tétlenül várják, hogy segítsenek neked, ahogyan saját angyalaid is aggódva szemlélik, miért nem élsz az ő segítségükkel.

 

ehéz felvenni újra a kapcsolatot, hiszen sokáig hitről vagy angyalokról még csak említést tenni is meggondolandó volt! De ma sem az a cél, hogy beszélgessünk róluk… hanem, hogy beszélgessünk velük. Számtalan kiváló könyv és még több remek cikk született e témában, én csokorba gyűjtöttem a Nöi Portálon eddig megjelent legjobbakat.

Megmagyarázhatatlan fáradtság gyötör?

Esetleg fájdalmat érzel, annak ellenére, hogy matracot cseréltél, átforgattad az ágyadat, kipróbáltad a masszázst? Gondoltál esetleg arra, hogy valaki negatív energiákkal bombáz? Talán nem is akarattal. Pusztán gyarló emberi mivoltunkból eredően, valaki a naponta elnyelt stressztől úgy szabadul, hogy rád zúdítja. Angyalaid segítenek! Szabadulj meg az átkoktól és negatív energiáktól a segítségükkel, ennek menetét itt olvashatod el >>>

A színek ereje

Érdemes tudatosítani magunkban, hogy pusztán azért, mert valami nem látszik, attól még létezik. Azért mert a halak nem tudnak a madarakról… Léteznek olyan erők, melyek képesek ártani, de léteznek olyanok is, amik képesek megvédeni. Ha sikerült megszabadulni a rád rakott terhektől, próbáld meg minél tovább megőrizni az elért állapotot, alkalmazd a színek erejét. Hiszen régóta itt bújik meg az információ, hogyan teheted ezt meg. Ha eddig elkerülte volna a figyelmedet, akkor olvasd el: Mentális védelem színek segítségével>>>  Néhány apró praktikával, könnyedén elháríthatod a külvilágból érkező támadásokat, de azt is megakadályozhatod, hogy elillanjon a nyugalmad, kiegyensúlyozottságod, csak kövesd jó tanácsainkat.

Láss tisztán!

Mindezek nem pusztán azért lényegesek, hogy a mindennapi életben, fizikai síkon harmóniában élhess önmagaddal és a környezeteddel. Elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy képes legyél akadálytalanul kapcsolatot teremteni angyalaiddal. Akik a legfőbb segítőid abban, hogy megértsd a múltat és felkészülve várd a jövőt. Ahhoz, hogy a kommunikáció gördülékeny maradjon és megkapj minden információt égi segítőidtől. Mélyedj bele a tisztánlátásról szóló cikkünkbe>>>   Légy bátor, és merj belenézni a jövőbe, ez elengedhetetlenül fontos, hogy alakítani is tudj rajta.

Hatodik érzék

Azt hihetnénk, innen már nincs tovább. Ennél többet földi halandó nem tudhat az angyalokról… és nincs is lehetőség rá, hogy szorosabbra fűzzük a köztünk lévő köteléket! Pedig angyalaid jóindulata és segítő szándéka kifogyhatatlan. Pusztán a hiteden és a szereteteden múlik, mennyit tapasztalhatsz meg belőle! Igen, a következő cikk, amit figyelmedbe ajánlanék ilyen! Ez már-már haladó szint, de érdemes azoknak is elolvasni, akik csak ismerkednek az angyali technikákkal, ugyanis bárkinek hasznos lehet, ha életében működik a hatodik érzék! Vegyél hát egy mély lélegzetet, és engedd el a kétkedést, a félelmet aztán olvass!>>>    Ahogyan haladunk előre, egyre világosabbak azok üzenetek, amiket eddig kaptunk, de nem tudtuk értelmezni! Pedig angyalaink látják, vagyis érzékelik, ha rossz útra téved a tekintetünk. Ők jelzik előre, hogy jó, vagy rossz irányt vettek gondolataink, cselekedeteink. Nem nehéz megérteni a jeleiket, ha felkészültek vagyunk és ennek a titka nem más, mint szorgalmasan gyűjtögetni az információkat, majd kipróbálni és elraktározni a tapasztalatokat.

Ezzel a kis összeállítással arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy bátran tedd meg az első lépést, hiszen amit tudnod kell, az mind elérhető. Pusztán hit és bátorság kérdése, hogy elfordítjuk-e a kulcsot a tudás kapujában, és belépünk-e rajta.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL