ANGYALISKOLA

A hatodik érzék

Szerző:
Szabó Anna
Hogyan veheted az angyalok üzeneteit? Közvetlenül szeretnéd megkapni a mennyei tanácsokat? A különféle égi gyógymódok segítenek átalakítani a lelkiségedet, fizikai állapotodat és energetikádat. Most megtanulhatod hatodik érzéked használatát.

A szerző üzenete

Kérlek Olvasóm, néhány mély lélegzettel fújd ki magadból a mai napon felgyülemlett stresszt, félelmeket, alantas energiamintákat és belégzéssel töltsd meg sejtjeidet az Univerzum energiájával, mely örömmel tölt fel téged, harmóniát hoz, meggyógyít, megfiatalít… Kérlek, bízz a megérzéseidben és kövesd őket. Isten és az angyalok szólnak hozzád általuk. Talán többször tapasztaltad már, hogy egyes ügyekben a legelőször felmerült intuíciód bizonyult igaznak. Ezek a felismerések, víziók, belső sugallatok mindanniunkban működnek. Az égiek pont annyire törekednek a kapcsolatfelvételre Veled, ahogy te keresed az Ő közbenjárásukat.

Járd ki személyesen az Angyaliskolát!

Szeretnéd élőben is megkapni az angyali útmutatásokat, és angyali leckéket venni? Akkor gyere el 2008. július 12.-én, szombaton 14 órakor az Orczy kertbe, ahol Mándli Zsuzsi, az Angyaliskola "tanárnője", az Angyalok közvetítője személyesen tart előadást az angyali segítségről és jelenlétről. Az előadás végén személyes beszélgetésre is van lehetőség. Kérhetsz angyali energiát, útmutatást, megtisztulást...

A részvételi díj: 1000 Ft/fő.

Együtt, egymásért! Szabadító szombatok - egyéni sorsok, kozmikus kölcsönhatások, avagy a változtatás alkímiája!

Kérjük, hogy részvételi szándékodat előre jelezd a palackposta@noiportal.hu e-mail címen. Feltétlen szükséges tudnunk, hogy hány fővel számolhatunk, mert a kényelmes ülőhelyekről előre kell gondoskodnunk. Az e-mailben kérjük, jelezd azt is, hogy hány fővel érkezel.

Szeretettel várunk!



Angyali protokoll

Az angyalok most is ott lebegnek körülötted. Ha zaklatott vagy, azt a rezgést sugárzod ki, ami sötétté és kaotikussá teszi az energiádat, az égi Fény azonnal visszapattan rólad. A negativitás falat emel köréd, ezért időt kell szánnod minden boldogtalanság és neheztelés elengedésére, mielőtt tanácsért fordulsz az angyalodhoz. Természetesen kérhetsz útmutatást égi segítőidtől, majd előveszik a „légkalapácsukat” és valamilyen módon utat keresnek a szívedhez. Az angyalok között pont annyi eltérés tapasztalható, mint ember és ember között, ha alkalmazzuk az „ahogy fenn, úgy lenn - párhuzamát”.


Van olyan ember, aki gyorsan meg tanul kötni, másoknak hosszú gyakorlás szükséges hozzá. Ez a hasonlat megvilágítja, hogy némelyikünkkel könnyebb dolga van az angyaloknak, másokkal nehezebb: de nincs reménytelen eset. Kivétel, ha legyintesz és önsajnáltatva kijelented, hogy ez neked úgyse menne! Akkor nem is fog. Szerintem tele vagy kiaknázatlan képességekkel. Adj esélyt a kibontakoztatásukra. A döntés a tiéd, én bízom benned így ismeretlenül is. Továbbá meggyőződésem, hogy a hatodik érzék lehetővé teszi mindenki számára, hogy kapcsolatba lépjen az Univerzum energiáival, az ég lakóival. Egyes őrangyalok hangosak, aktívak és nagyon közlékenyek, minden apróságról tudósítanak kérdéseddel kapcsolatban, míg mások angyali kísérői – ahogy az enyém is – csendes, visszahúzódó, nagyon bölcs és csak annyi információt ad át, amennyit kérdezel.

Az első angyali üzenetvételek alkalmával érdemes időt fordítani egyfajta közös nyelv kidolgozására, hogy pontosan érthető legyen kísérőd mondandója. Ezt úgy képzeld el, mint amikor külföldön próbálnál - egy számodra idegen helyen és kulturális szokások közepette - közös nevezőt találni… a nemzetközi mutogatós pont jó lesz az angyalodnak is. Minél többet gyakorolod vele a kommunikációt, annál inkább összecsiszolódtok. Egyetlen feltétele van a közös munkátoknak: tudatosan kell kérned – hangosan vagy gondolatban, ahogy megoldható számodra, akár most is -, hogy segíts nekem angyalkám ebben és ebben… Akarhatod bármennyire az égiek közbenjárását, sóvároghatsz a vezetésükre, vágyhatod őket, de ha nem szólítod meg és hívod személyesen, akkor nem fog érkezni mennyei üzenet. Ha kéred, kapod, mivel az angyalok nem szeghetik meg a földön érvényes szabad akarat törvényét, neked ki kell nyilvánítanod feléjük kérésedet. Az engedélyedre csakis krízishelyzetben, mondjuk egy váratlan baleset alkalmával nincs szüksége az égieknek, időd lejárta előtt kimentenek az életveszélyből. Tanuld meg az angyali protokollt! Aki kér, kap! Aki nem kér, nem kap!



Spirituális csatorna vagy

Megborzongat a lehetőség, hogy közvetlen tanácsokat kapsz az angyaloktól? Akkor tudd meg, hogy Isten pont annyira szeretné eljuttatni hozzád, miként tudod megváltoztatni, ami változtatást kíván és meggyógyítani a világot és benne önmagad, mint amennyire szeretnéd te meghallani tanácsait. Bárki, bármikor megtanulhatja a kapcsolatfelvételt, hiszen akivel kapcsolatba akarsz lépni, már benned lakozik. Ahogy jobban megtanulsz ráhangolódni belső érzéseidre, gondolataidra, látomásaidra és hangjaidra, könnyebben meghallhatod és megértheted angyalaid üzenetét.



Saint Germain mondása


„Az emberi intellektus nehézkes, büszkeséggel telített és kétségbe vonja az öt érzékszerven túli tapasztalat érvényét. Tudatodat töltsd fel mélységes szeretettel, a föld, a kozmikus egység iránt, ez az energia az egyszerűségből vezet és békét hoz. Azonosítsd magad az Isteni Jósággal, hagyd rajtad keresztül megnyilvánulni az Univerzumot. Hét okot tudok felsorolni a boldogtalanságodra: a mennyei békétől elválaszt a félelem, a kétség, a gyanakvás, a megvetés, a kritika, az ítélkezés és az önteltség. Nem vétkezik, akinek szándékai, céljai és módszerei tiszták, tettei igazságosak.”

Az angyalok tehát arra bíztatnak, hogy szánj időt minden boldogtalanság elengedésére. Az érzelmi megtisztulás az angyalok közbenjárásával képessé tehet arra, hogy elengedj minden haragot, engesztelhetetlenséget, sértettséget, féltékenységet, fájdalmat és ártó érzelmi terhet az életedből, gyorsan és alaposan. Akár most is kezdheted!


Kérj angyali tisztogatást!

Teremts magadnak egy szabad fél órát, amikor teljesen egyedül lehetsz és biztosan nem zavar meg senki. Ülve vagy fekve helyezkedj el, vegyél mély lélegzetet és hívd a számodra elfogadható Felemelkedett Mestert, Jézust, Rafael vagy Mihály Arkangyalt, valamint a többi gyógyító és tisztító munkát végző angyalokat. Mondd nekik hangosan, vagy gondolatban:

 
„Most engedélyezem, hogy belépjetek a szívembe. Kérlek benneteket, lépjetek be a szívembe, és most rögtön tisztítsátok meg érzelmeimet. Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet minden haragtól, amihez még ragaszkodom”.


Figyeld, mit érzel és hagyd őket dolgozni!


”Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet minden fájdalomtól, ami mostani vagy előző életeimből bennem maradt”.


Ismét várj néhány percet, amíg az angyalok elvégzik a tisztítást, lélegezz közben és a kilégzésre érezd, amint távoznak belőled ezek az idejét múlt minták…


”Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet minden nehezteléstől, sértettségtől, amit hordozok önmagammal, az életemmel, más emberekkel, cégekkel, vagy a világgal szemben.”


Lélegezz megint, engedd távozni ezeket az energiákat is…


”Kérlek benneteket, tisztítsatok ki belőlem minden olyan érzést, hogy becsaptak, vagy én magam árultam el magam.”


Lélegezz és engedd, hogy kivigyék az angyalok szívedből ezt a poggyászt…


”Kérlek, tisztítsátok meg a szívemet attól a félelemtől, hogy elveszítem a kontrollt, vagy, hogy valamit kontrollálnom kell.”


Várj ismét az angyalok tisztogatásának végéig…


”Kérlek, tisztítsatok meg minden engesztelhetetlenségtől, ami családommal, barátaimmal, szeretőimmel, főnökeimmel, munkatársaimmal, idegenekkel, vállalatokkal és a világgal szemben van bennem!”


Ezt az utolsó mondatot addig ismételd, amíg tested nyugalmat nem érez, mialatt mondod. Ez a megnyugvás jelzi, hogy az angyalok végeztek az érzelmi terheidtől való tisztogatással. Ne feledd, nem kell az embernek megbocsátanod a cselekedeteit, csak magának az embernek. A megbocsátás az egyik gyógyszer, ami megtisztítja az utat az angyalokkal való kommunikációhoz.


Légyott az angyalokkal

A július 12-től heti rendszerességgel, szombat délutánonként Budapesten az Orczy-kertben, árnyas fák alatt beszélgetős délutánokat szervezünk az angyalok iránt érdeklődőknek. Kérlek, jelezzétek részvételeteket, hogy mindenkinek gondoskodhassunk helyről. A találkozások vezetését elvállaltam, igyekszünk olyan formát találni – az angyalok hatékony tanácsait követve -, hogy fejlődésünket szolgálják ezek az alkalmak. A belépő díj: 1000 forint, mely a helység bérletét fedezi. Légy-ott az angyalaiddal! Szeretettel várlak: Mándli Zsuzsi


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL