ANGYALISKOLA

Kulcs a tisztánlátáshoz

Szerző:
Szabó Anna
Ha egy “tisztánlátót” próbálunk elképzelni, egy egzotikus nőt látunk rendszerint magunk előtt, aki épp a kristálygömbjét faggatja. Hatalmas karika-fülbevalót, bő selyemkaftánt visel, és misztikus kiejtéssel árulja el, mit lát a jövőben.
Lehetsz te is a saját magad “tisztánlátója”

Ki tudod fejleszteni magadban azt a természetes erőt, amivel a jövőbe vagy képes látni. A tisztánlátó az igazságot látja, a múlt, a jelen és a jövő igazságait. Talán már tapasztaltál is néha magadban valami hasonlót, csak nem voltál tisztában vele, mi is az. Ilyen “tisztánlátás” lehet a következő:

- Élénk álmod volt, és amit láttál, később be is teljesedett.

- Elvesztetted a pénztárcádat vagy a kulcsodat. És egyszer csak az elmédben megvillan egy kép: hol is van az, amit keresel.

- Autót vezetsz, és lelki szemeddel látod magad előtt, hogy az előtted haladó kocsi balra kanyarodik. Két perccel később az a kocsi tényleg balra kanyarodik, pont úgy, ahogyan az előbb láttad.

- Lelki szemeddel hirtelen megpillantasz valakit. Később, a nap folyamán az illető jelentkezik, mondjuk telefonál.

Az ilyen tisztánlátó események teljesen normálisak, és gyakran hasznosak is. De képes vagy arra, hogy ezt az erőt annyira kifejleszd magadban, hogy a későbbiekben megbízható eszközöd legyen.

Mint minden másfajta tevékenységet, a tisztánlátást is tanulással és gyakorlással lehet továbbfejleszteni. Ha követed az alábbi hét lépést, és legalább hét nap egynás után gyakorolsz, máris következetesebben és megbízhatóbban fogsz látni.



1. lépés: Engedd el a jövő megpillantásától való félelmedet

Majdnem mindenkinek vannak tisztánlátó emlékei a gyermekkorából. És a tanulmányok is azt mutatják, hogy a gyerekek és a fiatalok között sokkal gyakoribb a tisztánlátás.

De a gyerekek gyakran “kikapcsolják” ezt a tudásukat, rendszerint félelemből. Ez a félelem eredhet a felnőttek talán nem is szándékos megjegyzéseiből, miszerint a láthatatlan barátnőnk nem igazi (pedig a gyerek angyalt vagy irányító szellemet látott). Ami még rosszab, a szülők néha azt mondják a gyereknek, hogy ilyeneket képzelődni gonosz dolog. De az is lehet, hogy a gyerek attól retten meg, hogy előre látja a szülei válását, vagy valami más fájdalmas jövőbeni dolgot, és nem tud vele mit kezdeni. Egyszerűen csak nem akar többet “látni”.

Bármi is legyen a félelem forrása, el kel engednünk ezt az érzést, hogy visszanyerhessük tisztánlátásunkat.Az egyik legjobb módszer az ilyen gátaktól való megszabadulásra, ha egy pozitív mondatot ismételgetünk. Üljünk le kényelmes helyzetbe, vegyünk két-három lassú lélegzetet. És ahogy ki- és belégzünk, mondogassuk, mindegy, hogy magunkban, vagy hangosan: "Kész vagyok elengeni a félelmet hogy láthassam a jővőt. "



2. lépés: A kérdésedet különleges módon tedd fel

Ahhoz, hogy pontos képet láss a jövőről, a kérdést is pontosan kel feltenned.
Óvatosan fogalmazd meg a kérdést, hogy a válasz olyan legyen, amilyenre szükséged van. A legjobb, ha őszinte vagy magaddal, mi is az, amit tényleg kívánsz.

Például, megkérdezheted: talákozom ma valakivel a buliban? És aztán azt látod: egy tényleg ismeretlen, de számodra csöppet sem érdekes fazonnal beszélgetsz a sarokban. Jobb lett volna így kérdezned: Találkozom-e a következő szerelmemmel a mai buliban? Persze a kérdésed akármilyen hosszú és részletes lehet.


3. lépés: Lélegezz, és koncentrálj a harmadik szemedre

Miután feltetted a kérdést, végy három lassú és mély levegőt. Fókuszálj a két szemed közötti területre. Ez egy csakra, energiaközpont, ez aktiválja a tisztánlátást. Ezen a csakra-területen van a harmadik szemünk is, és ez a szem fogja megmutatni a képeket, válaszul a kérdésünkre.

Ahogy lélegzel, keresd azt az ovális területet a két szemed között. Vedd észre, vajon itt, a harmadik szemed nyitva van-e, zárva, vagy csak egy kicsit nyitva. Ha le van hunyva, kérd meg, hogy nyíljon fel. Ismételd meg, hogy kész vagy elengedni a félelmeidet a tisztánlátástól. Ha a szem kinyílik, meleg szeretet fog elönteni, végre egyesülsz régen elvesztett önmagaddal.


4. lépés: Végy észre minden képet, ami az elmédbe villan

A tisztánlátó képek a következő négy mód valamelyikén jelennek meg: egy kép, amit a lelki szemeddel látsz, egy kép, amit a lelki szemeden kívül látsz, moziszerű film a fejedben, vagy moziszerű film kívülről A képek lehetnek fekete-fehérek, vagy színesek is. Néha csak olyanok mint egy rajz, vagy vázlat.



5. lépés: Erősítsd meg a képek fényét és méretét

Csak gondold a következőt: képek, kérlek benneteket, legyetek nagyobbak, legyetek világosabbak! Most! Az erős akaratod és elhatározásod hatására a képek nagyobbak, élénkebbek, bátrabbak lesznek.

A nagyobb és színesebb képeket könnyebb értelmezni. Ha ez a lépés nem megy, ismételd meg az egyes pontban levőket.


6. lépés: Kérj segítséget a magyarázathoz

Tudnod kell, mit is jelentenek a képek, amiket láttál, ahhoz, hogy értelmezhesd is őket, és aztán jó hasznukat is vedd. Ha nem vagy benne biztos, mit is jelentett az a bizonyos kép, kérj segítséget, mindegy, hogy hangosan teszed, vagy csak magadban: Mit jelentenek ezek a képek? A választ érzésként, hangként vagy gondolatként fogod megkapni. Ha még mindig nem érted, bátran kérdezz rá újra, kérd, hogy ismételjék meg, vagy próbálják meg másképp megmagyarázni. A szellemvilág, és az angyalok segíteni akarnak neked, addig dolgoznak érted és melletted, míg a választ világosan fel nem fogod.


7. lépés: Bízz abban, amit láttál

Ez a lépés döntő fontosságú, mert ha nem veszed figyelembe az így látott képeket, ha csak fantáziálásnak tartod, mindegyik üzenet egy-egy elveszett lehetőség. Magabiztosabb leszel, ha a kapott tisztánlátó képekről naplót vezetsz. Azokat mindenféleképpen írd le, amik valóra váltak.De ha mindet sikerül lejegyezni, azt is fogod tudni, mennyire megbízható a tisztánlátásod, és hogy mennyit fejlődött a gyakorlás által. Továbbá egyre könnyebben értelmezed a magad saját egyedi jelképrendszerét, egyre könnyebben érted meg a képeket.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL