A mediterrán konyha jellegzetes alkotóeleme, alapvető fűszere a fokhagyma, melynek hatása többszörös: hígítja a vért, csökkenti a koleszterinszintet, és hatékony eszköz az artériás magas vérnyomás ellen. Antioxidáns hatásainak köszönhetően a fokhagyma fontos szerepet játszik az öregedés és a daganatos betegségek megelőzésében.
Fokhagymahab petrezselyemkrémmel » | |
Fokhagymakrémleves » | |
Bundában párolt fokhagymafejek » | |
Bárányborda görögösen » | |
Fokhagymás csirkeragu » |
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK