SZEX, SZERELEM

6 forró szerepjáték ötlet a hálószobába

Mindannyian szeretnénk kibontakoztatni a bennünk lévő szexistennőt, de a valóságban nem mindig kerül sor rá. Egy kutatás során kiderült, hogy 10 emberből egy már több mint hat éve semmi újat nem próbált ki az ágyban. Ez bizony változtatást igényel.

A párok számára nagyon egyszerű, ha egy megszokott, kiszámítható rutinnál maradnak a nemi életükben, főleg az idő hiánya, vagy kényelmi okok miatt. A szexuális élet felrázása érdekében már bizonyára kísérleteztetek új pozíciókkal, de új „embereket” vajon próbáltatok már? Nem, nem az édes hármasra gondolunk, és végképp nem a megcsalásra. Úgy értjük, ti legyetek más emberek! Így megszabadulhattok a stressztől, és a való világot hátrahagyva olyan dolgokat is megtehettek, melyeket egyébként félnétek kipróbálni. A pszichológiai hátteret pont ez a valóságtól védelmező távolság adja.

Mielőtt bármi őrült dologba kezdenétek, nagyon fontos a kommunikáció. Meg kell tárgyalnotok a fantáziáitokat és vágyaitokat egymással, hogy biztosan olyan helyzet alakuljon ki, amelyet mind a ketten élveztek. Ez unalmasnak és vágyölőnek hangzik, de nagyon fontos a kívánt eredmény érdekében, és akár bele is építhető a szerepjátékba. 

Ha tehát azon gondolkozol, hogy a pároddal kipróbálsz egy erotikus szerepjátékot, adunk néhány ötletet és karaktert, melyek teljesen új látóhatárt nyitnak majd a szexuális életetekben.
 

4. Vissza az iskolába

Képzeld azt, hogy te vagy a diák (stréber, de szexi), a partnered pedig a tanár, aki bizonyos tananyagon kívüli elfoglaltság miatt keresett fel. Vagy talán valami rosszat csináltál? Akármi is történt, most meg fogod tanulni a leckét.

Miért ilyen izgató?

Ez a helyzet nagyon sokoldalú: változtathatjátok, hogy éppen ki legyen a tanár és a diák. Előkerülhet esetleg a tanári fiókból a pálca? (Habár nem ajánljuk, hogy valóban megüss bárkit is vele, ennél sokkal szexibb játékokat szerezhetsz máshonnan.) Itt nem csak a dominancia játszik fontos szerepet, hanem az izgalom, hogy tanítanak. A szex tele van megtanulni való leckékkel, és ki tudja, végül mit fogtok megtudni a másik oktatásából?
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL