SZÉPSÉG

Hogyan távolítsd el biztonságosan otthon a géllakkodat

Sajnos most nem tehetjük meg, hogy beüljünk a körmöshöz, és igénybe vegyük a szolgáltatásait. Le lehet ugyan szedegetni, kapargatni a géllakkot, de lássuk be ez nem túl áldásos megoldás a körmökre nézve. Íme, néhány bombabiztos tanács a géllakk megfelelő eltávolítására.

Mikor jött el az ideje a géllakk eltávolításának?

Általános esetben 2-3 hetente érdemes felkeresni a körmöst, most azonban azt javasoljuk, addig maradjon fent a géllak, amíg jól néz ki. Még a kissé lenőtt kutikula is rendben van, de azért ne essünk át a ló túlsó oldalára. Amennyiben a géllakk bereped, vagy letörik érdemes azonnal eltávolítani, mivel a szennyeződések és a víz is megrekedhet a köröm alatt, ami egy esetleges fertőzés melegágya lehet. Ha azonban lekaparod a géllakkot, még akkor is, ha nagyon óvatos vagy, mindig lesz egy réteg a körömből, ami vele együtt lejön.
 

Készítsd elő a körmödet

Mielőtt fejest ugranál a manikürbe, meleg vízzel és szappannal alaposan mosd meg a kezedet. Ezt követően vágd le a körmeidet a kívánt hosszúságúra, és távolítsd el az egyenetlen éleket. Végül, a felső réteget finoman reszeld meg, mivel ez az eltávolítást kissé könnyebbé teszi.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL