Vold létcsalád

 

Vold létcsalád

A Vold létcsalád legfőbb célja a társadalmi változások előidézése. Erős a társadalmi érzékenységük, csillapíthatatlan törődés él bennük az emberiség jövőjével kapcsolatban. Nélkülük megkövesednének az emberi civilizációk, poros dogmákká válnának az egyetemes értékek. Sosem elégedettek azzal, amiben élnek. Céljuk megtörni az éppen fennálló uralkodó rendet. Felrázni jöttek az emberiséget.

A Voldok nyughatatlanok, forradalmár vér csörgedezik az ereikben. Gyakori, hogy megosztják az embereket, vagy utálják, vagy szeretik őket. A közömbösség ki van zárva. Mindenről határozott véleményük van, amit nem rejtenek véka alá. A Voldok társadalmi elkötelezettségeik ellenére nem a politika színterén találhatóak, hanem ott, ahol meg kell dönteni a meglévő hatalmat. Ők az örök ellenzékiek.

Habitusuknál fogva hajlamosak a drámaiság felfokozására. A külső szemlélő könnyen hőzöngőnek találhatja őket, mert hatalmas érzelmi kapacitással bírnak, hiszen életszándékuk a nagy drámák létrehozására ösztönzi őket. Még saját életüket is képesek feláldozni, csakhogy felrázzák az embereket. Pontosan felismerik, amikor haláluk nagyobb hatást vált ki a tömegekből, mintha életükben küzdenének céljaikért.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL