EZOTÉRIA

Melyik létcsaládhoz tartozol?

Szerző:
Szabó Anna
Az emberiség valamennyi tagja kilenc tudati közösségből származik, úgy nevezett életszándék tipológiát alkot. Innen erednek az alapvető sorsképleteink, életcéljaink, jellemvonásaink.

 

Egy Elias nevű szellemi lény nevéhez fűződik az emberiség életszándék alapján való felosztása, azaz az életszándék tipológia elmélet. Élias kilenc tudatközösségbe sorolta az embereket. Némi önvizsgálat után mindenki rájöhet, melyik létcsalád ereje és szellemisége élteti őt, magát. Mert mi teszi a gyógyítót gyógyítóvá, a feltalálót feltalálóvá, a tanítót tanítóvá? Az ösztönös küldetéstudata, a szándékai. Minden léleknek tehát van egy transzcendens dimenzióban gyökerező alapszándéka, mely a lelket a földre hozta.

Miért fontos tudni, hogy melyik létcsalád tagjai vagyunk? Mert ha ismerjük ezeket, tudjuk, mi hogyan és miért mozgat bennünket, így sokkal könnyebb lesz önmagunkat és másokat is elfogadnunk, illetve beteljesíteni a sorsunkat.

Ha szabadjára engeded a belső hangot, akkor elsőre megtalálhatod, hogy melyik létcsalád tagja vagy. Kattints arra a képre, mely legjobban vonzza a tekintetedet.

Kattints egy képre!

 

  

  

  

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL