2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A negatív minták elengedése

Füzesi Viki

Mindenkinek van olyan viselkedés zavara, amely negatívan hat életére. Nagyon nehéz ezt beismerni, vagy szembesülni vele, de ha elkötelezted magad a fejlődés és a változás mellett, ez egy jó irány a személyiségfejlődéshez.

 

Többnyire nem vesszük észre rejtett negatív mintánkat. Majd egyszer csak találkozunk valakivel, vagy valamivel, ami rájuk ébreszt, és arra sarkall, hogy változtassunk rajta. Sokszor tagadás formájában védekezünk az igazsággal szemben. Ez egy tipikus zsákutca, amely a fejlődés útjában áll. Azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk és nem azért, hogy a homokba dugjuk a fejünket. A most következő információk segítségedre lesznek abban, hogy személyes fejlődésed érdekében merre lépj tovább.

Így számold ki

Három számot kell alapul venni:

1. Az életszámot (születési év+hónap+nap),

2. A nevedben megjelenő domináns számot (amelyikből a legtöbb van), vagy ha ilyen nincs, mert harmonikusan oszlanak meg a számok a nevedben, akkor a vezetéknév kezdőbetűjének számát írd fel,


3. Az önmegvalósult személyiség számot.


Példa

Vas
4+1+1= 6

Vera
4+5+9+1 = 19 Egyszerűsítsd: 1+9=10, azaz 1
Az önmegvalósult szám tehát: 6-1, azaz 5.

A fenti három számhoz tartozó negatív minták vonatkoznak rád. Lehet, hogy három különböző számot kapsz, de az is előfordulhat, hogy kettő, esetleg mindhárom megegyezik.

Kattints a saját számodra!

 

    

   

 

 


 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép