Szabó Anna
      
Hozzávalók:4 tojás
120 g tőkehalfilé
3 ek sovány tej
1 citrom leve
1 csipet kömény 
12 sóskalevél
10 g margarin
Só és őrölt bors
Megmossuk és konyharuhában megszárítjuk a tőkehalfilét. Összemixeljük a tejjel és a citromlével. Hozzáadjuk a köményt. Sózzuk és borsozzuk.
Megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk a sóskaleveleket. A halas keverékhez adjuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra (6. fokozat).
A felolvasztott margarinnal kikenünk 4 sütőformát. Megtöltjük a halkrémmel, a tetejére kanállal mélyedést nyomunk, beleütünk egy-egy tojást. Sózzuk, borsozzuk.
A sütőformákat vízzel félig töltött sütőtálba állítjuk, és 8 percig sütjük a sütőben.
| 
 
 
  | 
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK