4 tojás
120 g tőkehalfilé
3 ek sovány tej
1 citrom leve
1 csipet kömény
12 sóskalevél
10 g margarin
Só és őrölt bors
Megmossuk és konyharuhában megszárítjuk a tőkehalfilét. Összemixeljük a tejjel és a citromlével. Hozzáadjuk a köményt. Sózzuk és borsozzuk.
Megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk a sóskaleveleket. A halas keverékhez adjuk.
Előmelegítjük a sütőt 180 ºC-ra (6. fokozat).
A felolvasztott margarinnal kikenünk 4 sütőformát. Megtöltjük a halkrémmel, a tetejére kanállal mélyedést nyomunk, beleütünk egy-egy tojást. Sózzuk, borsozzuk.
A sütőformákat vízzel félig töltött sütőtálba állítjuk, és 8 percig sütjük a sütőben.
|
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK