Szabó Anna
Hozzávalók:600 g eper
6 dkg keksz
10 dkg cukor
100 ml-es folyadék krémszínű
250 g mascarponés sajt
200 ml-es eperöntet (de lehet csokoládés is)
6 teáskanál rum
50 g hántolt mandula
Mosd meg és vágd kockára az eperszemeket. Keverd össze a mascarponét a cukorral. Öntsd a krémet kis tálkákba. Közben sütőben pirítsd meg a mandulát. Törd nagyobb darabokra a kekszet és tedd a tálkák aljába. Majd tegyél rá egy réteg epret, egy réteg krémet. Rakd be hűtőbe 1-2 órára. Tálalás előtt bolondítsd meg kevéske öntettel, a tetejét szórd meg a pirított mandulával.
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK