Szabó Anna
Hozzávalók:400 g tagliatelle
1 citrom
1 mascarpone
pár teáskanál lazacikra
Kapor vagy metélőhagyma a díszítéshez
Facsard ki a citromot. Aprítsd fel a kaprot vagy a metélőhagymát. Nagyon lassan melegítsd fel langyosra a mascarponét. Majd add hozzá a citrom levét a kaprot vagy a metélőhagymát, fedd le az edényt, hogy kicsit összeálljanak az ízek. Sós, forró vízben főzd meg a tagliatellét (szigorúan a csomagoláson előírtak szerint). Az alaposan lecsöpögtetett tésztához add hozzá a citromos-mascarponés keveréket, a „zöldeket”. A tetejét szórd meg a lazacikrával. Azonnal tálald!
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK