400 g tagliatelle
1 citrom
1 mascarpone
pár teáskanál lazacikra
Kapor vagy metélőhagyma a díszítéshez
Facsard ki a citromot. Aprítsd fel a kaprot vagy a metélőhagymát. Nagyon lassan melegítsd fel langyosra a mascarponét. Majd add hozzá a citrom levét a kaprot vagy a metélőhagymát, fedd le az edényt, hogy kicsit összeálljanak az ízek. Sós, forró vízben főzd meg a tagliatellét (szigorúan a csomagoláson előírtak szerint). Az alaposan lecsöpögtetett tésztához add hozzá a citromos-mascarponés keveréket, a „zöldeket”. A tetejét szórd meg a lazacikrával. Azonnal tálald!
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK