250 g mascarpone
500 g tonhal (konzerv is lehet)
6 napon szárított paradicsom
50 g tejföl
Só és bors
Csöpögtesd le a tonhalakat, keverd össze mascarponéval. Aprítsd fel a napon szárított paradicsomot, és az előző keverékkel együtt jól dolgozd össze robotgéppel. Lazítsd fel a tejföllel. Fűszerezd, majd hagyd állni hűtőben 1-2 órát.
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Spórolás az élelmiszerárakon, egy ötlet a hétköznapokra
Ha megfigyeljük környezetünket, megtapasztalhatjuk, hogy az emberiség sok mindenben fejlődött az elmúlt évezredekben. Vannak azonban bizo...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
GASZTRO4 egzotikus tésztafajta, amit eddig valószínűleg nem ismertél
Nem minden tészta egyforma, és ezt nem csak az olaszok tudják megerősíteni. Ázsia is széles választékot kínál....
Örökzöld levelek és lédús gyümölcsök: íme, a legnépszerűbb citrusfélék!
Lehetnek édesek vagy savanyúak, a citrusfélék örök kedvenceink....
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTROEz történik a testedben, amikor beleharapsz a chillipaprikába
Te is szereted a fűszeres ételeket? Most kiderült, miért olyan jó érzés még az is, amikor égetik a nyelvet!...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD