250 g friss a kecske sajt
100 g mascarpone
só, bors
1/2 metélőhagyma
100 g mazsola
100 g fenyődió
2 evőkanál köménymag
2 evőkanál paprika
Keverd össze a kecskesajtot, mascarponéval és ízesítsd sóval, borssal együtt. Hűtsd le. Aprítsd fel a metélőhagymát. Majd külön-külön kis tálakba tegyél mindegyik díszítő hozzávalóból. Készíts kis golyókat a sajtkeverékből, majd hempergesd meg a kis tálakban található hozzávalókban. Ha végeztél, tedd tálra és pihentesd legalább egy órán keresztül a hűtőben.
Vissza a többi mascarponés recepthez >>
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK