2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázskör

T.P.

Kíváncsi vagy, mi fog történni az elkövetkező két hétben? Jósolj te is a görögök egykori módszerével! Kattints ide és bízz a sors kerekében!

Hogyan használd a varázskört?

Nem kell mást tenned, mint becsuknod a szemed, ujjaddal körözz a varázskör fölött, majd bökj rá az egyik szeletre! A választott körszeleten látható szám lesz majd
a te kabala számod erre a hétre!

Válaszd ki a listából a számodat, kattints rá, hogy megtudd hogyan alakul majd az elkövetkezendő két hét. Csak ügyesen!


a leíráshoz használd a számlistát!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1.

Büszkeségre, elégedettségre, örömforrásokra számíthatsz. Senki sem árthat neked és gördülékenyen zajlanak az ügyeid.


*****
2.

Most a család, és az ingatlanügy kerül előtérbe. Gyakran eszedbe jutnak a múlt eseményei, melyekből értékes tanulságokat vonhatsz le.


*****
3.

Most különösen oda kell figyelned értékeidre, pénzedre! Előfordulhat, hogy egy kellemetlen ismerős rossz pletykákat terjeszthet rólad. Vigyázz, ne kösd le túlságosan párodat, hagyj neki picit nagyobb szabadságot!


*****
4.

A problémákat most nem fogod tudni olyan hatékonyan megoldani, mint korábban. Tedd félre őket egy-két hétre, akkor sokkal egyszerűbben túljuthatsz rajtuk, hiszen ebben az időszakban nem tudsz annyira összpontosítani a részletekre.


*****
5.

Ez az időszak kiválóan alkalmas utazásra, új ismeretek gyarapítására. Hivatalos ügyekben sikeresen járhatsz el, ha épp pereskedés alatt állsz, nagy esélyed van arra, hogy a te oldaladra billenjen a mérleg. Ha a közelmúltban eltűnt valamely tárgyad, az most valószínűleg előkerül.


*****
6.

Minden hivatalos ügyben sikeresen tudsz együttműködni, gyorsan, eredményesen oldod meg a feladatokat. Korábbi konfliktushelyzeteket – akár a családban, akár a munkahelyeden – most könnyedén megoldhatsz, vagy a problémák maguktól megoldódnak.


*****
7.

Figyelj a jelekre, mert könnyen előfordulhat, hogy új szerelem köszönt be az életedben. Akár egy régi barátság is átalakulhat szerelemmé. Vigyázz azonban, hogy ne nagyon tárulkozz ki, érzelmeidet ne kürtöld szét, mert könnyen visszaélhetnek bizalmaddal.


*****
8.

Rendkívül szerencsés időszak következik az életedben. Bátran vásárolj lottószelvényt, vagy játssz bármilyen szerencsejátékkal, Fortuna most melléd szegődik. Könnyen pénz állhat a házhoz.


*****
9.

Ne légy mártír! Ne áldozd fel magad olyan emberek érdekében, akiket nem is szeretsz, ebben az időszakban ugyanis nagyon könnyen kihasználhatják jóhiszeműségedet, segítőkészségedet. Egy régóta aggasztó egészségügyi problémára most megoldást találhatsz.


*****
10.

Egy új szerelem mindent elsöpörhet, vagy a már meglévőt helyezheted új, sokkal erősebb alapokra. A családi kapcsolat megszilárdulhat, és minden eddigi probléma könnyen elsimulhat.


*****
11.

Ebben az időszakban sokat gondolkozol majd a jövődről és akár radikális döntésekre, változtatásokra is elhatározhatod magad. Ne add fel a reményt! Régóta áhított vágyak teljesülhetnek.


*****
12.

Egy nagyon szerencsés időszak következik most. Ha új állásajánlatot kapsz, érdemes igent mondanod.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 apró trükk, hogy az otthonod biztosítsa számodra az egészséges lelki és szellemi fejlődést

9 apró trükk, hogy az otthonod biztosítsa számodra az egészséges lelki és szellemi fejlődést

A feng shui szakemberek pontosan tudják, hogy az egészséges lelki, szellemi, érzelmi és fizikai fejlődésben sokat segíthet ez a tudományág. Csupán néhány egyszerű dolgot kell átalakítani az otthonodban, és máris feltöltődhetsz energiával. Az alábbiakat érdemes kipróbálnod, így növelheted az energiaszintet az otthonodban és javul az egészségi állapotod!

Tovább »
Milyen a szerelemben? - A Kos jegy szerelmi jellemrajza

Milyen a szerelemben? - A Kos jegy szerelmi jellemrajza

Párválasztás előtt állsz? Kos jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

Tovább »
Melyik árnyalatú piros ragadja meg a tekintetedet? - Árulkodik a személyiségedről!

Melyik árnyalatú piros ragadja meg a tekintetedet? - Árulkodik a személyiségedről!

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben a piros különféle árnyalatai alapján határozzák meg az egyes személyiségjegyeket. Nem egy egyszerű színtesztről van szó, hiszen itt egy konkrét szín bizonyos árnyalatai közül kell kiválasztanod azt, amely a leginkább vonz. Felkészültél az igazságra?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép