2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 26. - Ervin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázskör

T.P.

Kíváncsi vagy, mi fog történni az elkövetkező két hétben? Jósolj te is a görögök egykori módszerével! Kattints ide és bízz a sors kerekében!

Hogyan használd a varázskört?

Nem kell mást tenned, mint becsuknod a szemed, ujjaddal körözz a varázskör fölött, majd bökj rá az egyik szeletre! A választott körszeleten látható szám lesz majd
a te kabala számod erre a hétre!

Válaszd ki a listából a számodat, kattints rá, hogy megtudd hogyan alakul majd az elkövetkezendő két hét. Csak ügyesen!


a leíráshoz használd a számlistát!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1.

Büszkeségre, elégedettségre, örömforrásokra számíthatsz. Senki sem árthat neked és gördülékenyen zajlanak az ügyeid.


*****
2.

Most a család, és az ingatlanügy kerül előtérbe. Gyakran eszedbe jutnak a múlt eseményei, melyekből értékes tanulságokat vonhatsz le.


*****
3.

Most különösen oda kell figyelned értékeidre, pénzedre! Előfordulhat, hogy egy kellemetlen ismerős rossz pletykákat terjeszthet rólad. Vigyázz, ne kösd le túlságosan párodat, hagyj neki picit nagyobb szabadságot!


*****
4.

A problémákat most nem fogod tudni olyan hatékonyan megoldani, mint korábban. Tedd félre őket egy-két hétre, akkor sokkal egyszerűbben túljuthatsz rajtuk, hiszen ebben az időszakban nem tudsz annyira összpontosítani a részletekre.


*****
5.

Ez az időszak kiválóan alkalmas utazásra, új ismeretek gyarapítására. Hivatalos ügyekben sikeresen járhatsz el, ha épp pereskedés alatt állsz, nagy esélyed van arra, hogy a te oldaladra billenjen a mérleg. Ha a közelmúltban eltűnt valamely tárgyad, az most valószínűleg előkerül.


*****
6.

Minden hivatalos ügyben sikeresen tudsz együttműködni, gyorsan, eredményesen oldod meg a feladatokat. Korábbi konfliktushelyzeteket – akár a családban, akár a munkahelyeden – most könnyedén megoldhatsz, vagy a problémák maguktól megoldódnak.


*****
7.

Figyelj a jelekre, mert könnyen előfordulhat, hogy új szerelem köszönt be az életedben. Akár egy régi barátság is átalakulhat szerelemmé. Vigyázz azonban, hogy ne nagyon tárulkozz ki, érzelmeidet ne kürtöld szét, mert könnyen visszaélhetnek bizalmaddal.


*****
8.

Rendkívül szerencsés időszak következik az életedben. Bátran vásárolj lottószelvényt, vagy játssz bármilyen szerencsejátékkal, Fortuna most melléd szegődik. Könnyen pénz állhat a házhoz.


*****
9.

Ne légy mártír! Ne áldozd fel magad olyan emberek érdekében, akiket nem is szeretsz, ebben az időszakban ugyanis nagyon könnyen kihasználhatják jóhiszeműségedet, segítőkészségedet. Egy régóta aggasztó egészségügyi problémára most megoldást találhatsz.


*****
10.

Egy új szerelem mindent elsöpörhet, vagy a már meglévőt helyezheted új, sokkal erősebb alapokra. A családi kapcsolat megszilárdulhat, és minden eddigi probléma könnyen elsimulhat.


*****
11.

Ebben az időszakban sokat gondolkozol majd a jövődről és akár radikális döntésekre, változtatásokra is elhatározhatod magad. Ne add fel a reményt! Régóta áhított vágyak teljesülhetnek.


*****
12.

Egy nagyon szerencsés időszak következik most. Ha új állásajánlatot kapsz, érdemes igent mondanod.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nézd meg, mit csinál a babád, miközben a pocakodban fejlődik - Kövesd hétről hétre

Nézd meg, mit csinál a babád, miközben a pocakodban fejlődik - Kövesd hétről hétre

9 hónap alatt a pici embrióból egy cuki kis baba fejlődik ki. Az anyaméhben azonban már rendelkezik olyan jellemzőkkel, amelyek meg is maradnak élete során, például meg lehet mondani, hogy jobb vagy balkezes lesz-e; milyen ételeket fog kedvelni. Ez alatt az időszak alatt sok érdekes dolog történik a babával. Most végig kisérjük a fogamzástól, a születésig.

Tovább »
Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? -  A bolygó ellentétes irányú mozgása

Hogyan hat az állatövi jegyedre a Szaturnusz retrográd? - A bolygó ellentétes irányú mozgása

A Merkúr retrográd haladási iránya után a Szaturnusz mozgása válik ellentétessé. A Szaturnusz bolygó olyan, akár egy igazságos, de szigorú apa, aki még játék közben is felügyeli, hogy mit teszel éppen. A Szaturnusz mozgása évente 4,5 hónapig ellentétes, azután minden visszatér a normál kerékvágásba. No de hogyan hat mindez az egyes csillagjegyek szülöttjeire?

Tovább »
Napi Tarot - Csütörtök

Napi Tarot - Csütörtök

Szellemi tanítód színre lép. Ki tölt el inspirációval mostanában? Van-e új tanulmányozandó terület, ami felfedezésre vár?

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép