2017. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázskör

T.P.

Kíváncsi vagy, mi fog történni az elkövetkező két hétben? Jósolj te is a görögök egykori módszerével! Kattints ide és bízz a sors kerekében!

Hogyan használd a varázskört?

Nem kell mást tenned, mint becsuknod a szemed, ujjaddal körözz a varázskör fölött, majd bökj rá az egyik szeletre! A választott körszeleten látható szám lesz majd
a te kabala számod erre a hétre!

Válaszd ki a listából a számodat, kattints rá, hogy megtudd hogyan alakul majd az elkövetkezendő két hét. Csak ügyesen!


a leíráshoz használd a számlistát!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1.

Büszkeségre, elégedettségre, örömforrásokra számíthatsz. Senki sem árthat neked és gördülékenyen zajlanak az ügyeid.


*****
2.

Most a család, és az ingatlanügy kerül előtérbe. Gyakran eszedbe jutnak a múlt eseményei, melyekből értékes tanulságokat vonhatsz le.


*****
3.

Most különösen oda kell figyelned értékeidre, pénzedre! Előfordulhat, hogy egy kellemetlen ismerős rossz pletykákat terjeszthet rólad. Vigyázz, ne kösd le túlságosan párodat, hagyj neki picit nagyobb szabadságot!


*****
4.

A problémákat most nem fogod tudni olyan hatékonyan megoldani, mint korábban. Tedd félre őket egy-két hétre, akkor sokkal egyszerűbben túljuthatsz rajtuk, hiszen ebben az időszakban nem tudsz annyira összpontosítani a részletekre.


*****
5.

Ez az időszak kiválóan alkalmas utazásra, új ismeretek gyarapítására. Hivatalos ügyekben sikeresen járhatsz el, ha épp pereskedés alatt állsz, nagy esélyed van arra, hogy a te oldaladra billenjen a mérleg. Ha a közelmúltban eltűnt valamely tárgyad, az most valószínűleg előkerül.


*****
6.

Minden hivatalos ügyben sikeresen tudsz együttműködni, gyorsan, eredményesen oldod meg a feladatokat. Korábbi konfliktushelyzeteket – akár a családban, akár a munkahelyeden – most könnyedén megoldhatsz, vagy a problémák maguktól megoldódnak.


*****
7.

Figyelj a jelekre, mert könnyen előfordulhat, hogy új szerelem köszönt be az életedben. Akár egy régi barátság is átalakulhat szerelemmé. Vigyázz azonban, hogy ne nagyon tárulkozz ki, érzelmeidet ne kürtöld szét, mert könnyen visszaélhetnek bizalmaddal.


*****
8.

Rendkívül szerencsés időszak következik az életedben. Bátran vásárolj lottószelvényt, vagy játssz bármilyen szerencsejátékkal, Fortuna most melléd szegődik. Könnyen pénz állhat a házhoz.


*****
9.

Ne légy mártír! Ne áldozd fel magad olyan emberek érdekében, akiket nem is szeretsz, ebben az időszakban ugyanis nagyon könnyen kihasználhatják jóhiszeműségedet, segítőkészségedet. Egy régóta aggasztó egészségügyi problémára most megoldást találhatsz.


*****
10.

Egy új szerelem mindent elsöpörhet, vagy a már meglévőt helyezheted új, sokkal erősebb alapokra. A családi kapcsolat megszilárdulhat, és minden eddigi probléma könnyen elsimulhat.


*****
11.

Ebben az időszakban sokat gondolkozol majd a jövődről és akár radikális döntésekre, változtatásokra is elhatározhatod magad. Ne add fel a reményt! Régóta áhított vágyak teljesülhetnek.


*****
12.

Egy nagyon szerencsés időszak következik most. Ha új állásajánlatot kapsz, érdemes igent mondanod.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 dolog, amit a térded elárul az egészségedről - Talán nem is hinnéd!

6 dolog, amit a térded elárul az egészségedről - Talán nem is hinnéd!

A térd a testben lévő legnagyobb ízület. A két, menisznek nevezett lemez diszjunktálja a térd alsó és felső csontjait. A felső combcsont a femúr, míg amihez az inak, szalagok, csatlakoznak, az pedig az alsó lábcsont, azaz a sípcsont és fibula. A térdcsukló belsejében lévő csontok külső része az ízületi porcból áll, ami lengéscsillapító és csúsztatható, sima felületet biztosít a mozgáshoz.

Tovább »
5 jel, hogy a párod a szexuális értelemben is a lelki társad - A lelki szextársad

5 jel, hogy a párod a szexuális értelemben is a lelki társad - A lelki szextársad

A lelki szextársad, a szex lelki társad, mindegy hogy nevezzük. Ebből az 5 jelből megtudhatod, hogy esetleg nem „csak” lelki társak vagytok a szerelemben, hanem szexuális értelemben vett lelki társak is vagytok, vagyis titeket a sors annyira egymásnak teremtett, hogy még az ágyban is tökéletes párt alkossatok!

Tovább »
Válaszd egy nyakláncot, és megtudhatsz valami különöset a személyiségedről!

Válaszd egy nyakláncot, és megtudhatsz valami különöset a személyiségedről!

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb nyakláncokkal ábrázolják az egyes személyiségtípusokat. Nincs benne semmi bonyolult, csak vess egy pillantást az alábbi 6 nyakláncra és válaszd ki a legszimpatikusabbat. Ezután már olvashatod is a választott nyaklánchoz tartozó személyiség leírást.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép