UTAZÁS

Vakáció a horoszkópod szerint!

Szerző:
Szabó Anna
Tudjuk, hova utazol idén nyáron! Természetesen te is megtudhatod, ha elolvasod összeállításunkat, és megismered saját nyaralási szokásaidat.

   

     

     

     


*****


Kos (március 21.-április 20.)

Uralkodó bolygója a Mars, az energiák és kezdeményezőkészség bolygója

Talán a jellemzésedhez elég, ha elárulom, Harry Houdininak, a legendás szabaduló művésznek is az volt a csillagjegye, mint neked. Szeretsz veszélyesen élni, épp mindig a határán annak a területnek, ami a számodra még pont kényelmes, és szeretsz onnan néha kiszökni. Sőt, lehet, hogy odakinn még jobban érzed magad. Az adrenalin a te "szered", válassz hát olyan nyaralást, ami tele van kalanddal. Az unalom a halálod, viszont az idegeid acélból vannak, bármi kihívással szembe tudsz - sőt akarsz - nézni. Egy biztos, a Kos Nyaralása hihetetlenül izgalmas, és vakmerő. Imádja a mozgalmas utakat, a változatosságot, és nem szívesen utazik kétszer ugyanoda.

Ahova a Kosnak érdemes elutaznia:

Olaszország, Németország, Japán, Dánia, Lengyelország


*****





Bika (április 21.-május 20.)

Uralkodó égiteste a Vénusz, a harmónia és az egyetértés jele

Vénusz, a szerelem istennője: ennyi elég a te jellemzésedhez is. Imádsz lustálkodni, heverészni, és közben leásni az érzéki énedhez. Amennyiben ehhez csomagolsz magadnak egy romantikus partnert is (vagy talán helyben ismerkedsz meg valakivel), annál jobb. A nyaralás arra van, hogy kielégíthesd az érzékeidet. Sőt, nem csak azokat! Ha ínyenctúrára indulsz kedveseddel, abban minden benne van, amire csak vágysz: finom falatok és finom simogatások. Ne sajnáld az időt, tervezd meg jó előre az utat, hogy jusson idő és lehetőség mindenre, amire vágynál. Kényeztetésre, kellemes, idegen ízekre, illatokra… A Bika csak a biztosra megy. Arról szó sem lehet, hogy ott fekszik le, ahol ráesteledik. Szüksége van ugyanis arra, hogy megszokott kényelmét a nyaralás alatt is élvezhesse. Olyan vakációra vágyik, ahol nem kell lemondania erről. Akkor élvezi a kikapcsolódás örömét, ha kellemes társaságban ehet-ihat, pihenhet.

Ahova a Bikának érdemes elutaznia:

Görögország, Ciprus, Lengyelország, Svédország


*****





Ikrek (május 21.-június 21.)

Uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció, a kapcsolatok bolygója

Láttad már biztosan Venus Williamst, (aki egyébként szintén Ikrek jegyű) ide-oda röppenni a teniszpályán? Te pontosan így röpködsz az életben. Az egyik percben itt vagy, a másikban ott, beszélsz ezzel is, rámosolyogsz arra is. A hosszú, unalmas, nyugis nyaralás egy lakatlan szigeten biztosan nem neked való. Fényeket akarsz, tennivalókat, ismeretlen és ismerős barátokat. Nem tudod elviselni, ha nem zajlik körülötted az élet, ha kimaradsz valamiből. Ne menj olyan helyre, ahova nem viheted magaddal a telefonodat! Az előre megtervezett nyaralást sem az Ikreknek találták ki. A vakáció alatt szórakozik, és szórakoztat. Sok hosszú, jól sikerült hétvégi kiruccanás többet ér, mint egy hosszadalmas nyaralás.

Ahova az Ikreknek érdemes elutaznia:

Anglia, Belgium, Észak-Amerika


*****





Rák (június 22.-július 22.)

Uralkodó égiteste a Hold, az állandó változás jele

Biztos, hogy el akarsz egyáltalán utazni valahova? A Rákok sokkal jobban érzik magukat a betéve ismert otthonukban, családi körben. Ha útra kelsz mégis, szerintem lakókocsival indulj neki, és ne felejts otthon senkit sem a családból. Vagy még jobb ötlet: legyen saját, vagy legalább bérelt nyaralótok valahol vízparton, ahova minden évben visszatérhetsz, ahova befér az egész család, meg a nélkülözhetetlen barátok, ott majd jól érzed magad. Esetleg egy komplett kempingfelszerelés, minden szükséges és lényegtelen vacakkal egyaránt. A Rák szívesen megy vissza oda, ahol valamikor gyermekkorában jól érezte magát, ahova kellemes gyermekkori emlékek fűzik.

Ahova a Ráknak érdemes elutaznia:

Hollandia, Olaszország, Skócia, Paraguay


*****





Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Uralkodó égiteste a Nap, a vitalitás és az önkifejezés jele

Van oka annak, hogy azt mondják: "büszke, mint az oroszlán". Az Oroszlán jegyűek mindent királyi méltósággal tesznek, csak úgy sugározzák a magabiztosságot, és persze imádják a rivaldafényt. Te is: kedvenceid a jól sikerült, és persze első osztályú partik, a nyaralás valami elegáns és napsütéses helyen. Szükséges hozzá finom, homokos tengerpart, színes napernyő, és a változatosság kedvéért este kaszinó, száguldás egy kabrióval... Az Oroszlán kedveli a színvonalasságot és a szépséget, ezért csak is olyan helyre utazik szívesen, ahol kitűnő a konyha, és igényes a berendezés.

Ahova az Oroszlánnak érdemes elutaznia:

Kalifornia, Franciaország, Olaszország


*****





Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció, a kapcsolatok bolygója

Egy dolog biztos, már időben eldöntötted, hova szeretnél eljutni. Mire indulni kell, minden, a legutolsó, legapróbb részletig meg lesz szervezve. A Szűz jegyűek az olyan nyaralást kedvelik, ahol azért pihenés közben mindenféle érdekes és tanulságos dolgot is meg lehet ismerni a különböző helyekről, korokról, kultúrákról. A megértést és az élvezetet csak fokozza, ha előre "készülsz", utána jársz annak, hova is mentek. Az egészséged is fontos a számodra, úgyhogy ha a közelben gyógyvíz van, még jobb. Ha egy Szűz jegyű viszont hajlandó kitörni a hétköznapok praktikusságából és rendjéből, akkor azt is alaposan teszi: minél több és váratlanabb a kaland, annál jobb.

Ahova a Szűznek érdemes elutaznia:

Horvátország, Svájc, Törökország, Görögország, Brazília


*****





Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Uralkodó égiteste a Vénusz, a harmónia és az egyetértés jele

Imádod a jó életet, nem neked való a vacakolás a sátorállítással, a zacskós leves melegítéssel. A Vénusz az uralkodó égitested, a szerelem istennője, a szépségé, a kényelemé. Te is szereted a szépet, a luxust, a jó stílust. Lehetőleg a kedvesed oldalán élveznéd mindezt. Egy jó szálloda, ahol kényelmesek a szobák, gyönyörű a kilátás, jó az étterem, az való neked. Szeretsz jól kinézni (az se baj, ha ezt más is látja), szereted jól érezni magad, lehetőleg valami kellemes környezetben.

Ahova a Mérlegnek érdemes elutaznia:

Kína, Ausztria, Argentína


*****





Skorpió (október 24.-november 22.)

Uralkodó bolygója a Plútó, az intenzív változások és a megújulás bolygója

Változás, változás! Ez a jelszó. Elmész bárhova, kipróbálsz bármit, minél egzotikusabb, annál jobb. Tűnj csak el egyszerűen, és bukkanj fel ott, ahol senki sem ismer. Persze, ha lehet, ne egyedül menj, a szenvedély is kell. Ha vakációra indulsz, nem a megszokottat keresed, valami teljesen új élményre vágysz. Szeretnél új emberként hazatérni. Mindenre nyitott vagy, de a víz azért úgy vonz, mint a mágnes. A Skorpiót vonzzák a veszélyek, és a nyaralás alatt is a szenvedély irányítja lépéseit. Az útjába kerülő akadályok csak ösztönzik.

Ahova a Skorpiónak érdemes elutaznia:

Norvégia, Marokkó


*****





Nyilas (november 23.-december 21.)

Uralkodó bolygója a Jupiter, a terjeszkedés és tanulás bolygója

Ne is gondolj szervezett társas útra, buszos kirándulásra! Kalandvágyó vagy, új helyeket akarsz egyedül felfedezni. Akkor vagy a legboldogabb, ha nekiindulhatsz valahova, ahol még senki nem járt (legalábbis az ismerősök közül), készen állsz minden új kalandra, ismeretségre. Imádod a felfedezőutakat, azt, hogy az ismereteidet bővítheted, tanulhatsz, első kézből tudsz meg dolgokat. Vakáció alatt elengedhetetlenek számodra az éjszakába nyúló kártya-partik, társasjátékok, humoros beszélgetések.

Ahova a Nyilasnak érdemes elutaznia:

Ausztrália, Magyarország, Spanyolország


*****





Bak (december 22.-január 20.)

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, a határok és megkötések bolygója

Ebben a csillagjegyben született a legtöbb munkamániás. Lefogadom, hogy te sem szívesen állsz fel és indulsz neki a nyaralásnak. Na jó, ha magaddal viheted a telefonodat és a laptopodat... Inkább hagyd mégiscsak otthon, ne felejtsd, egyszer neked is fel kell töltődnöd. Irány a hegyek és az erdők! Hiába is tagadod, szeretsz gyalogolni, friss levegőt szívni, a madarakat hallgatni... Előnye, hogy még véletlenül sem tudod hálózathoz csatlakoztatni a lemerült számítógépedet... A Bak szereti alaposan megtervezni nyaralását, nem szereti a meglepetéseket. Képtelen arra, hogy hirtelen változtasson úti célján, elképzelésein.

Ahova a Baknak érdemes elutaznia:

Bulgária, Mexikó, Albánia


*****





Vízöntő (január 21.-február 19.)

Uralkodó bolygója az Uránusz, a változások bolygója

"A Vízöntő korában élünk, misztikus, kristályfényű megnyilvánulások, az elme igazi felszabadításának korában" - ezt éneklik a hippik a Hair című musicalben, és ez pont jellemző rád is. Te vagy az igazi "New Age" utazó, aki szívesen vág neki a nagyvilágnak egy szál hátizsákkal, és mindenre kíváncsi, mindent látni akar. Nem kedveled az előre jó alaposan megszervezett dolgokat, de elmész bárhova, csak legyen a látnivaló. Sőt, ha az utazással esetleg másokon is segítesz - esetleg megmenteni a földet, vagy ilyesmi -, annál jobb. A Vízöntőnek nem fontos a luxus, beéri bármivel, csak szórakoztató legyen.

Ahova a Vízöntőnek érdemes elutaznia:

Románia, Oroszország, Németország


*****





Halak (február 20.-március 20.)

Uralkodó bolygója a Neptunusz, a felhős, nem teljesen belátható dolgok és az idealizmus bolygója

Ki is volna a Halaknál alkalmasabb arra, hogy együtt ússzon álmodozva a mával, az egyik nem túl kalandos kalandból a másikba? Sohasem zaklat fel a z utazással és az előkészületekkel járó rengeteg stressz. Csak az a fontos, legyen melletted valaki, aki fogja a kezedet (vagy te foghatod a kezét). Igen, az bizony nem árt, ha van ott még valaki, aki elintézi a jegyvásárlást, a szobafoglalást, és a többi, földhözragadt dolgot, mert te ezekről el is feledkezel, aztán pedig bármire rábólintasz. Igazi vizilény vagy, tehát vízparti nyaralásra van szükséged! De ne teljesen lakatlan szigetet válassz, mert néha arra is szükséged van, hogy legyen kinek megvillantani a legszebb ruhádat.

Ahova a Halaknak érdemes elutaznia:

Málta, Portugália, Brazília

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL