SZÁMMISZTIKA

A 4-es szerelmi életút szám

Szerző:
Szabó Anna

 

4 es 1

A 4-es életútszámú vágyik arra, hogy ő irányítson, és ez nem biztos, hogy tetszik az 1-es életútszámúnak. Az aprólékos 4-es életútszámú pedig azt nem szereti, hogy az 1-es életútszámú mindig mindent azonnal szeretne.

Ez a két szám sok mindenben egymás ellentéte, ezért nem számíthatnak arra, hogy könnyű lesz kompromisszumokat kötniük. Ha azonban el tudják fogadni a másikat olyannak, amilyen, akkor a más-más erősségeik miatt erős, szilárd kapcsolatot alakíthatnak ki.

4 es 2

Ez a párosítás nagyon tartós, és kényelmet biztosít mindkét fél számára. Ha otthonról és családról van szó, akkor a 4-es életútszámú ember a legjobb építő és fenntartó. A 4-es életútszámú ember számára a biztonság a legfontosabb.

A 2-es életútszámú ember számára pedig nincsen vonzóbb az otthoni tűzhelynél és a családnál. Az egyetlen nehézség ebben a kapcsolatban az lehet, hogy a 2-es életútszámú embernek szüksége van arra, hogy a párja folyamatosan kimutassa a szerelmét, a 4-es életútszámú ember azonban nem mindig mutatja ki az érzéseit.

4 és 3

Amikor a spontán természetű 3-as életútszámú ember összeáll a menedzser típusú 4-es életútszámúval, akkor valaminek kell lennie ahhoz, hogy a kapcsolatuk működjön, de ez a valami általában nincs meg.

A 3-as életútszámú ember nem tervez előre, minden napot úgy vesz, ahogy az jön, a 4-es életútszámúnak azonban arra van szüksége, hogy pontos tervei legyenek a jövőre nézve.

Ha a két fél rájön, hogyan tudnának valahol középen találkozni, akkor jól ki fogják egészíteni egymást, és ellensúlyozni tudják egymás gyengéit. A 3-as életútszámú meg tudja mutatni a 4-es életútszámúnak, hogyan érezze jól magát, a 4-es életútszámú pedig meg tudja adni a 3-as életútszámúnak azt a biztonságérzetet, amire annak szüksége van.

4 és 4

Ebben a kombinációban a szilárdság és a biztonság a kulcsszó. Azok számára, akiknek az a legfontosabb, hogy a számlák mindig ki legyenek fizetve és a jövőjük teljesen biztos legyen, ki más lehetne a legjobb partner, mint egy másik 4-es életútszámú?

Ebben a kapcsolatban a két fél megosztja egymással a céljait, amikért dolgoznak, és amiket majdnem mindig el is érnek. A sikert aszerint értékelik, hogy a növekedés állandó-e, és ez a szerelemre és a romantikára is érvényes.

Ha létezik ebben a párosításban buktató, akkor az az lehet, hogy mindig úgy érzik, hogy semmi sincs teljesen rendben. Nehezen tudják elengedni magukat, nehezen lesznek spontánok, és nem könnyen tudják kiélvezni a pillanatot és egymás társaságát. Ennek ellenére nem sok kapcsolatnak van ilyen nagy esélye a tartósságra.

4 és 5

Óriási kihívás. A 4-es és az 5-ös életútszámú embernek teljesen más a temperamentuma, és egészen más módon kommunikálnak. A 4-es életútszámú ember mindig a lényegre tér és teljesen nyíltan megmondja, amit gondol, az 5-ös életútszámú viszont diplomatikusabb és kevésbé egyenes.

A 4-es életútszámú ember nem szereti a változást, az 5-ös életútszámúnak viszont vagy szüksége van rá. Ha sikeres kapcsolatot akar kiépíteni ez a páros, akkor tisztelniük kell a különbségeket egymásban, és figyelniük kell arra, hogy mi az, ami elhangzott, és mi az, amire csupán célzás történt.

4 és 6

Kényelmes párosítás hagyományos embertípusokkal – ennek a párosnak már a kezdetek kezdetétől nagy esélye van a tartósságra. Nagy az esély arra, hogy ebben a kapcsolatban a 6-os életútszámú ember fogja átvenni a vezetést.

A hosszú távú kapcsolathoz ebben a párosításban csupán otthonra és biztos családi háttérre van szükség. A kihívás ebben a kapcsolatban a kompromisszumkötés. Egyik félnek sem erőssége ez a tulajdonság.

4 és 7

Ez a kapcsolat nagyon komolynak ígérkezik, és a mozgatórugója az lehet, hogy mindkét félnek szüksége van a biztonságra. Hűségesek és odaadók, habár a tűz és a szenvedély, ami eléggé jellemző némelyik másik kombinációra, hiányzik ebből a kapcsolatból.

A 4-es életútszámú ember sziklaszilárd biztonságot és családi értékeket nyújt. A 7-es életútszámú ember folyamatos mentális fejlődésre és kalandokra sarkall. Ebben a kombinációban az élet mindkét fél számára biztonságos és érdekes.

4 és 8

Kényelmes párosítás, mert mindkét fél tudja, milyen a kemény munka, és jól értenek az üzlethez, valamint ahhoz, hogyan jussanak előrébb a világban. A 4-es életútszámú gondosan megtervez mindent, a 8-as életútszámú viszont grandiózusabban áll hozzá a vállalkozásaihoz.

Az egyetlen probléma az lehet ebben a kapcsolatban, hogy a két fél elég nehezen tud időt szakítani a közös együttlétekre és a romantikára. Azonban ez a páros tudja, hogyan építsen jövőt és hogyan alakítson ki tartós, nagyon biztonságos és szilárd kapcsolatot.

4 és 9

Ez a két ember annyira különbözik egymástól, hogy csak nagyon ritkán alakítanak ki sikeres kapcsolatot. A 9-es életútszámú ember sokkal inkább társasági lény, és mélyebbek az emberbarát ösztönei is. A 4-es életútszámú ember ezzel szemben biztonságos és szilárd közbenső világ kiépítésére koncentrál.

Ha ez a két ember sikeres kapcsolatot szeretne kiépíteni, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy mennyire különböző a dolgokhoz való hozzáállásuk, és valahogyan el kell fogadniuk a másikat. A 4-es életútszámú ember egészen biztosan értékeli a 9-es életútszámú tudását és intelligenciáját, a 9-es életútszámú pedig hasonlóképpen nagyra tartja a 4-es életútszámú ember könyörtelen következetességét.

 

Vissza a cikkhez »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL