ANGYALISKOLA

Zárd palackba a sikert és a jólétet a bőség angyalaival!

Szerző:
Szabó Anna
Zárd palackba a sikert és a jólétet, hogy azok ne tudjanak többé megszökni! Hívd segítségül a siker, a bőség és a jólét angyalait és készít a támogatásukkal angyalpalackot ahhoz, hogy magadhoz vonzd és megfoghasd a szerencsédet!

Tudnod kell, hogy a mágikus palack, ami elhozhatja a sikert, a bőséget, a szerencsét csupán egy eszköz. Egy kis segítség, támogatás az angyalok részéről, hogy magadhoz vonzd azt, amit szeretnél. De ez nem azt jelenti, hogy az elérni kívánt célt, ölbe tett kézzel kellene várnod, mert a palack úgyis elvégzi a dolgát. Erről szól az imákban elhangzó bölcsesség kérése is. Hiszen egy felől meg kell tanulnunk észrevenni a jeleket és értelmezni őket. Másrészről, neked is meg kell tenned a szükséges lépéseket ahhoz, hogy az elérendő célok megvalósuljanak. Így működik az Univerzum, két oldalról. Hanem tartsd nyitva a szemedet, légy figyelmes, mert nem csak az energiák érkezhetnek meg feléd, hanem a lehetőségek is. Angyalaink utat mutatnak és hiába a palack, ha nem veszed észre vagy nem figyelsz fel rá. Illetve te is nyugodtan keresheted a lehetőségeket és akkor a palackod biztosítja hozzá a szerencsét!

Kellékek

1 db aranyszínű gyertya

1 db zöldszínű gyertya

Papír

Zöld zsinór

Szárított menta

Szárított zsálya

Fahéj

Bazsalikom

Babér

Üvegpalack

Egy ki darabka aventurin, napkő, malachit vagy pirit

A varázslat menete

A legcélszerűbb telihold napján készíteni a palackot, vagy növő hold idején csütörtöki napon. Gyújtsd meg a gyertyákat és a következőt írd fel a papírra:

„Az életem telve van bőséggel és jóléttel,
pénzem van elegendő,
hogy minden szükségletem kielégíthessem és még annál is többet."

Majd írd alá a neveddel. Ezután tedd bele a gyógynövényeket, és a választott kis kövedet a palackba. Ha gondolod, akár mind a három követ belerakhatod, de a legfontosabb, hogy legalább egy legyen benne. Fogd a papírt, tekerd össze és kösd át a zöld zsinórral.

„X angyal hívlak téged, szükségem van rád, hogy felszenteld vágyamat, megáld a varázsomat és őrizője légy palackomnak."

Tedd a papírt az üvegcsébe és egy kicsit rázd össze, hogy összekeveredjenek benne a komponensek.

Az X helyére annak az angyalnak a nevét helyettesítsd, aki szimpatikus, akit kedvelsz, és akitől a segítséget kéred. Majd mond el rögtön a hozzá szóló imát is.

  • Barakiel elhozza a jó szerencsét
  • Raziel segít elérni a jólétet és a bőséget
  • Anuel elhozza a sikert és feléd áramoltatja a pénzt


Barakiel Imája

Barakiel, nyisd meg a szívemet, hogy áldásodban és jó szerencsédben részesülhessek, amit küldesz nekem. Itt és most meghívom ezeket a bőséges ajándékokat az életembe. Segíts pozitívnak maradnom, és hogy mágnesesen vonzzam magamhoz a szívem vágyát az életemben.

Raziel Imája

Raziel arkangyal, Te tartod kezedben a bölcsességet és az univerzum ajándékait, így arra kérlek, töltsd segíts életemet megtölteni megnövekedett jóléttel és bőséggel. Taníts meg hogyan manifesztáljam, azt, amire szükségem van. Engedd, hogy tanúja legyek és részesülhessek, és mindennap megtapasztalhassam a Te csodádat.

Anuel Imája

Bőség angyala, Anuel, hívlak téged, hogy segíts egyenesen felém irányítani a sikert, és az anyagi jólétet. Segíts nekem megszerezni a bölcsességet és elérni az igényemet, hogy sikeres legyek és mostantól bőségben éljek.

„Mágikus füveimmel, arannyal, zölddel és kövemmel vonzom a pénzt és a bőséget. X angyal, állj a pártomra, és segíts nekem, úgy, hogy a siker és jólét meghatározza az életemet."

Végül nincs más dolgod, mint bezárni a palackodat és egy olyan helyre tenni, ahol mindennap láthatod reggelente, amikor felébredsz. Érdemes úgy díszíteni, hogy örömödet leld benne, szeresd, hogy ott van mindennap előtted, hiszen minél több energiát raksz bele, annál hatásosabb lesz! Mondj köszönetet pártfogó angyalodnak és első nap lefekvés előtt vizualizáld, hogy megtalál téged a jólét, a siker és a szerencse.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL